reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hej Aniołki jak mija weekend ?? :-):-)

Ja dzisiaj na chwilunie bo mamy weekend staranek :-D:-D odkurzyłam kajdanki :zawstydzona/y: oliwka żeby W. nie mówił że tylko na produkcję nastwiona jestem heheh

Miłego wieczorku moje drogie jutro rano poczytam co naskrobałyście :tak::tak::tak:

BUziole

Hej Lopop:-D

Kurde cikawa jestem jak to bedzie z tym CLo czy to cos da:-:)baffled:

Kochana głowa do góry wszystko się uda zobaczysz :tak::tak::tak: Trzymam kciuki :tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bardzo Ci dziekuje:*

Trzeba poprostu uwierzyć w to że się uda i cierpliwie czekać :tak::tak:
Ja ide w poniedziałek na usg i zobaczymy czy wogóle mam owulke bo może staramy się tylko dla przyjemnosci hihihi :-D:-D a mój W. odbiera wyniki badań - jestem dobrej myśli najwyżej bedziemy się ostro leczyć -

BĘDZIE DOBRZE - MUSI !!! Przecież jesteśmy zaje***** babki i musi nam się udać :-D:-D:-D:-D:-D

Trzeba poprostu uwierzyć w to że się uda i cierpliwie czekać :tak::tak:
Ja ide w poniedziałek na usg i zobaczymy czy wogóle mam owulke bo może staramy się tylko dla przyjemnosci hihihi :-D:-D a mój W. odbiera wyniki badań - jestem dobrej myśli najwyżej bedziemy się ostro leczyć -

BĘDZIE DOBRZE - MUSI !!! Przecież jesteśmy zaje***** babki i musi nam się udać :-D:-D:-D:-D:-D

Wiem Tosiu ale jestem w dołku:sorry2:
WSzystkim nam sie uda:tak:

Wiem Tosiu ale jestem w dołku:sorry2:
WSzystkim nam sie uda:tak:

Suzi dołek szybko minie i bedziesz miała ogromną ochotę na staranka i przytulańce :-):-) Nie możesz się poddawać ani załamywać - trzeba wyluzować a podczas @ może czerwone winko kieliszeczek ?? :tak::tak:
I pozytywne myślenie - nigdy mi się nie uda - tak nie możne myśleć pamiętaj !!!!!!!!

Witam kobietki :)
Ja dzisiaj jestem tak zmęczona, że chyba nawet do łóżka nie dojdę , 8h szkolenia, a później spotkanie z klientami. Jutro to samo...:baffled:
Tak zasuwacie z tym pisaniem, że nie nadążę. Było o pozycjach. Więc starszy kiciuś był poczęty z metodą na kaurczaka ( czyli M trzymał mi nóżki wysoko, wysoko, aż uznał, że wystarczy :-D)
I dzisiaj pomimo mdlących "akcji" na szkoleniu, czuję wewnętrzny spokój i cierpliwie czekam na poniedziałkową @
Teścik w domu mam ( taki na zapas) ale nawet nie mam ochoty go robić :-(
Miłego wieczoru Wam życzę, a w niektórych przypadkach "twórczego" ;-)

madga no to czekamy na dobre wiadomości:-)

Hej Aniołki jak mija weekend ?? :-):-)

Ja dzisiaj na chwilunie bo mamy weekend staranek :-D:-D odkurzyłam kajdanki :zawstydzona/y: oliwka żeby W. nie mówił że tylko na produkcję nastwiona jestem heheh

Miłego wieczorku moje drogie jutro rano poczytam co naskrobałyście :tak::tak::tak:

BUziole
Masz racje bo poczuje się mniej ważny bo pomyśli że zależy tylko na dobrych strzeałach:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki odezwe sie do was jak sie pozbieram...

Chyba wszystko sie skumulowało akurat...:zawstydzona/y:
Strach ,nadzieje itp.

Oczywiscie bardzo mocno trzyamam za Was kciuki:tak::tak::*

Buziolki kochane

Postaram sie byc w pon.

reklama
Do góry