reklama
ewelina09065
czas oczekiwania...
ogorki kiszone ..powiadasz;-)a ja przed chwilą znalazłam ostatni słoik ogórków kiszonych mojej babci- hehehe i teraz sama sie z siebie smieje- nie mogłam go otworzyc i myslałam że oszaleje ile ja nozy uzyłam żeby go otworzyc, moj P. na sportach i niestety musiałam sobie poradzic sama ale sie udało hurraa i juz zjadłam pol sloika:-)
mmmmmmm pychotka:-)
suzi1
Kocham Cię synuś
to nie to co myslisz, bo ja dopiero środek cyklu i owulkiw tym cyklu niet :-(
to sa po prostu moje smaki w cyklu miesięcznym....:-)
A czemu owulki niet?????
A czemu owulki niet?????
bo akurat jak mialam 14dc to byłam na usg tvi lekarz stweirdzil brak pecherzyka domunującego:-(
suzi1
Kocham Cię synuś
bo akurat jak mialam 14dc to byłam na usg tvi lekarz stweirdzil brak pecherzyka domunującego:-(
A powiedział czemu tak sie dzieje?
ewelina09065
czas oczekiwania...
a moze poprostu cykl ci sie wydluzyl i dopiero bedzie owulka. u mnie wlasnie tak bylo ze chyba cykl mi sie wydluzy bo owulke mialam tydz temu a 11 lutego mylalam ze to termin na @ ale chyba sie przesuniebo akurat jak mialam 14dc to byłam na usg tvi lekarz stweirdzil brak pecherzyka domunującego:-(
R
RiSiA
Gość
I to Ty chyba pisalas, ze zamiast sluzu bylo sucho
Kurcze nie powinnam sie tak nakrecac, ale ten cykl jest faktycznie nieco inny... Moze prolaktyna przestala mi w koncu blokowac pecherzyki...
Dokładnie ja zawsze przed @ mialam potok a w tym cyklu kiedy zaciążylam było sucho
Suzi zostawiłam Ci cos na grupie;-)
reklama
ewelina09065
czas oczekiwania...
u mnie tez suchowiec moze to jest jakas nadzija...Dokładnie ja zawsze przed @ mialam potok a w tym cyklu kiedy zaciążylam było sucho
Suzi zostawiłam Ci cos na grupie;-)
kochane ja ide juz przytulic sie do M:-)ale tylko przytulic bo juz smacznie chrapie..a dzis to wogole caly czas go tule bo byl wypadek na kopalni w Polkowicach a moj M jest tam gornikiem..na szczescie byl w domkuale zawsze przezywam a dzis zginelo 2 gornikow:---(
Podziel się: