reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Czyli byłoby super, bo u mnie na chorobowym wychodzi się jeszcze lepiej niż jak się pracuje, bo mamy jakiś tam dodatek chorobowy;). A zrezta zobaczy sie jak to bedzie. Jutro dzwonie i umawiam sie na zabieg.

czeka mnie jeszcze test po stosunku. Czy ktoras z Was wie ile ta przyjemnosc kosztuje?;-)
nie wiem bo z tą przyjemnością jeszcze do czynienia nie miałam
Zabka tak od teściowej to się nie da.
Ona nie jest zła tylko te rozmowy o chorobach a w wakacje opowiadała jak jeden umierał mówię ci normalnie sie rozbeczałam, jak ja to słucham i i otym że będzie źle to mówię ci mówię do M po co mieć dziecko drugie jak tak będzie ...
wiem, że to głupie ale jak tyle sie tego nasłuchasz to w końcu juz wierzysz w to i sie boisz:confused:

reklama
nie wiem bo z tą przyjemnością jeszcze do czynienia nie miałam
Zabka tak od teściowej to się nie da.
Ona nie jest zła tylko te rozmowy o chorobach a w wakacje opowiadała jak jeden umierał mówię ci normalnie sie rozbeczałam, jak ja to słucham i i otym że będzie źle to mówię ci mówię do M po co mieć dziecko drugie jak tak będzie ...
wiem, że to głupie ale jak tyle sie tego nasłuchasz to w końcu juz wierzysz w to i sie boisz:confused:
ee ja tam mojej staram sie nieslucha i robic po swojemu co czesto konczy sie klutnia jak nierobie tak jak ona chce ale ja mam ciety jezor i niedam sobie w kasze dmuchac za dlugo dawalam tu soba pomiatac i rzadzic:wściekła/y:nawet dzis dobitnie zapytala przed obiadem "czy MOJ SYNEK jeszcze spi?" juz chcialam jej odpowiedziec "tak MOJ MAZ jeszcze spi " ale ugryzlam sie w jezyk bo niechce sie denerwowac teraz jak sie staram

nie robilam bo ciazy nie ma... 2 dni mialam @ normalna a 2 dni plamienie.... poza tym brak jakichkolwiek objawow wiec to tylko @ taka dziwna
to ty lepiej dla pewnosci zrob:tak: bo to roznie bywa:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ee ja tam mojej staram sie nieslucha i robic po swojemu co czesto konczy sie klutnia jak nierobie tak jak ona chce ale ja mam ciety jezor i niedam sobie w kasze dmuchac za dlugo dawalam tu soba pomiatac i rzadzic:wściekła/y:nawet dzis dobitnie zapytala przed obiadem "czy MOJ SYNEK jeszcze spi?" juz chcialam jej odpowiedziec "tak MOJ MAZ jeszcze spi " ale ugryzlam sie w jezyk bo niechce sie denerwowac teraz jak sie staram
ja też czasem coś powiem ale nie chcę sie kłocić bo wtedy mój M będzie między młotem a kowadłem i po prostu szkoda mi go.
Żegnam się do jutra

reklama
Do góry