reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja wczoraj jak zrobiłam dopołudnia to była blada druga ,a wieczorem jak robiłam to własnie tez testowa była byle jaka:eek:
A dzis testowa gruba a drugiej ani widu ani słychu:crazy::angry:

Agusia to ja sie z Tobą drineczka napije;-):tak:
Ja cos dzis mam ochotke na drineczki:)A juz jednego czasnełam:)

no ja też tak miałam 12 dc 2 była blada, więc myślałam, ze 13 będzie gruba (tak miałam zawsze i ta 2 utrzymywała sie nawet d o15 dc) ale tym razem 14 wogóle testowa nie wyszła, (tego dnia zuzyłam 3 testy robiąc co kilka godzin)...ani 15 dc też nic

reklama
Zrobić jeszcze jednego testa?
Suzi nie marnuj testa może za wcześnie robiłaś!!! postaraj się pić tylko do 18 a testa rób o 20 mnie tak zawsze wychodzą. A wynikiem aż tak się nie martw i nie sugeruj raz miałam słaba krechę na drugi dzień 2 ładne na następny brak i kolejnego znów 2 piękne więc do końca się nie sugeruję i raczej patrzę czy mnie brzucho boli a testy tylko dla lepszej orientacji robię. Będzie dobrze!!!

reklama
Do góry