Svensonka,a co do dziewczynek ;-) , to Zuzia została poczęta w takiej o:
Pozycja seksualna klęcząca I :: MediWeb.pl
:-)
To ja już dzisiaj wypróbuje tą pozycję moje kochane - jak zafasolkujemy to agutkaZG opatentujesz ją hehehe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Svensonka,a co do dziewczynek ;-) , to Zuzia została poczęta w takiej o:
Pozycja seksualna klęcząca I :: MediWeb.pl
:-)
a witamy ja mam obiadek z wczoraj he he cwaniarawitam w południe :-)
Ja też właśnie z zakupów wróciłam. Stary zabrał się za obiadek więc mam troche czasu żeby poczytać co naskrobałyście i popisać :-):-)
My drugi dzień starankowej imprezki a i jutro i w poniedziałek i we wtorek pewnie też będzie wesoło a cooo![]()
U nas - 3 stopnie ale od rana śnieg pada wiec ja już dzisiaj się nigdzie nie wybieram
"Skuteczne pozycje sexu owulacyjnego". może na zamkniętym coo![]()
Hej!jestem tu nowa,ale mam nadzieję że udzieli mi się Wasz entuzjazm w staraniach...póki co mam 1 cykl za sobą,dziś dostałam okres:-(...a już myślałam że mi się udało...jednak jeszcze nie.
Witam staraczki wstąpiłam do was z wrześniówek 2010 do których uciekłam będąc chwilke z wami staraczkami.
Przesyłam mnóstwo fluidków ciążowych i do zobaczenia być może na forum wrześniówki 2010 lub październik 2010
Trzymam za was wszystkie mocno kciukasy
Pozdrawiam :-)
Wiesz co ja czytam "Księżyc w nowiu" to druga część tego "Zmierzchu" co taką furorę na ekranie zrobił. Ja myślałam że to dla małolatów ale książka super, sięgnęłam po nią bo leżała w pracy i tak oderwać mi się trudno.
o a to mój brzuch jakoś tak 2 mc po 2 porodzie
![]()
![]()
Mikołaj
![]()
tylko pomyslu za friko nie oddawaj nic nie ma za darmo he heTo ja już dzisiaj wypróbuje tą pozycję moje kochane - jak zafasolkujemy to agutkaZG opatentujesz ją hehehe![]()
Koktaile bezalkoholowe:tylko pomyslu za friko nie oddawaj nic nie ma za darmo he he
To ja już dzisiaj wypróbuje tą pozycję moje kochane - jak zafasolkujemy to agutkaZG opatentujesz ją hehehe![]()
Ja za to czekam na @, czuje ze zbliza sie wielkimi krokami i potem staranka na całego![]()