reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja tez ostatnio mailam bardzo niskie libido (ale wydalo sie, ze to przez prolaktyne za wysoka i tarczyce). I teraz jak zaczepiam M to on mowi, ze sie mnie boi, bo nigdy sie tak nie zachowywalam:-D
no to fajniutko masz ja musze jakies badania porobic bo jak kloda jestem cholercia

Ten playboy wygląda jak Krzyś z Pana Tiktaka, o ile któraś pamięta tego wąsacza haha
Więc niech się lepiej do mnie z tą jego fasolką nie zbliża!!!
masz racje brzydkicha fasolek nie chcemy won

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pamietam:-D
Kurde, lepiej by jakies konkrety przyniosl, np kolczyki, zamiast tej rozy...;-)
Kolczyczki to ja sobie na walentynki u M zamówiłam!!!
A te dziadki z Hotelu to mówię Wam jak mój się tak na wyjazdach zachowuje....
tylko współczuć ich żoną

masz racje brzydkicha fasolek nie chcemy won
Svensonka siedzę na recepcji i w głos się śmieję!!!

Ojej ale masz niespodziankę.
Ja nigdy od żadnego gościa nic nie przyjełam, taką mam zasadę. Z wyjątkiem napiwków.

Eeeeh nie da się niestety.
A u nas się zdazają kwiatuszki, czekoladki, a dla starszych wódeczka.
Ta róża taka cudna, że nie mogłam jej dziadkowi nie zabrać!!! bo ja to łasuch na kwiatuszki jestem, ale dziadkowi powiedziałam, że mnie M z mieszkania wyrzuci i dziadek na magiczne słowo M pobladł i mu juz mowę odjęło

Svensonka siedzę na recepcji i w głos się śmieję!!!
smiej sie na glos to moze tipsy za ladna mine w zla pogode za friko dostaniesz he he
frajerom wstep wzbroniony he he

Ta róża taka cudna, że nie mogłam jej dziadkowi nie zabrać!!! bo ja to łasuch na kwiatuszki jestem, ale dziadkowi powiedziałam, że mnie M z mieszkania wyrzuci i dziadek na magiczne słowo M pobladł i mu juz mowę odjęło
ty zeby emeryt zawalu nie dostal bo jeszcze sobie popusci i dopiero bedziesz miala smrud w pracy i zly humor heeeee heeeee

U mnie jeśli chodzi o zjazdy, szkolenia itp to jest masakra, ja przez tą pracę to mam odrzut i wstęt do pijanych facetów. Po prostu masakra!
nie gadaj ja pracowalam na barze jako barmanka jeszcze miesiac temu w Sas raddison hotelu takie kurka fela swiry do mnie przylazily ze boki zrywalam a centusie takie ze szokMowilam na wstepie jak sie nie ma miedzi to sie na dupie w domu z zonka siedzi he he he a nie lazi po barach i pije najtansze piwskoooooo

To co on myslal, ze taka laska samotna i cale zycie wlasnie na niego czekalas?:baffled:

nie gadaj ja pracowalam na barze jako barmanka jeszcze miesiac temu w Sas raddison hotelu takie kurka fela swiry do mnie przylazily ze boki zrywalam a centusie takie ze szokMowilam na wstepie jak sie nie ma miedzi to sie na dupie w domu z zonka siedzi he he he a nie lazi po barach i pije najtansze piwskoooooo
:-D dobre!
Mam mala prosbe - ustaw Twoje suwaczki jeden pod drugim, bo mi "za margines strony wychodzisz";-)

reklama

Dobre! :-D

Ja po prostu nie znosze pijanych facetów, moze dlatego że u mnie w domu się nie pije. Tata nie lubi alkoholu, źle go znosi, tylko sporadycznie wypije czasami jakiś toast szmpanem albo piwko. Mama piwko od czasu do czasu albo koniaczek a mój M nie znosi alkoholu bo zawsze jak wypije to choruje. Mnie osobiście zdarza się pić 2-3 reazy w roku. Czasami sobie z M po lampce szampana do kolacji romantycznej wypijemy.

Do góry