reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny, trzymam kciuki za walentynkowe testowanka...

bardzo dużo piszecie, musze sie w tym wszystkim odnaleźc, poczytać i mam nadzieję że sie wprawię :):tak::-D

Suzi1 może jeszcze sie uda :) ja przy pierwszej ciązy plamienia (oczywiscie lekkie i ciemnobrązowe) miałam do 3 miesiąca ciązy ... nadal trzymam kciuki :)

Svensonka
z ciuszkami miałam podobną historię, dałam cała paczkę kolezance z zaznaczeniem ze są do zwrotu natomiast ona po kilku miesiacacj sprzedała je na allegro i dziewczynom z jakiegos forum ;)...interesik był calkiem niezły bo ciuszki byly mało uzywane lub nowe :tak:;-);-)
no to sama nie jestem uffff wiesz tu juz nie chodzi o to bo dalam bo wiem ze biedna i kasy nie miala a ona mi z tekstem pozniej przeciez mowilas ze moze z nimi zrobic co chce swirnieta ja tu cale dresy adidasa nike reebok i od kobitek z pracy bossa czy prady ubranka a ta..... sobie za kilka zlotych sprzedawala co za ludzie pusci masakra
Jakie plany na dzis u nas -20 zamarzneeeeeee

reklama
Dziewczyny, trzymam kciuki za walentynkowe testowanka...

bardzo dużo piszecie, musze sie w tym wszystkim odnaleźc, poczytać i mam nadzieję że sie wprawię :):tak::-D

Suzi1 może jeszcze sie uda :) ja przy pierwszej ciązy plamienia (oczywiscie lekkie i ciemnobrązowe) miałam do 3 miesiąca ciązy ... nadal trzymam kciuki :)

Svensonka
z ciuszkami miałam podobną historię, dałam cała paczkę kolezance z zaznaczeniem ze są do zwrotu natomiast ona po kilku miesiacacj sprzedała je na allegro i dziewczynom z jakiegos forum ;)...interesik był calkiem niezły bo ciuszki byly mało uzywane lub nowe :tak:;-);-)
pokaz zdjecie synka!!!!!

jejku nie przesadzaj jedz jak kon bedziesz ty i kruszynka silniejsza serioooooooooooo

Kochana nie liczy sie to ile sie je tylko to co sie je. Ja wole sie nie napychac a jesc czesciej,zeby potem nie przytyc 30 kg. Jem normalnie tylko mniej a czesciej tak jak zalecał mi lekarz :tak:zeby bez podstawy nie rozciągac sobie żołądka bo tak naprawde nasze zachcianki to nie są zachciankami fasolki tylko naszymi, bo wątpie, zeby nasze fasolki chciały np chipsy jesc :) ja mam zamiar duzo nie przytyc i odrzywiac sie zdrowo;-) tylko zaczęłam nie tolerować nabiału :(

Svensonka,
zaraz wkleje zdjątko :)

nio ja miałam podobnie, wiedziałam ze dziewczyna jest biedniejsza bynajmniej tak ciągle powtarzała i narzekała na swój los wiec pożyczyłam, ale nic to , planuję miec teraz córeczkę haha (jelsi wogole da sie zaplanować ;) ) wiec i tak tamte ciuszki by mi sie nie przydały hehe ;)

Mikołaj

555kr7.jpg

Kochana nie liczy sie to ile sie je tylko to co sie je. Ja wole sie nie napychac a jesc czesciej,zeby potem nie przytyc 30 kg. Jem normalnie tylko mniej a czesciej tak jak zalecał mi lekarz :tak:zeby bez podstawy nie rozciągac sobie żołądka bo tak naprawde nasze zachcianki to nie są zachciankami fasolki tylko naszymi, bo wątpie, zeby nasze fasolki chciały np chipsy jesc :) ja mam zamiar duzo nie przytyc i odrzywiac sie zdrowo;-) tylko zaczęłam nie tolerować nabiału :(
to dobry pomysl ja tez malo przytylam chyba tylko 8kg i tydzien po porodzie wygladalam jak przed ciaza a szwedki jak wielkie barylki wygladaja he he

Svensonka,
zaraz wkleje zdjątko :)

nio ja miałam podobnie, wiedziałam ze dziewczyna jest biedniejsza bynajmniej tak ciągle powtarzała i narzekała na swój los wiec pożyczyłam, ale nic to , planuję miec teraz córeczkę haha (jelsi wogole da sie zaplanować ;) ) wiec i tak tamte ciuszki by mi sie nie przydały hehe ;)

Mikołaj

555kr7.jpg
slodki a kto imie wybieral???+
misia ja mam ksiazke o tym musicie sie przytulacj konkretnie 3 dni czyli 48godzin przed owulacja wtedy sa dziewczynki he he i duzo slodyczy wapnia jedz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No własnie tez czytalam , co prawda wiem ze moj organizm nie jest perfekcyjnie zaprogramowany ;) a żeby takie palnowanie przyniosło efekt to kobieta musi miec cykle jak w zegarku i niczym nie zakłócone a ja nie jestem pewna swoich...:) Jednak czekamy do tego nastepnego cyklu aby wlasnie sproobowac te 2 dni przed owu, bo w 90% czuje kiedy się zbliża ... Jak sie nie uda to nic się nie stanie, bo chlopcy są cudowni i moge miec dwoch synków, ale chce zwiekszyc , chociaz o kilka % szanse na dziewczynkę ;)
Co do imienia, to mial byc Marcel albo Mikołaj ale przy porodzie stwierdzilismy ze będzie Mikołajek :) czemku pytasz ?? :-);-)
Na razie mam nadzieje ze wogóle uda się zajść w ciąże, bo jak czytam co się dzieje i ile niektóre pary sie starają to az sie boję...:-(

Trzymam mocno, bardzo mocno kciuki za wszystkie staraczki...:):-)

Ostatnia edycja:
No własnie tez czytalam , co prawda wiem ze moj organizm nie jest perfekcyjnie zaprogramowany ;) a żeby takie palnowanie przyniosło efekt to kobieta musi miec cykle jak w zegarku i niczym nie zakłócone a ja nie jestem pewna swoich...:) Jednak czekamy do tego nastepnego cyklu aby wlasnie sproobowac te 2 dni przed owu, bo w 90% czuje kiedy się zbliża ... Jak sie nie uda to nic się nie stanie, bo chlopcy są cudowni i moge miec dwoch synków, ale chce zwiekszyc , chociaz o kilka % szanse na dziewczynkę ;)
Co do imienia, to mial byc Marcel albo Mikołaj ale przy porodzie stwierdzilismy ze będzie Mikołajek :) czemku pytasz ?? :-);-)
Na razie mam nadzieje ze wogóle uda się zajść w ciąże, bo jak czytam co się dzieje i ile niektóre pary sie starają to az sie boję...:-(

Trzymam mocno, bardzo mocno kciuki za wszystkie staraczki...:):-)
tak z ciekawosci pytam.
Moj Oskarek mial miec na imie Leo ale w polsce nie ma Leo tylko Leon lub Leonard ale to mi sie nie podobalo i wyszedl oskarek
Kupilam sobie testy owulacyjne wiec jak wyjdzie pozytywny to tylko do 4 godzin ranoi mozna na dziewczynke probowac pozniej chlopoki wygrywaja he he

Przychodzi baba w ciazy do lekarza.
-Co pani jest?
_A tak sobie zaszlam.....

hahah ;)
no moj Mikołaj był wlasnie zmajstrowany w owu :)...
4 godz przed owu to juz chyba za pozno na dziewczynke choc tak naprawde nigdy nie wiadomo ;)
tak kolezanko ale jak test robisz o 4-5 rano bo tak trzeba mniejwiecej he he to masz te 4godzinki a noz widelec
ja bede majstrowala teraz od poniedzialku to 10 dzien cyklu do poczatku owolki he he

Kto to jest maz?
-Zastepca kochanka do spraw finansowo-gospodarczych
he he

hahah ;)
no moj Mikołaj był wlasnie zmajstrowany w owu :)...
4 godz przed owu to juz chyba za pozno na dziewczynke choc tak naprawde nigdy nie wiadomo ;)
no widzisz ale tecik sie robi o 4 rano i imprezka przez 4 godzinki he he

reklama
ehh chyba na teścik sie nie zdecyduje...za bardzo bym sie stresowała i juz pewnie wogóle nic by z tego nie wyszło...

Svensonka to widze że tez planujesz córeczkę ? :):-):tak:

Do góry