reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wow super by było tyle szczęścia na raz.
ja bym chciała....zawsze marzyłam o bliźniakach...tylko mój mężulek ??? no nie wiem...powiedziałam o tych trzech, tylko tak jakoś mgliście, bez szczgółów...nie zaczaił, ze to może być mnoga ciąża :) jeszcze by mu się w tym miesiącu odechciało próbować...

Witajcie Dziewczynki!

Jestem dziś taka zła że szok! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj miały być przytulanki ale jak M poszedł się umyć to usnęłam a on do mnie rano że nia miał serca mnie budzić. :-(
Fakt zmęczona była ale ...
Rano w łazience walnęłam o umywalkę i to tak drwią i mam małą fifę :crazy:
Do tego dziś miałam spęcie z moim tatą, potem nie mogliśmy z domu wyjechać bo M do pracy mnie odwoził, zasypało nas konkretnie i samochód również a on odśnieżał bez konca i to przed samym wyjazdem zamiast zrobić to wcześniej.
Wyszłam z domu i leżę, upadłam na ramię ale mało tego samochód w śniegu się zakopał, M za kółkiem a ja go pcham, zamekałam drzwi od samochodu i przyciełam sobie palca, popłakałam się ze złości, palec stłuczony, boli jak cholera, naderwał mi się paznokiec ten naturalny i połamał cały tips, tipsa nie żałuje ale tak boli, mam teraz ostry szpikulec a z bólu nie moge tego spiłować, krew mi zaschła.
Zgiać palca nie mogę.
Nie wiem co mnie dziś czeka ale dzień do dupy mam a jeszcze dwie doby w pracy. :-(
o Boże ...jakieś fatum nad Tobą dzisiaj...uważaj na siebie...

dziewczynki, ja uciekam bo mojej malej jak co wieczor syrena sie włącza.... zmeczona i spiaca ale ani mysli isc spac, wymysla tysiac powodow by nie isc spac a wszystko ją drażni i denerwuje bo juz zmeczona jest.....

wlasnie czuje troche wilgoci tam hehe:-pa nawet bardzo wilgotno.. moze to moja spozniona owulka? tylko ze M nie ma bo wroci z pracy dopiero w nocy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale jutro wieczorkiem bedzie w domku;-)a jak by to byla owulka to mozliwosci sa jak wczoraj bylo przytulanko i jak by jutro bylo???????tylko kuna nuna dzis nie moga byc:wściekła/y::wściekła/y:az zla jestem..ech..chyba wariuje hehehehhe

Witajcie Dziewczynki!

Jestem dziś taka zła że szok! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj miały być przytulanki ale jak M poszedł się umyć to usnęłam a on do mnie rano że nia miał serca mnie budzić. :-(
Fakt zmęczona była ale ...
Rano w łazience walnęłam o umywalkę i to tak drwią i mam małą fifę :crazy:
Do tego dziś miałam spęcie z moim tatą, potem nie mogliśmy z domu wyjechać bo M do pracy mnie odwoził, zasypało nas konkretnie i samochód również a on odśnieżał bez konca i to przed samym wyjazdem zamiast zrobić to wcześniej.
Wyszłam z domu i leżę, upadłam na ramię ale mało tego samochód w śniegu się zakopał, M za kółkiem a ja go pcham, zamekałam drzwi od samochodu i przyciełam sobie palca, popłakałam się ze złości, palec stłuczony, boli jak cholera, naderwał mi się paznokiec ten naturalny i połamał cały tips, tipsa nie żałuje ale tak boli, mam teraz ostry szpikulec a z bólu nie moge tego spiłować, krew mi zaschła.
Zgiać palca nie mogę.
Nie wiem co mnie dziś czeka ale dzień do dupy mam a jeszcze dwie doby w pracy. :-(
Asiucha-L rzeczywiście nieciekawie i to bardzo. Ale wiesz jak przczytałam to, a czytałam wieczorem to przy tym zdaniu co pchałaś swojego M to normalnie sie śmiałam bo to ty miałaś siedzieć za kierownica a nie on- po prostu uśmiałam sie z tych facetów o czym oni myślą. I ten tips- bo ja miałam też podobna sytuację i wtedy mi do śmiechu nie było bolało jak diabli( że sie tak wyrażę wybaczcie) ale wtedy tipsa było szkoda bo miałam super wzorki i co przez miesiąc musiałam być bez paznokci:szok:. To wszzystko przez to że nie było sexu.

reklama
Jestem na chwilkę. ;-) Idę zaraz,bo Mężulo pod pierzynkę woła,hahahaha. :-D :-p :-D

Agutka uspokoiłam się pewnie, dzięki ci dobra kobieto i oazo spokoju;-)

Nie ma za co - zawsze do usług. :-) :-) :-)

hej to tak jak mnie boli brzuch od kilku dni.. takie rozciaganie czuje zwlaszcza jak poloze sie do łózka:baffled:

A idź,mnie też naparza to,jak nie wiem. Ciężko się z tym w ogóle funkcjonuje. :baffled: Może się przejadłam i brzuch mi rozsadza? :-D :-p

Asiucha,współczuję "przygód"... :baffled: Ale dobrze dla Ciebie,że ten dzień się już kończy. :tak:

A w ogóle,to mi dzisiaj mijają 4 LATA od pierwszego posta na BB!!! :szok: :szok: :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry