reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

szczęsciara! ja juz po urlopie
zaczynamy staranka, mam nadzieje ze w tym cyklu sie uda, 3 cykl starań, 2 z wiesiołkiem, 1 z mierzeniem temp, ziółkami

reklama
kiciaq
faktycznie będzie mogł bazgrolić po gipsie:-) nie brałam tego pod uwagę hehe i też mam taką słabość jak Ty do torebek! mam ich mnóstwo i dziś mąż szukal mi prezentu na rocznicę ślubu więc oczywiście niewiele myśląc wybrałam torebke!:-) jestem mega zachwycona hehe

mmm
czuje fasolke jak nic mowie Ci :-) mam nadzieje,ze sie nie myle

kiciaq
faktycznie będzie mogł bazgrolić po gipsie:-) nie brałam tego pod uwagę hehe i też mam taką słabość jak Ty do torebek! mam ich mnóstwo i dziś mąż szukal mi prezentu na rocznicę ślubu więc oczywiście niewiele myśląc wybrałam torebke!:-) jestem mega zachwycona hehe

mmm
czuje fasolke jak nic mowie Ci :-) mam nadzieje,ze sie nie myle
ja tez mam taka nadzieje:zawstydzona/y:

szczęsciara! ja juz po urlopie
zaczynamy staranka, mam nadzieje ze w tym cyklu sie uda, 3 cykl starań, 2 z wiesiołkiem, 1 z mierzeniem temp, ziółkami
rozmawialam z farmaceutką i twierdzi ze kwas foliowy na etapie staran w zupelności wystarczy, a z ziolami trzeba uwarzac, np mięta jest ziolem poronnym

Czesc dziewczyny co prawda jestem na watku lutowek bo moja dzidzia przyjdzie na swiet w polowie lutego.Ale podczytuje was i doszlam do wniosku ze wam pokibicuje poniewaz ja z mezem staralismy sie o nasza trzecia dzidzie az 2 dlugie lata.
chcialam wam powiedziec ze w maju przytulalam sie z mezem co 2 dzien i myslalam ze jak nie dostane @ to zrobie test ale niestety w czerwcu przyszla @ wiec znowu sie podlamalam ale po @ ktora trwala7 dni pojawily sie plamienia,wiec troche sie zaniepokoilam i powiedzialam wszystko cioci a ona mi doradzila abym zrobila test ale ja zwlekalam bo balam sie zobaczyc znowu I kreske na tescie.
No ale w koncu zrobilam go i wiecie co...ujzalam upragnione II grube kreseczki a juz myslalam ze znowu sie nie udalo,a tu taka niespodzianka.
I bylo to dla mnie totalne zaskoczenie bo w pierwszych 2 ciazach od samego poczatku nie mialam okresu,dlatego nie moglam w to uwiezyc.
Wiec chce wam powiedziec ze mimo iz mozecie myslec ze macie @ to tak naprawde mozecie byc w ciazy.trzymam za was kciuki i zycze szybkiego zafasolkowania.

to byla normalna miesiaczka dlatego nie wiedzialam ze nosze w sobie fasolke a plamienia pojawily sie 3 dni po miesiaczce no i do niedawna plamilam ale jest juz wszystko w porzadku.Wam tez sie uda.

kurczę no to mnie zaskoczyłaś, bo ja wiedziałam o tym że można mieć okres w ciazy przez pierwsze miesiące , ale myślałam,że nie jest to normalna @ tylko jakieś mocniejsze plamienie...

reklama
Ja tez tak myslalam a @ trwala tak jak zawsze 7 dni.
Ja zawsze mam mocne krwawienia i dlatego nic nie podejrzewalam bo to krwawienie bylo tak samo obfite ja przy normalnej @ wiec II kreski na tescie byly dla mnie zaskoczeniem.

Do góry