reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no to fajnie ze znalazlas dobrego gina.. to w koncu podstawa zeby miec zaufanie i wogole:-)a ja jutro rana mam nadzieje przeczytam od ciebie ze dwie krechy!!!
A ja juz po kapieli zaraz bede sie zbierac do gina i ciekawe co mi powie:confused:;-)

na pewno wszystko będzie OK nie ma się co martwić na zapas :no: w końcu to niemożliwe żeby Bóg karał aż tyle fajnych kobitek :-D daj znać po powrocie od gina co i jak:confused: ja mam dziś wolne więc będę w miarę na bieżąco tylko na 15 do mamusi na obiadek jedziemy:-D

reklama
Eh kobitki, ja już dla spokoju ducha to poproszę żeby ta @wredota przyszła. :hmm:

ja tam trzymam kciuki, żeby jednak @ przyszła, ale za ponad 9 m-cy ;-)

Scully jak zaobserwowałam pojawiasz się i znikasz:)))) Owocnych staranek w tym cyklu trzymam kciuki.
Wszystkim, które się dziś przytulają "złotych strzał"
A ja chyba nie wytrzymam i juz dzisiaj pobiegnę po teścik, ale zrobie jutro rano...
Mam nadzieję, że to nie psycha mi płata znowu figle, ale narazie ciii..........
Buziale, Kochane i miłego dzionka!!!

:tak: bo ja taka zajęta jestem :tak: pracuję rano ;-) a po pracy... tate mam ciężko chorego i ciągle u rodziców siedzę (bo jedynaczką jestem i jak nie ja to kto?) ;-) pozatym już 3 tydzien staranek (bo przy nieregul. to choinka wie kiedy owu) :-p a skoku temp jeszcze nie ma :-p:-)

niech ten dzien juz szybko mija jeszcze dzis w przedszkolu mala uderzyla kolege a jak wrocilam do domu i poinformowalam tesciow ze mala ma kare za udezenie kolegi to oni zaczeli ja kibicowac i chwalic za to pobicie ze dobrze zrobila i ze ma bic :szok: no jak mnie nerw wzial ze oni chwala dziecko za takie zachowanie w dodatku MOJE dziecko to szok znow sie wpierdalaja ale jak mala zaczeni ich sluchac i zacznie bic dzieci w przedszkolu to ja bede miala problem jak ja z przedszkola za to wyrzuca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oj to teściów do pionu ustaw :tak: nie powinni się wtrącać :tak:

no to ja mam zajebistego pecha moj tata dostal dzis zawal serca i lezy w szpitalu w krakowie wiec nici ze staranek w ty miesiacu lece w nocy do polski i kto wie ile tam bede z jednej strony jestem wsciekla a z drugiej mi smutno
mam juz dosc tego roku a dopiero co sie zaczol chcialam miec fajne walentynki kuuuuuuu....cze

współczuję :-( też mam tatę ciężko chorego :-( (z tym, że mój kochany jest) :-)
wiesz ja myślę, że nie ma na co czekać i jak jest okazja to się starać :tak: żeby chore tatuśki wnóki zobaczyli :tak:

cześć dziewczyny...
mam takie pytanie czy są jakieś powody żeby test nie wykrył ciąży...
pierwszywykonałąm w terminie@ lecz wyszedł negatywnie no i tego samego dnia /@ przyszła lecz bardzo mnie dziwiło że nie boli mnie jak zwykle podbrzusze ( a zawsze zwijałam się z bólu) za to pozostało kłucie jajników które zaczęły się 2 dni po owulce...do tego @ miałam mniej obfitą niż zawsze i trwała 4 dni (przy zwykłych5-6dni)a 2 ostatnie dni to bardzo skąpa...zastanowiło mnie to bardzo i powtórzyłam test lecz ponownie wyszedł negatyw ....mąż zuważył że zmienił mi się kolor warg sromowych zrobiły się ciemniejsze i sine zwłaszcza te mniejsze...mdłośi nie mam nie bolą mnie piersi jedynie swędzą i brzuch jak balon...zrobiłam dziś 3 test oczywiście negatywny to by było 25dni po owulce...
nie wiem co myśleć dziwnie czuję że to jednak ciąża ale przecież testy wykazały wynik negatywny.... poradźcie albo sprowadzie mnie na ziemie może potrzebny mi kubeł zimnej wody:confused::confused:

:-) jesteś pewna, że owu była?? i że to była @ :cool2: bo ja się tak wkopałam w tamtym m-cu :-D myślałam, że już po owu i plamienia dostałam jak zawsze (w dniu @) :dry: a po późniejszym skoku temp i "zalaniu" po 16 dniach - okazało się, że cykl mi się przesunął z 43 do 61 dni :szok: a te plamienia to się okazały plamienia okołoowulacyjne :-p

chyba tak bo jak bylam z synkiem w ciazy zmarla jego mama na raka jeden odszedl 2 przyszedl ja to mam pecha

:-:)-:)-( smutne :-( ale ja tam wierze, że tato będzie żył i wnóka zobaczy (choć rokowania są lipne) :tak:

Ostatnia @ - od 13 stycznia
Starania były (dni płodne "wybadałam" na podstawie obserwacji śluzu)
I teraz mam 21 dc i piersi oogromne, tkliwe, z uczuciem kłucia. Brzuch - balonik, pobolewają mnie jajniki i podbrzusze. Ból "w krzyżu".
Naprawdę nie jestem w stanie sobie przytomnieć jak to było wcześniej, czy miałam podobne objawy czy nie... :-(
Czy macie podobne objawy przed zbliżającą się @ ??

powiem ci, że te objawy są za ciążą i przeciw :sorry2: mi to dodatkowo 2 cykle temu doszły nudności i senność, a fasolinki ni ma :dry:

No to ja też sie do was dolacze jesli mozna ;-)
No i kurcze.. w tym miesiacu nici z dzidziusia.. :baffled: eh..
trzmam za was kciuki dziewczyny :-)

:-) witaj :-)

:-)Witam skrabaczki co tyle skrobią że aż miło poczytać :-D
:baffled:mam stracha bo zbliża się sądny dzień :wściekła/y: oby nie ale i jestem szczęśliwa bo mam zapał na miesiąc następny:-D idę do takiego sympatycznego ginekologa w końcu go znalazłam po wielkich trudach...świetny fachowiec, dowcipny no i zależy mu na każdej pacjentce... nie traktuje ich jak źródło zarobku :tak: więc z tego powodu jestem pozytywnie nastawiona wiem że on się mną dobrze zajmie w końcu i pokieruje co i kiedy zrobić :tak:

:-) trzymam kciukaski :-)

batonik24 - ja polecam rano, bo jest bardziej wiarygodny

Robin - i co z teścikiem??

:-) a u mnie... :-p 2 tydzień staranek i gdzie ta owu... :sorry2: może w tym tygodniu będzie, bo "zalewa mnie" i kuje podbrzusze ;-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja tam trzymam kciuki, żeby jednak @ przyszła, ale za ponad 9 m-cy ;-)
Jeszcze nie przyszła ;-) ale objawy wszystkie szlag trafił ? Więc już sama głupia jestem. Spokój...spokój tylko może nas uratować:-D

batonik24 trzymam mocno kciuki !!! Zrób rano i czekam na pozytywną wiadomość :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry