reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

asiuchaA ja będe mieć udane Walentynki z @, super. Chyba spędzimy je w kinie a nie w łóżku.
a czemu myslisz ze @ bedzie????musisz miec nadzieje ze sie nie zjawi:tak::-)[/QUOTE]

Ewaelina ja już mam plamienia od 24 dc i @ czuje dokłądnie więc nie ma szans na dzidzie bo powoli @ się pojawia.

tak, ale jeszcze nie zdecydowalismy sie na onkretny. Stwierdzilam, ze poczekam. Booshe jak mnie ten tyłek boli:-(

Pajka ty przyznaj się że na ceracie z górki zjeżdzałaś :-D:-D

Dobry aparat :tak::tak: Ja śmigam na Sony alfa 300 jeden z pierwszych sonych i bardzo jestem zadowolona - teraz zamierzam zmienić obiektyw :-)

Ja mam zamiar go kupić ale dopiero późno wiosną.

moja mała miłość Marco
2iqdc8g.jpg

a to moje pierwsze zdjęcie lustrzanką
205cht.jpg

Tosia fotki prześliczne!

suzi ja się winkiem posiłkuje :tak::tak: żeby się rozluźnić :tak:

A ja choć alkoholu nie lubię to wczoraj raczyłam się drineczkiem w butelce Bacardi Breze arbuzowy chyba pysznyyyyyyyyyyyyyyyy!

sama nie wiem czy to coś da...u mnie lipa była i tyle...testy tylko zmarnowałąm...zawsze istnieje szansa, ze owulka była szybciej lub jaj nie było...no albo że testy oszukują.i tej wersji lepiej się trzymać;-)

Oj oszukują to testy, ja przy wysokiej prl robiłam i przez 5 dni II krechy miałam a owu wogóle nie było bo monitoring miałam.

Lopop ty chyba pytałaś o ten progesteron i mi ostatnio gin powiadział że jak robisz progesteron po spodziewanym terminie owu wyjdzie 15 albo więcej to owu na pewno była. Ale nie iwem jak to wychodzi naprawdę.

reklama
;-)Cześć Dziewczyny ja tylko na chwilkę zajrzałam bo nie mogłam sobie odmówić tej przyjemności:-D co na naszym wątku nowego :confused:

reklama
a ja przed chwilą znalazłam ostatni słoik ogórków kiszonych mojej babci- hehehe i teraz sama sie z siebie smieje- nie mogłam go otworzyc i myslałam że oszaleje ile ja nozy uzyłam żeby go otworzyc, moj P. na sportach i niestety musiałam sobie poradzic sama ale sie udało hurraa i juz zjadłam pol sloika:-)
mmmmmmm pychotka:tak::-)

Do góry