reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wiesz ten ginek się nie wyrabia przemęczony juz jest, za duzo pacjentek ma i myślę że troszkę podchodzi do tego wszystkiego light- jak mu jedna ubedzie to wiesz za dużo nie straci. A tak w ogóle to spóźnia sie do tego gabinetu gdzie nas przyjmuje i w przychodni się też spóźnia- za dużo sobie wziął na barki i sie nie wyrabia.

No nie dziwie sie...
Robicie u Was w szkole cos na walentynki? Ja mysle zrobic cos fajnego... moze masz jakiegos pomysla?:dry:
Maćku my mamy akurat ferie więc w tym roku nici , nawett na tym dyżurze nic nie robimy bo nie będzie czasu?
A w ferie pracowaliście przez te 2 tygodnie czy tylko przez tydzień?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Maćku my mamy akurat ferie więc w tym roku nici , nawett na tym dyżurze nic nie robimy bo nie będzie czasu?
A w ferie pracowaliście przez te 2 tygodnie czy tylko przez tydzień?
Aham...
Nawet nie wiem. Kazdy sobie wybiral dzien i wpisywal po 2-3 godzinki...

hej Pajka
właśnie dojrzałam na Twoim suwaku, ze ślubowaliście w moje urodziny :) czyli w Wielkanoc zeszłego roku :)
Jak to miło patrzeć na ten suwaczek z odliczaniem ciaży u Ciebie

pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego

Nie zesżlego roku tylko prawie 2 lata temu :-D

Witam Pajeczko, jak samopoczucie , jak brzusio? Rośnie zdrowo?

samopoczucie średnie dzisiaj cos glowa mnie boli jak dopadnie mnie migrena to pewnie bede miała bliskie spotkanie z wc:tak:ogolnie nie tyje w ogole mimo, ze brzuszek juz rośnie i go widac.za 6 dni mam usg genetyczne wiec jestem dobrej myśli.

:D masz rację dlatego zmieniłam pracę i przeniosłam się z banku do szkoły;-)

Witam wczesną porą :-) tak na chwilę wpadłam przed praca poczytac przy kawie co napisąłyście :-)

Tez mam zamiar rozejrzeć się za pracą w szkole ... właśnie po to wróciłam na AWF by sończyć studia, bo biznesu to mam powoli dosyć....wyścigu szczurów i ciągłego gonienia króliczka...:-pnawet pieniadze nie rekompensuja tego stresu.

Chciałbym jeszcze na macierzyński w tej firmie, w któej pracuję i już nie wraca;-) jak się pewnie domyślacie to będę szukałą etatu nauczyciela wf :-) mam kurs instuktora fitnessu i umiem prowadzić zajęcia więc mam nadzieję, ze dzięki temu będzie to mój dodatkowy atut :-)

A teraz życzę miłego, białego dnia, bo u Nas nieźle zasypało i ciągle pada...

Nie zesżlego roku tylko prawie 2 lata temu :-D

No tak ...z matematyki nie byłam najlepsza ;-) i tak nie zmienia to faktu, ze w moje urodziny :-D;-)

hahah a ja sie dzis zalapalam na przytulasy :-Di to przed samym pojsciem meza do pracy :-)
hehhe a u nas przytulasy byly jak maz wrócił z pracy:-Dpo obiadku w lazience;-):zawstydzona/y::-)

witam:-)wczoraj wieczorkiem tak mnie bolal brzuch ze wzielam nospe i sie polozylam..ale tak bolalo ze nie wiedzialam jak lezec. czulam jakby mi ktos nalal wiadro wody do brzucha i taki mialam ciezki:baffled:ale jakos zasnelam tyle ze w nocy nie moglam spac:tak:juz druga noc z rzedu jak sie budze i nie moge spac:-Da dzis do gin moze on cos zaradzi na te bole:-(

:-)Witam skrabaczki co tyle skrobią że aż miło poczytać :-D

:baffled:mam stracha bo zbliża się sądny dzień :wściekła/y: oby nie ale i jestem szczęśliwa bo mam zapał na miesiąc następny:-D idę do takiego sympatycznego ginekologa w końcu go znalazłam po wielkich trudach...świetny fachowiec, dowcipny no i zależy mu na każdej pacjentce... nie traktuje ich jak źródło zarobku :tak: więc z tego powodu jestem pozytywnie nastawiona wiem że on się mną dobrze zajmie w końcu i pokieruje co i kiedy zrobić :tak:

reklama
:-)Witam skrabaczki co tyle skrobią że aż miło poczytać :-D

:baffled:mam stracha bo zbliża się sądny dzień :wściekła/y: oby nie ale i jestem szczęśliwa bo mam zapał na miesiąc następny:-D idę do takiego sympatycznego ginekologa w końcu go znalazłam po wielkich trudach...świetny fachowiec, dowcipny no i zależy mu na każdej pacjentce... nie traktuje ich jak źródło zarobku :tak: więc z tego powodu jestem pozytywnie nastawiona wiem że on się mną dobrze zajmie w końcu i pokieruje co i kiedy zrobić :tak:
no to fajnie ze znalazlas dobrego gina.. to w koncu podstawa zeby miec zaufanie i wogole:-)a ja jutro rana mam nadzieje przeczytam od ciebie ze dwie krechy!!!
A ja juz po kapieli zaraz bede sie zbierac do gina i ciekawe co mi powie:confused:;-)

Dzień dobry. ;-)

Mój G. wczoraj zgubił portfel. :wściekła/y:
no to szkoda:-(ale moj kiedys zgubil nowy tel ktory mial pare dni..tel nie bylo a abonament trzeba bylo placic:wściekła/y:

Do góry