R
RiSiA
Gość
i na FF zmienili interpretacje wykresu bo była już owu zaznaczona, a teraz nie jest
powiem Ci, ze w zyciu bym nie przypuszczała ze owu moze byc tak pozno;-) ale trzymam kciui, a lekarz nie chce Ci skrócic cyklów?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i na FF zmienili interpretacje wykresu bo była już owu zaznaczona, a teraz nie jest
Obserwuj się Pajeczko,na pewno będziesz wiedziała jak coś będzie nie tak ale myślę że wszystko będzie w porządkutermin na 16 sierpnia
na razie to mnie noga boli i ręka bo chciałam zamortyzowac upadek i upadłam bardziej na reke i swoj samochód a potem na dupe tzn na lewy posladek. Maz był dosłownie blady jak to zobaczył zaczął mnie zbierac z ziemi. Na razie nie mam zadnych plamien takze sie obserwuje jakby cos pojade do szpitala od razu.
jeszcze nie, ale stawiam na chlopaka
Jak się okaże że przyszła @ to chyba pójdę na to badanie...Dzięki kochana.Pojawiam się dzisiaj i znikam, próbuję was nabrobić. Ale coś sie skupic nie mogę
Lena, ja teraz miałam tak wyrażnie czułam owulkę zwłaszcza podczas stosunku miałam ostre bóle w środku, potem po 3 dniach miałam taki dziwny ból na prawdę jakby kłucie szpileczka cieniutka i az się śmiałam bo bolało i smieszyło jednocześnie. po jakis 2 dniach miałam ból nisko w podbrzuszu przez cały dzień, dosłownie zaraz nad C..., i potem taki ból codziennie wieczorem jak się kładłam spać, a ze jestem chuda to po kilku dnich nad C... miałam taki opuchnięte podbrzusze ( to było bardzo widoczne) i zaczął się pojawiac biały śluz normalnie jak mleko, budyniowy kisiel. Cycochy rozmiar DD ale ból tylko przez 2 dni. A potem nagle zanik wszelkich obiawów i za 2 dni @. Więc nie wiem moze idz na ten progesteron też???
oczywiście brzuszek może boleć, bo fasolinka sobie miejsce robi, więc trzeba mieć nadzieję
ja juz sama nie wiem co o tym myśleć ale mam nadzieję że masz racje kochana
widzę że masz dobrą pamięć i zdolność do kojarzenia faktow kochana:-)Zaraz będę wiedziała na pewno bo mój M sobie w ten dzień buty kupował a potem mi wyniki odbierał!!!
dopóki się @ nie zbliży to w ogóle o niej nie myśl Tosia!;-)wiem że łatwo powiedzieć...ale postaraj się.A ja mam chandre dzisiaj tylko lezec mi sie chce :-(
Do tego chyba znowu mi się ata porfirii zbliża
Gratki z okazji egazminu. I nie przejmuj sie tymi bolami, bo poki nie ma @ jest dobrze!
Dzięki staram się nimi nie przejmować ale one ciągle nie pozwalają mi o sobie zapomnieć;-)
No właśnie...i to musi coś oznaczać!jeszcze nie wiadomo co ale można się powoli domyślać...Wiesz po 11 cyklu przestałam się nakręcać :-(a teraz to jest dla mnie bardzo dziwne te bóle i wogóle biorę lutkę więc @ dostane dopiero 2-3 dni po zakończeniu
a dziwne jest zeby brzuch bolał 1,5 tyg przed @ nigdy tak nie miałam
mam nadzieję że cieszyliście się sobą owocnie;-)hej kochane doczytalam was ale juz zmykam bo moj mezus wrocil z pracy wiec musze sie nim zajac wkoncu mam go na noc dla siebie musze sie nim nacieszyc
I bardzo dobrze że jesteś dobrej myśli bo to ponoć najważniejszeWitaj Okale, ja poczekam na te nowe badania nie chcę rozkładac mojego cyklu na czynniki pierwsze, to nic nie daje! Domysłów moga być miliony, chciała bym poza tymi staraniami zyć normalnie i nie myśleć stale o tym wszystkim. Poczęcie dzidziusia miało być dla mnie szczęściem i nie chcę go kiedyś kojarzyć z tymi przejściami!!! Staram się być ciagle dobrej myśli!
przepiękne zdjęcia Tosiumoja mała miłość Marco
a to moje pierwsze zdjęcie lustrzanką
Olej testy kochana i działaj!;-) może one wprowadzają Cie w błąd a jajnik mówi sam za siebie???:-)No witam Was kochane
Ja juz gosci odprawiamDrinusia wypiliśmy i teście pojechali
Teraz mezus robi jakąs kolacyjkę no i pewnie wypijemy drineczka
Wiecie co te testy mnie osłąbiajaDzis zrobiłam i znów I krecha
To ja wogóle mam nic nie pic???????????????
Czuję dzis jajnik(lewy) tak jak na owulke
Pajka wszystko będzie dobrze zobaczysz,daj znać jak będziesz po wizycie
Tośka jak się nazywa Twój fotoblog?