reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No to dziewczyny zecze wytrwałosci:tak:

A ja cos dzis jestem zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i to nawet nie wiem na co:confused:

ja też zła , ale wiem na co ;-) wręcz wkur...czona. Dziś miałąm taką z nia rozmowę nt. mojej oceny pracy, ze zaczęłam poszukiwanie Nowej!!!!... i mam już gdzieś czy w tej doczekam się dzidzi, czy nie...
Oj mówię Wam tak się wnerwiłąm, ze pytała mnie (rozmawiałyśmy przez telefon), czemu zaciskam zęby...

trzymamy trzymamy :-):-)

Obiadek wykonałam już dzisiaj kotleciki ziemniaczane w sosie pieczarkowym :-D po taniości pojechałam hehe
Dziewczynki ja zmykam się trochę położyć bo jakaś taka zmęczona jestem tym wolnym dniem :cool2:

oj Tośka co mi się wyaje, ze ...trzymam kciuki :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja też zła , ale wiem na co ;-) wręcz wkur...czona. Dziś miałąm taką z nia rozmowę nt. mojej oceny pracy, ze zaczęłam poszukiwanie Nowej!!!!... i mam już gdzieś czy w tej doczekam się dzidzi, czy nie...
Oj mówię Wam tak się wnerwiłąm, ze pytała mnie (rozmawiałyśmy przez telefon), czemu zaciskam zęby...

:-Dhe he czy ktoś już ucierpiał z powodu Waszej złości :confused: bo obawiam się że mojego R to nie ominie ...poza tym od pół godziny stygnie mu obiad i :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem na maxa

;-)o wilku mowa zjawił się książę:-D spadam na godzinkę ;-) zobaczymy jak się sytuacja rozwinie:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-Dhe he czy ktoś już ucierpiał z powodu Waszej złości :confused: bo obawiam się że mojego R to nie ominie ...poza tym od pół godziny stygnie mu obiad i :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem na maxa

no przysząłm do domku i mój J mnie rozluźnił...nie ma jak to zrozumienie w domku...ale prawdę mówiąc miałam obawy czy to ON nie oberwie ;-)

ZAFASOLKOWANE:

bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
eijf-7cykl
milusia83 -3 cykl
Pajka - 14 cykl
jagódka1231- 5 cykl
marulka – 4 cykl
msdracula – 3 cykl
aga26k -
kerna - 2 cykl
Loczek36 – 4 cykl (po roku) ???
asiaN – 1 cykl (3 z Luteiną)
malapralinka - 1 cykl
oliwka_11 - 1 cykl
ryba30 - 4 cykl

zielona.wampirzyca-9 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 12 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
emilchen-URLOPIK
toska32-URLOPIK
chup - 1 cykl
kinga85- 13 cykl iURLOPIK
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 7 cykl z hakiem
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
&Ewcia - 8 cykl
agutkaZG- 6 cykl (test 14.02)
nanusia - około 18 cykl
chiara1 - 3 cykl
Maxymka - 4 cykl
Scully- 3 cykl
olcia23- 2 cykl
LauraOna- 3 cykl i URLOPIK
CameoURLOPIK (jednocyklowy)
SylwiaSz- 4 cykl
MALUTKA10234 cykl
skowronek - 5 cykl
myszka1987- 4 cykl
Stefanka83 - 2 cykl
lopop - 45 cykl
Lady_Marion – 6 cykl
asiucha-L- 8 cykl
Betusia– 5 cykl
Svensonka
missiiss1301 – 1 cykl
pok – 3 cykl
suzi1 – 8 cykl
biedroneczka1980URLOPIK
martuskaa 3 cykl
agnieszka.kk
agi79 2 cykl
bombelek8 11 cykl
Fleur 2 cykl
Chup
*Tośka* - 4 cykl
87zabka – 2 cykl
Robin 19 cykl
nereida
Antylopka niedługo „start” 0 cykl
Carolina -
kasica88
Sylvietta
olkale
Lena_R - 3 cykl
Batonik24 - 7 cykl
Myśa - 11cykl

Wpisałam Batonika i Myśę, nie wiem który cykl.
Sama siebie poprawiłam choć u mnie to chyba powienien być urlop bo jak mi gin anty na torbiel prepisze to nic ze staranek.
kochana ja się wpisuje na 11 cykl ,nie wiem czy to dobrze zrobiłam ale jak by coś to mnie popraw:-)

ZAFASOLKOWANE:

bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
eijf-7cykl
milusia83 -3 cykl
Pajka - 14 cykl
jagódka1231- 5 cykl
marulka – 4 cykl
msdracula – 3 cykl
aga26k -
kerna - 2 cykl
Loczek36 – 4 cykl (po roku) ???
asiaN – 1 cykl (3 z Luteiną)
malapralinka - 1 cykl
oliwka_11 - 1 cykl
ryba30 - 4 cykl

zielona.wampirzyca-9 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 12 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
emilchen-URLOPIK
toska32-URLOPIK
chup - 1 cykl
kinga85- 13 cykl iURLOPIK
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 7 cykl z hakiem
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
&Ewcia - 8 cykl
agutkaZG- 6 cykl (test 14.02)
nanusia - około 18 cykl
chiara1 - 3 cykl
Maxymka - 4 cykl
Scully- 3 cykl
olcia23- 2 cykl
LauraOna- 3 cykl i URLOPIK
CameoURLOPIK (jednocyklowy)
SylwiaSz- 4 cykl
MALUTKA10234 cykl
skowronek - 5 cykl
myszka1987- 4 cykl
Stefanka83 - 2 cykl
lopop - 46 cykl
Lady_Marion – 6 cykl
asiucha-L- 8 cykl
Betusia– 6 cykl
Svensonka
missiiss1301 – 1 cykl
pok – 3 cykl
suzi1 – 8 cykl
biedroneczka1980URLOPIK
martuskaa 3 cykl
agnieszka.kk
agi79 2 cykl
bombelek8 11 cykl
Fleur 2 cykl
Chup
*Tośka* - 4 cykl
87zabka – 2 cykl
Robin 19 cykl
nereida
Antylopka niedługo „start” 0 cykl
Carolina -
kasica88
Sylvietta
olkale
Lena_R - 3 cykl
Batonik24 - 7 cykl
Myśa - ?

Aktualizuję siebie, bo ostatni cykl nie wpisałam, Scully nie pilnujesz nas.;-)

Kochane wpiszcie u mnie 7 cykl, bo ja nie za bardzo wiem jak to się robi i gdzie...dziękuję z góry...

A teraz spadam po wyniki badania...wpadnę do Was później...z wynikami;-)

dziękuje asiucha-L że pamiętałaś o mnie i mnie wpisałaś, ja wróciłam dopiero z pracy i staram się nadrobić zaległości.Cześć suzi1 ja dzisiaj mam 21dc z tym że cykle około32 dniowe, czekam z niecierpliwością jeszcze 9 dni i testuje no chyba że wcześniej ta cholera się zjawi. A ty kochana kiedy testujesz??

dziękuje asiucha-L że pamiętałaś o mnie i mnie wpisałaś, ja wróciłam dopiero z pracy i staram się nadrobić zaległości.Cześć suzi1 ja dzisiaj mam 21dc z tym że cykle około32 dniowe, czekam z niecierpliwością jeszcze 9 dni i testuje no chyba że wcześniej ta cholera się zjawi. A ty kochana kiedy testujesz??

Oj ja jeszcze nawet nie mysle o testowaniu,bo to za wczesnie:tak:Zobaczymy jak dzis bedzie sie wszystko prezentowało na usg:-D
Teraz okupuję testy...owulacyjne:sorry2:

Oj ja jeszcze nawet nie mysle o testowaniu,bo to za wczesnie:tak:Zobaczymy jak dzis bedzie sie wszystko prezentowało na usg:-D
Teraz okupuję testy...owulacyjne:sorry2:
ooo no właśnie czytam że wybierasz się dzisiaj do lekarza więc coś będziesz wiedzieć pózniej czy może już wiesz

reklama
Myśa jeszcze nic nie wiem;-)
Dzis teścior wyszedł ngatywny!!!
Ale jestem bardzo ciekawa czy wogóle reaguje naleki:baffled::confused:

Do góry