asiucha-L
Fanka BB :)
a czemu myslisz ze @ bedzie????musisz miec nadzieje ze sie nie zjawi:-)[/QUOTE]asiuchaA ja będe mieć udane Walentynki z @, super. Chyba spędzimy je w kinie a nie w łóżku.
Ewaelina ja już mam plamienia od 24 dc i @ czuje dokłądnie więc nie ma szans na dzidzie bo powoli @ się pojawia.
tak, ale jeszcze nie zdecydowalismy sie na onkretny. Stwierdzilam, ze poczekam. Booshe jak mnie ten tyłek boli:-(
Pajka ty przyznaj się że na ceracie z górki zjeżdzałaś
Dobry aparat Ja śmigam na Sony alfa 300 jeden z pierwszych sonych i bardzo jestem zadowolona - teraz zamierzam zmienić obiektyw :-)
Ja mam zamiar go kupić ale dopiero późno wiosną.
moja mała miłość Marco
a to moje pierwsze zdjęcie lustrzanką
Tosia fotki prześliczne!
suzi ja się winkiem posiłkuje żeby się rozluźnić
A ja choć alkoholu nie lubię to wczoraj raczyłam się drineczkiem w butelce Bacardi Breze arbuzowy chyba pysznyyyyyyyyyyyyyyyy!
sama nie wiem czy to coś da...u mnie lipa była i tyle...testy tylko zmarnowałąm...zawsze istnieje szansa, ze owulka była szybciej lub jaj nie było...no albo że testy oszukują.i tej wersji lepiej się trzymać;-)
Oj oszukują to testy, ja przy wysokiej prl robiłam i przez 5 dni II krechy miałam a owu wogóle nie było bo monitoring miałam.
Lopop ty chyba pytałaś o ten progesteron i mi ostatnio gin powiadział że jak robisz progesteron po spodziewanym terminie owu wyjdzie 15 albo więcej to owu na pewno była. Ale nie iwem jak to wychodzi naprawdę.