reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
witam w południe :-)

Ja też właśnie z zakupów wróciłam. Stary zabrał się za obiadek więc mam troche czasu żeby poczytać co naskrobałyście i popisać :-):-)
My drugi dzień starankowej imprezki a i jutro i w poniedziałek i we wtorek pewnie też będzie wesoło a cooo :-D:-D

U nas - 3 stopnie ale od rana śnieg pada wiec ja już dzisiaj się nigdzie nie wybieram :tak::tak:

"Skuteczne pozycje sexu owulacyjnego". może na zamkniętym coo :-D:-D:-D
a witamy ja mam obiadek z wczoraj he he cwaniara
do znajomych na polska telewizje chyba popoludniu pojdziemy a narazie jestemz synkiem w domciu mezus sprawy pojechal zalatwiac

Hej!jestem tu nowa,ale mam nadzieję że udzieli mi się Wasz entuzjazm w staraniach;)...póki co mam 1 cykl za sobą,dziś dostałam okres:-(...a już myślałam że mi się udało...jednak jeszcze nie.

:-) witaj :-)

Witam staraczki wstąpiłam do was z wrześniówek 2010 do których uciekłam będąc chwilke z wami staraczkami.
Przesyłam mnóstwo fluidków ciążowych i do zobaczenia być może na forum wrześniówki 2010 lub październik 2010
Trzymam za was wszystkie mocno kciukasy
Pozdrawiam :-)

:-D nowa porcja fluidków :-D

Wiesz co ja czytam "Księżyc w nowiu" to druga część tego "Zmierzchu" co taką furorę na ekranie zrobił. Ja myślałam że to dla małolatów ale książka super, sięgnęłam po nią bo leżała w pracy i tak oderwać mi się trudno.

;-) ja właśnieczekam w kolejce na całą serię :tak:

o a to mój brzuch jakoś tak 2 mc po 2 porodzie

ac7eb217f135463b84c8d9a626d56e6c,5,19,0.jpg

b6a8520a6566a554f5e24a88881161b4,5,19,0.jpg

super :tak: wogóle brzuszka nie masz ;-)

fajowy :-) ja mam chrześniaczka Mikusia ;-):-)

A ja strasznie zalatana jestem :sorry2: czasu mi brakuje :sorry2: staranka trwa - owu ni było (więc cykl nie będę mieć 33 dc) :dry: jeszcze w kolejce miałam 37 dc lub na koniec 43 dc, 44 dc :-p także jeszcze z 10 dni starań :sorry2:;-):-)

To ja już dzisiaj wypróbuje tą pozycję moje kochane - jak zafasolkujemy to agutkaZG opatentujesz ją hehehe :-D:-D
tylko pomyslu za friko nie oddawaj nic nie ma za darmo he he

tylko pomyslu za friko nie oddawaj nic nie ma za darmo he he
Koktaile bezalkoholowe:
Shake morelowy
2morele
75ml mleka
30mlsoku pomaranczowego
40g jogurtu naturalnego
Wszystkie skladniki koktailu zmieszac w mikserze.podawac w dlugiej szklance High-ball
Smacznego laseczki

Wstydliwy baban:
1banan
50ml soku brzoskwiniowego
50g lodow
10ml syropu o nazwie Grenadine (czerwony w spozywczym sa)
Zmieszac w mikserze podawac w dlugiej szklance

Shake bananowo-jagodowy:
1/3banana
3 truskawki
50ml soku pomaranczowego
Zmieszac w mikserze podawac w kieliszku do szmpana

Kochas:
1 brzoskwinia
3-4 truskawki
75ml soku ananasowego
50ml soku zurawinowego
Zmieszac w mikserze podawac w dlugiej szklance

Zboczenie zawodowe barmanki teraz juz beda drinki bezalkocholowe o ile zajde w lutym he he
ma ktos imprezke chce fajne kolorowe drinki walic dniami i nocami
podam przepisy he he

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My juz z Zuzią po obiadku. :-) G. zje sam,bo narazie pojechał po pracy na reklamacje. ;-)
W ogóle Moja Córcia zajadała się dziś surówką z pekińskiej. :szok: Ona nigdy nie przepadała za surówkami,a tu jak się przysiadła,to łyżką zaczęła zajadać,haha. :-D :-)

To ja już dzisiaj wypróbuje tą pozycję moje kochane - jak zafasolkujemy to agutkaZG opatentujesz ją hehehe :-D:-D

Hahahahaha,ok - jakby co,to polecam się na przyszłość. :-D :-D :-D

Kurna,ale mi ten jajnik i podbrzusze dokuczają. :baffled:

hej babeczki:tak:
U mnie @ pełna bębą:baffled:Czyli czekamy na nowe staranka:tak:

I powiem Wam ze nie bede juz zwracałą uwagi na zadne objawy-przynajmniej na dzien dziesiejszy mam takie postanowienie:-D:tak:
A co z tego wyjdzie to zobaczymy:tak:
I tak sie zastanawiam czy nie isc sobie na siłownie,bedzie to lekarstwo dla kalorii a moze dla mnie jakas odskocznia????:confused::-D
Usiłuje wymyslic cos sensownego,zeby zajac czas i mysli:tak:

Suzi1 zmajstrujecie w takim razie dzidzie w walentynki :):-)

Ja za to czekam na @, czuje ze zbliza sie wielkimi krokami i potem staranka na całego :):tak:

własnie męzuś z pracy wrócił i zajał sie Mikim a ja lece sprzątać grrrrr :wściekła/y:normalnie pełnimy etat całodobowy :baffled:

reklama
Do góry