reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kochana i tak jak Mysa mowi teraz juz bedą wiedzieli ja wam pomóc:tak:
A powiedz mi co to za badanie robiłas???Jak sie nazywa? i zlecił ci je lekarz?

NO to piekne wiesci:-D:-D:-D:-D:-D

suzi1, robiłam przeciwciała przeciwplemnikowe w śluzie szyjkowym, czystośc pochwy ( nie mylić z cytologią) , przeciwciała + antygen Chlamydia ( jedno badanie z krwi, a drugie ze śłuzu). Na wszytskie badania skierował mnie lekarz.

Niestety trzeba było robić prywatnie, co nei mało jak dla mnie kosztowało, a poz atym jeszcze musieliśmy jechać do innego miasta.

reklama
suzi1, robiłam przeciwciała przeciwplemnikowe w śluzie szyjkowym, czystośc pochwy ( nie mylić z cytologią) , przeciwciała + antygen Chlamydia ( jedno badanie z krwi, a drugie ze śłuzu). Na wszytskie badania skierował mnie lekarz.

Niestety trzeba było robić prywatnie, co nei mało jak dla mnie kosztowało, a poz atym jeszcze musieliśmy jechać do innego miasta.

ja miałam robiona chlamydie i jakis HBs antygen ,P/c HCV i p/c kardiolipidowe igm i gg

witam witam wlanie kilka godzinek temu wrocilam z polski i jestem juz w domku bylam od wtorku w nocy i minelam moja owulke jestem wsciekla ale za to moj tata sie lepiej czuje odzyskal przytomnosc i bardzo sie cieszyl ze zobaczyl cala 3 swoich dzieci

Hej kochana to dobrze że tata czuje się lepiej :tak::tak:
następnym razem będzie złoty strzał przy owulce :-D

no oby bo jak nie to sie wsciekneeeee
ale nie ma co pojadlam kfc i popilam polskiego piwa zywiec i tyskie.
polazilam po ciotkach poplotkowalam i jestem zmeczona jak fix a m,oj mezul sie stesknil i nabral sily na imprezowanie mowi ze na caly tydzien he he zobaczymy
a jak u ciepie wyszlo co z tego calo tygodniowego imprezowania?

no oby bo jak nie to sie wsciekneeeee
ale nie ma co pojadlam kfc i popilam polskiego piwa zywiec i tyskie.
polazilam po ciotkach poplotkowalam i jestem zmeczona jak fix a m,oj mezul sie stesknil i nabral sily na imprezowanie mowi ze na caly tydzien he he zobaczymy
a jak u ciepie wyszlo co z tego calo tygodniowego imprezowania?

w sobote się okaże czy cos wyszło :-( narazie mi bulgocze podbrzusze :-( nie wiem co to znaczy

reklama
Do góry