reklama
Ja też tak hihihihi-w końcu będziemy tak na prawdziwo.Mega76
ja to ptawie co miesiąc jestem w ciaży (od pół roku) ale tylko 2 tygodnie hihihihi...w końcu się Nam uda![]()
ja bym chciała....zawsze marzyłam o bliźniakach...tylko mój mężulek ??? no nie wiem...powiedziałam o tych trzech, tylko tak jakoś mgliście, bez szczgółów...nie zaczaił, ze to może być mnoga ciążaWow super by było tyle szczęścia na raz.
suzi1
Kocham Cię synuś
nie naturka:-) ciekawe ile dotrwa do owu? jak to usłyszałam od gina to już zobaczyłam bliźniaki albo trojaczki![]()
O jak super!!!!to trzeba KORZYSTAC ILE WLEZIE

Ja tez juz przechodziąłm 2 tygodniowe ciaze;-)Ja też tak hihihihi-w końcu będziemy tak na prawdziwo.
o Boże ...jakieś fatum nad Tobą dzisiaj...uważaj na siebie...Witajcie Dziewczynki!
Jestem dziś taka zła że szok!
Wczoraj miały być przytulanki ale jak M poszedł się umyć to usnęłam a on do mnie rano że nia miał serca mnie budzić. :-(
Fakt zmęczona była ale ...
Rano w łazience walnęłam o umywalkę i to tak drwią i mam małą fifę
Do tego dziś miałam spęcie z moim tatą, potem nie mogliśmy z domu wyjechać bo M do pracy mnie odwoził, zasypało nas konkretnie i samochód również a on odśnieżał bez konca i to przed samym wyjazdem zamiast zrobić to wcześniej.
Wyszłam z domu i leżę, upadłam na ramię ale mało tego samochód w śniegu się zakopał, M za kółkiem a ja go pcham, zamekałam drzwi od samochodu i przyciełam sobie palca, popłakałam się ze złości, palec stłuczony, boli jak cholera, naderwał mi się paznokiec ten naturalny i połamał cały tips, tipsa nie żałuje ale tak boli, mam teraz ostry szpikulec a z bólu nie moge tego spiłować, krew mi zaschła.
Zgiać palca nie mogę.
Nie wiem co mnie dziś czeka ale dzień do dupy mam a jeszcze dwie doby w pracy. :-(
Zgadzam się wykorzystajcie ten czas owocnie.O jak super!!!!to trzeba KORZYSTAC ILE WLEZIE![]()
dziewczynki, ja uciekam bo mojej malej jak co wieczor syrena sie włącza.... zmeczona i spiaca ale ani mysli isc spac, wymysla tysiac powodow by nie isc spac a wszystko ją drażni i denerwuje bo juz zmeczona jest.....
ewelina09065
czas oczekiwania...
wlasnie czuje troche wilgoci tam hehe
a nawet bardzo wilgotno.. moze to moja spozniona owulka? tylko ze M nie ma bo wroci z pracy dopiero w nocy

ale jutro wieczorkiem bedzie w domku;-)a jak by to byla owulka to mozliwosci sa jak wczoraj bylo przytulanko i jak by jutro bylo???????tylko kuna nuna dzis nie moga byc
az zla jestem..ech..chyba wariuje hehehehhe

Asiucha-L rzeczywiście nieciekawie i to bardzo. Ale wiesz jak przczytałam to, a czytałam wieczorem to przy tym zdaniu co pchałaś swojego M to normalnie sie śmiałam bo to ty miałaś siedzieć za kierownica a nie on- po prostu uśmiałam sie z tych facetów o czym oni myślą. I ten tips- bo ja miałam też podobna sytuację i wtedy mi do śmiechu nie było bolało jak diabli( że sie tak wyrażę wybaczcie) ale wtedy tipsa było szkoda bo miałam super wzorki i co przez miesiąc musiałam być bez paznokciWitajcie Dziewczynki!
Jestem dziś taka zła że szok!
Wczoraj miały być przytulanki ale jak M poszedł się umyć to usnęłam a on do mnie rano że nia miał serca mnie budzić. :-(
Fakt zmęczona była ale ...
Rano w łazience walnęłam o umywalkę i to tak drwią i mam małą fifę
Do tego dziś miałam spęcie z moim tatą, potem nie mogliśmy z domu wyjechać bo M do pracy mnie odwoził, zasypało nas konkretnie i samochód również a on odśnieżał bez konca i to przed samym wyjazdem zamiast zrobić to wcześniej.
Wyszłam z domu i leżę, upadłam na ramię ale mało tego samochód w śniegu się zakopał, M za kółkiem a ja go pcham, zamekałam drzwi od samochodu i przyciełam sobie palca, popłakałam się ze złości, palec stłuczony, boli jak cholera, naderwał mi się paznokiec ten naturalny i połamał cały tips, tipsa nie żałuje ale tak boli, mam teraz ostry szpikulec a z bólu nie moge tego spiłować, krew mi zaschła.
Zgiać palca nie mogę.
Nie wiem co mnie dziś czeka ale dzień do dupy mam a jeszcze dwie doby w pracy. :-(

reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Jestem na chwilkę. ;-) Idę zaraz,bo Mężulo pod pierzynkę woła,hahahaha.

Nie ma za co - zawsze do usług. :-) :-) :-)
A idź,mnie też naparza to,jak nie wiem. Ciężko się z tym w ogóle funkcjonuje.
Może się przejadłam i brzuch mi rozsadza?

Asiucha,współczuję "przygód"...
Ale dobrze dla Ciebie,że ten dzień się już kończy. 
A w ogóle,to mi dzisiaj mijają 4 LATA od pierwszego posta na BB!!!

Agutka uspokoiłam się pewnie, dzięki ci dobra kobieto i oazo spokoju;-)
Nie ma za co - zawsze do usług. :-) :-) :-)
hej to tak jak mnie boli brzuch od kilku dni.. takie rozciaganie czuje zwlaszcza jak poloze sie do łózka![]()
A idź,mnie też naparza to,jak nie wiem. Ciężko się z tym w ogóle funkcjonuje.

Asiucha,współczuję "przygód"...

A w ogóle,to mi dzisiaj mijają 4 LATA od pierwszego posta na BB!!!

Ostatnia edycja:
Podziel się: