reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nie,to wcale nie jest skomplikowane:)po prostu zapamietaj ze po owulacji nastepuje skok i temperatura jest wyzsza az do @ (dzioalanie progesteronu).Powinna spasc przed kolejna @ do tej ktora mialas na poczatku cyklu.Jesli tobie nie spada to poczekaj kilka dni i moze rzeczywiscie idz na bete.Przypadki w ktorych test zostal za szybko wykonany zdarzaja sie
czytalam na kilku forach ze czasem testy sie myla, w sumie sie na to nie nastawiam, i czekam na @, chociaż będę najszczęśliwszą osobą na świecie jeśli się nie pojawi

reklama
witam moją imienniczkę
ale czy ten test betaHCG można robić o każdej porze dnia?? bo od 7 do 14.35 kibluję w pracy, @ powinnam mieć wczoraj więc dużo mi się nie spóźnia ale zawsze 2 dni przed mam plamienie a tu ani plamienia, ani @ a jeszcze do kilku dni non stap mi niedodrze i mi sie caly czas odbija
nie wiem dokladnie ale mysle ze o kazdej porze szczegolnie jak @ sie spoznia.przeciez ten hormon w krwi juz dawno by byl.Bete mozna robic nawet po 7 dniach od zaplodnienia (gdzies slyszalam) wiec tym bardziej po takim czasie a wynik stuprocentowy.ja tez chce sie wybrac w tym mc pod koniec bo do testowania nie wytrzymam:)nie mam pojecia gdzie sie to robi ale spytam ginekolog

czytalam na kilku forach ze czasem testy sie myla, w sumie sie na to nie nastawiam, i czekam na @, chociaż będę najszczęśliwszą osobą na świecie jeśli się nie pojawi
absolutnie nie chce cie zniechcecac ale wiem z wlasnego doswiadczenia ze jak sie czlowiek naczyta to jest w stanie uwierzyc we wszystko!We wszystko!Tak jak i ja plamienie implantacyjne u siebie obserwowalam i tak jak po @ testy robilam itd itd.idz jednak na ta bete jesli @ nie przyjdzie bo inaczej gdybanie tylko i zycie w niepewnosci.

absolutnie nie chce cie zniechcecac ale wiem z wlasnego doswiadczenia ze jak sie czlowiek naczyta to jest w stanie uwierzyc we wszystko!We wszystko!Tak jak i ja plamienie implantacyjne u siebie obserwowalam i tak jak po @ testy robilam itd itd.idz jednak na ta bete jesli @ nie przyjdzie bo inaczej gdybanie tylko i zycie w niepewnosci.
oj wiem, wiem, na wiele nie liczę ale w końcu cuda czasami sie zdarzają, wiem po prostu, że jest ewentualność, że test może się mylić, chociaż nie liczę, że właśnie w moim przypadku, tum bardziej, że w czerwcu @ spóźniła mi się 10 dni chociaż zanim zaczeliśmy sie starać to sie nigdy nie zdażało, miałam @ co 30 dni jak w zegarku

oj wiem, wiem, na wiele nie liczę ale w końcu cuda czasami sie zdarzają, wiem po prostu, że jest ewentualność, że test może się mylić, chociaż nie liczę, że właśnie w moim przypadku, tum bardziej, że w czerwcu @ spóźniła mi się 10 dni chociaż zanim zaczeliśmy sie starać to sie nigdy nie zdażało, miałam @ co 30 dni jak w zegarku
to ja ci zycze by test sie mylil,ale by uniknac tego calego stresu ktory nie sprzyja staraniom idz na badania jak cie prosze.juz wkrotce sie dowiemy!ja bym pewnie swirowala jakby mi sie spozniala a 2 dalej widac nie bylo

witam wszystkie w niedzielne południe:-)

mmm... bądź cierpliwa, @ jeszcze nie przyszła i jest jeszcze nadzieja że to fasolka, a jak nie to będzie następny cykl, napewno sie uda, zrób to badanie krwi żebyś była pewna i się nie stresowała, ja trzymam kciuki za pozytywny wymnik:tak:
martilla wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-)

wiecie co u mnie to są jazdy...:szok: zerknijcie sobie na mój wykres, prawdopodobnie zbliza mi sie owulacja a plamienia mam takie okołoowulacyjne, w pierwszych dniach tych plamnien myslalam że@ sie zbliża ale temperatura jest coraz niższa no i te plamnienia to bardziej tylko śluz zabarwiony na brązowo.... wyczytałam że ten czas z plamieniami czasami myli sie z @ ale jest to czas jaknajbardziej płodny więc wczoraj jeszcze zadziałalismy:-p zobaczymy co z tego wyjdzie...czas pokaże i może w koncu skoczy mi ta temperatura

Mellisa widzę ze w tym cyklu ostro się staraliście, trzymam kciuki żeby sie udalo, moze to plamienie, to fasolka, która sie zagnieżdża??

Mellisa widzę ze w tym cyklu ostro się staraliście, trzymam kciuki żeby sie udalo, moze to plamienie, to fasolka, która sie zagnieżdża??

nie kochana to napewno nie fasolka, bo owulacji jeszcze nie było :-( okaże sie za kilka dni czy to jednak objawy owulacji jak temperatura podskoczy oczywiscie....
no staraliśmy sie ostro:szok::rofl2: nasz rekord:-p;-):-)

reklama
Do góry