reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A powiedział czemu tak sie dzieje?
nie no tak sie zdarza ponoć bo kobieta nie wsyztkie cykle plodne , z owulacją

a moze poprostu cykl ci sie wydluzyl i dopiero bedzie owulka. u mnie wlasnie tak bylo ze chyba cykl mi sie wydluzy bo owulke mialam tydz temu a 11 lutego mylalam ze to termin na @ ale chyba sie przesunie:baffled:

no mam taka nadzieję że będzi epozniej, moje cykle sa średnio 33 dniowe więc może może...

to dziewczynki kolorowych:-) i owocnych...;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czesć Dziewczyny:-D
Witam poranną porą...szykuję się do pracy i zajrzałam do Was przy kawie:-D widzę, ze niezła impreza wczoraj była;-)

Gdyby któraś chciałą poczytać o hormonach, kiedy robić badania i dużo, dużo innych cennych informacji polecam Wam wątek na Naszym Bocianie (cholipka nie wiem czy to wypada:-p)
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Interpretacja wyników hormonów cz. II

Miłęj lektury życzę jak się, któraś zdecyduję na nią;-)

Dzień dobry,a raczej obolały. Lewy jajnik.

Zuzia u moich Rodziców,bo wieczorem pojechała jeszcze z moją Mamą zawieźć kocyki do schroniska dla zwierząt. Bardzo to przeżywała i jak wróciła,to mi tylko tyle powiedziała: "Pieski tak strasznie szczekały i płakały,bo nie mają lampek i domków i im zimno." Jak Dziecko potrafi wszystko zrozumieć... :-(

G. jeszcze w łóżku,bo od dziś zaczął mu się urlop - 13dni! :szok: :-p ;-)

Czekam na potwierdzenie policyjne,bo... wczoraj ten bandzior pociął dziewczynę na brzegu mojego osiedla - tam jest liceum i biedna,chyba,do internatu wracała! Jakaś kobieta szła do osiedlowego sklepu i go pogoniła,gdyż zauważyła,że po drugiej stronie ulicy coś się dzieje! Nie wiadomo,jakby to się skończyło! :-(
Wiem też,że policja nie mówi wszystkiego,ale mam koleżankę,która właśnie w tym sklepie pracuje - wczoraj jej nie było,ale jak tylko dziś przyjdzie na swoją zmianę,to do niej zadzwonię i się dowiem,co tu się wydarzyło... Oby to plota,bo w nocy w ogóle nie spałam. :-(

:-DNo ja tez zaraz kładę sie na tasmę produkcyjna;-)hehehehe

Tekst mnie ubawił na maxa! :-D
Poza tym najlepszego - ja wczoraj Reedsikowałam - przyjmijmy,że za Twoje zdrówko. ;-)

Tosia - zdjęcia przecudne!

Hej dziewuszki :-) imprezka była wczoraj super z tego co doczytałam :-)
ja jak zwykle padłam na laptopie wczoraj - masakra.

Pracuje właśnie nad fotoblogiem więc jak tylko skończe to podeślę link :tak:

Miłego dnia

Dzień dobry,a raczej obolały. Lewy jajnik.

Zuzia u moich Rodziców,bo wieczorem pojechała jeszcze z moją Mamą zawieźć kocyki do schroniska dla zwierząt. Bardzo to przeżywała i jak wróciła,to mi tylko tyle powiedziała: "Pieski tak strasznie szczekały i płakały,bo nie mają lampek i domków i im zimno." Jak Dziecko potrafi wszystko zrozumieć... :-(

G. jeszcze w łóżku,bo od dziś zaczął mu się urlop - 13dni! :szok: :-p ;-)

Czekam na potwierdzenie policyjne,bo... wczoraj ten bandzior pociął dziewczynę na brzegu mojego osiedla - tam jest liceum i biedna,chyba,do internatu wracała! Jakaś kobieta szła do osiedlowego sklepu i go pogoniła,gdyż zauważyła,że po drugiej stronie ulicy coś się dzieje! Nie wiadomo,jakby to się skończyło! :-(
Wiem też,że policja nie mówi wszystkiego,ale mam koleżankę,która właśnie w tym sklepie pracuje - wczoraj jej nie było,ale jak tylko dziś przyjdzie na swoją zmianę,to do niej zadzwonię i się dowiem,co tu się wydarzyło... Oby to plota,bo w nocy w ogóle nie spałam. :-(

Agutka wy macie tam przechlapane z tym kolesiem ja to bym si chyba bała z domu wychodzic:-(

Witam sie i ja

cześć dziewczynki, tyle od wczoraj napisałyście że nie zdążę was nadrobić.Wczoraj pracowałam bardzo długo i niedawno wstałam ,czy jakieś nowe fasolki się pojawiły może???Jak dziewczyny przed testowankiem, jakieś objawy na dzidzie, buziaki dla was

reklama
bo akurat jak mialam 14dc to byłam na usg tvi lekarz stweirdzil brak pecherzyka domunującego:-(

;-) kobietko serduszkuj :tak: mi gin też powiedział w 20 dc, że brak takiego, a potem się okazało, że mi się cykl masakrycznie przedłużył (z max 44 dc na 61 dc) i pęcherzyk mógł dorosnąć, ale owu mi przepadła... :eek: (choć przy moim cyklu powinnam mieć owu 30 dc, a tak był 48 dc) :-p pomijam fakt, że w owu wogóle nie trafialiśmy, bo myślałam, że jest wcześniej :-p

Witam się z rana z pracy :-D Szef wybył na chwilę, więc szybko korzystam :tak: U mnie drugi dzień wysokiej temp ;-) Jeszcze jutro i będę pewna, że to II faza cyklu ;-) To ustawię sobie suwaczek, bo ten na dole nie aktualny :-)

:-D i na FF zmienili interpretacje wykresu :-D bo była już owu zaznaczona, a teraz nie jest :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry