reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mi jakoś smutnawo sie zrobiło :-(ten dzień to mógłby sie już skończyć, mam dosyć. Więc idę sie myć i myk do łóżka, ułatwię mu to...
Cześć dziewczyny

Ps. jakby któraś uaktualniałą listę (ob nie bardzo wiem gdzie to zrobić) pamiętajcie o mnie 7 cykl starań.

Do jutra , buziaki

reklama
RYBKA dzieki za sprostowanie na 28dni :zawstydzona/y: ale gafe strzeklilam ale jestem tam nowa wiec prosze o wyrozumialosc juz dodalam tam komentarz po twoim

Witam się dziewczyny, jakoś tak mi smutno i jestem nawet zła.
Teraz smutno. Przyszła teściowa i mi mówi, że szwagierka będzie miała syna, no super nawet się cieszę, ale potem zmienia temat i nawija o chorobach i pogrzebie na którym była i o śmierci. Dziewczyny ja przy niej wymiękam normalnie z psychiką:-(

Witam się dziewczyny, jakoś tak mi smutno i jestem nawet zła.
Teraz smutno. Przyszła teściowa i mi mówi, że szwagierka będzie miała syna, no super nawet się cieszę, ale potem zmienia temat i nawija o chorobach i pogrzebie na którym była i o śmierci. Dziewczyny ja przy niej wymiękam normalnie z psychiką:-(
niemartw sie przy mojej to rece opadaja a nóż sam pcha sie do reki;-) no ale trudno dopuki tu mieszkam musze ja znosicw koncu to jej dom:wściekła/y:

płatne 70% wypłaty za ten dzień :tak: czyli jak np. za dzień wyliczysz, że masz 50 zł to dostaniesz 70% tego ;-)
i co kochana spojzalas na moj wykresik????:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
niemartw sie przy mojej to rece opadaja a nóż sam pcha sie do reki;-) no ale trudno dopuki tu mieszkam musze ja znosicw koncu to jej dom:wściekła/y:
Wiesz ciągle gada że bedzie źle już lepiej nie będzie bieda złodziejstwo morderstwa, jak ja to słucham to sie normalnie boję przyszłości i ja nie zachodzę bo mam lęki przed tym co będzie jutro i mówie Ci to jest ta wina bo skoro słyszysz , że na polityków to Ci darmozjady itd. i wiesz jak ja to słucham to sie centralnie boję nie wiem czy mnie rozumniesz?

tak tylko jest niepłatne...opłaca się wziąć dzień urlopu

jak pytałam mojej kupmeli (bo ja też czekam na to badanie) to mi powiedziała, ze szpitalne jest niepłatne...ja jej uwierzyła i nie sprawdzałam nigdzie...;-):-D
Patrze wlasnie na moj odcinek z wyplata i wszystkie 3 dni (1 w szpitalu, 2 l4) sa policzone razem jako chorobowe 80 %.:tak:

Wiesz ciągle gada że bedzie źle już lepiej nie będzie bieda złodziejstwo morderstwa, jak ja to słucham to sie normalnie boję przyszłości i ja nie zachodzę bo mam lęki przed tym co będzie jutro i mówie Ci to jest ta wina bo skoro słyszysz , że na polityków to Ci darmozjady itd. i wiesz jak ja to słucham to sie centralnie boję nie wiem czy mnie rozumniesz?
to musisz zrobic sobie urlop od tesciowej zeby zajsc ;-) ja cos od poczatku sobie myslalam ze tu to mi bedzie ciezko zajsc bo ciagle cos z tesciowa albo tesciem i zawsze cos:wściekła/y:

reklama
Patrze wlasnie na moj odcinek z wyplata i wszystkie 3 dni (1 w szpitalu, 2 l4) sa policzone razem jako chorobowe 80 %.:tak:

Czyli byłoby super, bo u mnie na chorobowym wychodzi się jeszcze lepiej niż jak się pracuje, bo mamy jakiś tam dodatek chorobowy;). A zrezta zobaczy sie jak to bedzie. Jutro dzwonie i umawiam sie na zabieg.

czeka mnie jeszcze test po stosunku. Czy ktoras z Was wie ile ta przyjemnosc kosztuje?;-)

Do góry