reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

oj kobietki ale naskrobalyscie ale jeden temat mi sie spodobal ciekawe miejsce na fiku miku ;-) no to moze ja dodam cos od siebie najdziwniejsze miejsce tio folia do pomidorow na dzialce jakiichs dzialkowiczow hihiih a najfajniej dla mnie bylo latem w lesie na masce hihihi a wszedzie wokolo lataly swietliki wiec bylo bosko sexi goraco i romantycznie jednoczesnie :-D:-pnikt o tym niewioe wiec wy kobietki jestescie jedyne :zawstydzona/y: bo was bardzo lubie :tak:

reklama
oj kobietki ale naskrobalyscie ale jeden temat mi sie spodobal ciekawe miejsce na fiku miku ;-) no to moze ja dodam cos od siebie najdziwniejsze miejsce tio folia do pomidorow na dzialce jakiichs dzialkowiczow hihiih a najfajniej dla mnie bylo latem w lesie na masce hihihi a wszedzie wokolo lataly swietliki wiec bylo bosko sexi goraco i romantycznie jednoczesnie :-D:-pnikt o tym niewioe wiec wy kobietki jestescie jedyne :zawstydzona/y: bo was bardzo lubie :tak:

Wow Żabka ta maska samochodu i swietliki to faktycznie kuszące! ;-)

Wow Żabka ta maska samochodu i swietliki to faktycznie kuszące! ;-)
no a najlepsze jest to ze wybralismy sie tylko na przejazdzke :-p i jak zaczynalismy ten tegoi to niebylo swietlikow dopiero jak zeczelismy to zaczelo sie ich pojawiac coraz wiecej az wkoncu byly wszedzie wokol nas poprostu super przezycie i ten numerek zaliczam jako najlepszy i najwspaniualszy bo to bylo magiczne zycze takiego przezycia kazdej z was :tak:

To widze, ze niezle branie masz:tak: Mozna sie dowartosciowac, co?
Na mnie to akurat wrażenie robią tylko komplementy od M, bo ja to na facetów jakies uczulenie mam. Zmieńmy temat, bo z tego "powodzenia" to częściej mam złe doświadczenia niz te dobre>

A jeżeli chodzi o kompleksy to ja sobie nimi głowy nie zaprzątam jestem jaka jestem i już,
otrzeżwiłam się po 4 latach życia kompleksami w liceum. potem stwierdziłam, że zamiast się cieszyć fajna paczka co dzień wymyślałam sobie nowy problem.

Ostatnia edycja:
no a najlepsze jest to ze wybralismy sie tylko na przejazdzke :-p i jak zaczynalismy ten tegoi to niebylo swietlikow dopiero jak zeczelismy to zaczelo sie ich pojawiac coraz wiecej az wkoncu byly wszedzie wokol nas poprostu super przezycie i ten numerek zaliczam jako najlepszy i najwspaniualszy bo to bylo magiczne zycze takiego przezycia kazdej z was :tak:

Wow aż ci zazdroszczę, u nas nie ma świetlików.
A wogóle gdzieś słyszałam że swietliki żyja w czystych miejscach, taki ekologicznych jak by to powiedzieć.

reklama
Do góry