reklama
kiciaq87
Fed up.....
wiesz no ja bym miała od nadgarstka do połowy drogi do łokcia ,ze tak powiem więc jakos bym to przeżyla, ale najgorsze ,ze to prawa ręka a jestem nianią 3 latka wiec czarno to widzę:-)
dobra to i ja uciekam, do jutra dziewczyny i trzymam kciuki za fasolki!
hehe to by maly mial radoche z rysowania po nim przynajmniej ale nie, nie oby Cie to ominelo
kiciaq87
Fed up.....
no to ja się znowu powtórzę: zazdroszczę, bo u mnie @ w pełni i jeszcze trochę tak pobędzie, plamienia są u mnie do 8-9 dc. masakra.
Co do samochodu, trening czyni mistrza, powolutku będziesz się na pewno przekonywać a na razie żmudne i stresujące ćwiczenia...
Oj no to faktycznie dlugo, nie zazdroszcze U mnie max 5 dni i to wlasciwie tylko drugi dzien daje mi w kosc pozniej to juz prawie nic nie ma, takze jestem szczesciara ze nie umieram przez tydzien, albo i dluzej, ale jak siegam pamiecia to jak bylam nastolatka to mialam o wiele bardziej obfite i bolesne. eh jak to sie wszystko zmienia w zyciu )
mmm...
Fanka BB :)
zeczywiscie szczęściara z ciebieOj no to faktycznie dlugo, nie zazdroszcze U mnie max 5 dni i to wlasciwie tylko drugi dzien daje mi w kosc pozniej to juz prawie nic nie ma, takze jestem szczesciara ze nie umieram przez tydzien, albo i dluzej, ale jak siegam pamiecia to jak bylam nastolatka to mialam o wiele bardziej obfite i bolesne. eh jak to sie wszystko zmienia w zyciu )
kiciaq87
Fed up.....
Hej dziewczyny
Eijf ja tam bym pojezdziła autkiem,lubie to chociaż nie mam prawa jazdy.A co do badań to nigdy bym nie robiła nawet jakbym miała 40 lat.
Martilla wspólczuje oby gips CIę ominął bo w wakacje z gipsem nie bardzo
MMM i co zatestowałaś juz??:-)
Emilchen dziewczyno wspolczuje takich @ ja mam 2-3 dniowe.
Mnie już dziś nie będzie,bo weekend trzeba poświęcić narzeczonemu w ogole piękna pogoda u nas:-).Wczoraj oglądam fajny film ale tylko dla widzu o mocnych nerwach film nazywa sie "Ostatni dom po lewej" jest na prawdę mocny,ma nietypową fabułę i trzyma w napieciu.Ja to polowe paznokci przy nim obgryzłam.Dobra lecę.Miłego weekendu dziewczyny!
Pewnie nie zaniedbuj narzeczonego jeszcze sie naczeka w kolejce na Twoja uwage jak sie dzidzia urodzi
Oj ja to uwielbaim horrory, thrillery i ogolnie filmy trzymajace w napieciu takze to by bylo cos dla mnie pewnie :-)
kiciaq87
Fed up.....
dziewczyny nie testowalam, ale @ nadal nie przyszla a temperatura rano lekko skoczyla
mmm tez mi sie cos wydaje ze bedzie kolejna fasolka :-) oby, oby trzymam kciuki, rob tego testa jak najszybciej i dawaj znac,
rany jakie Wy dziewczyny jestescie cierpliwe, ja i Eijf chyba takie niecierpliwce najwieksze :-)
mmm...
ja w ostatnim cyklu testowalam 2 dni przed, jeszcze wczecniej zaczelam 10 dni po owulacji i zrobilam z 10 testów bo @ sie spoznila 10 dni, teraz postanowilam poczekac
wczoraj kupilam testy i strasznie mnie korci, najchetniej bym zrobila odrazu..
kiciaq87
Fed up.....
Ja dzisiaj bylam na zakupkach z koleznka, polatalysmy po sklepach troche, oczywiscie znowu wydalam duzo za duzo niz planowlalam, ale wszedzie tyle wyprzedazy ze nie moglam sie powstrzymac dobrze ze nie wrocilam z kolejna torebka i para kolczykow bo to chyba moje najwieksze slabosci i ciagle jakies nowe nabywam choc nie powinnam
kiciaq87
Fed up.....
ja w ostatnim cyklu testowalam 2 dni przed, jeszcze wczecniej zaczelam 10 dni po owulacji i zrobilam z 10 testów bo @ sie spoznila 10 dni, teraz postanowilam poczekac
A testy jakie masz takie czulsze?? czy dopiero po @ mozna robic??
reklama
mmm...
25mlU/ml czyli lepiej zrobic później
zauważylam dzisiaj dwie rzeczy: po pierwsze ciągle mi sie odbija, po drugie nie mam ochoty na pepsi a wczesniej potrafilam wypis kilka szklanek dziennie, a od 2 dni pije tylko lemoniade, aldo mineralna cytrynowa... dziwne...
zauważylam dzisiaj dwie rzeczy: po pierwsze ciągle mi sie odbija, po drugie nie mam ochoty na pepsi a wczesniej potrafilam wypis kilka szklanek dziennie, a od 2 dni pije tylko lemoniade, aldo mineralna cytrynowa... dziwne...
Podziel się: