Witaj Lopop!!!No witam się wreszcie. Przez 3 dni nie kontaktowałam się z Wami bo synuś przerwał kabelek z neta i dopiero dzisiaj jest zrobiony.
Nawet nie wiem czy zdążę nadrobić zaległości.
reklama
Hejka Robin, wysłałam Tobie wiadomość na pv. Co u Ciebie skróć mi wskrócie czy ktoś zafasolkował od nas z wątku bo wiem że słaba kreskę miała Oliwka.Witaj Lopop!!!
No, Oliwcia Fasolka na całego jest nawet zdięcie teściku z grubymi 2 krechami i masa fluidkówHejka Robin, wysłałam Tobie wiadomość na pv. Co u Ciebie skróć mi wskrócie czy ktoś zafasolkował od nas z wątku bo wiem że słaba kreskę miała Oliwka.
I kilka dziewczyn czeka na test ok 5-8 luty a większosć teraz się przytula i testuje w walentynki
a jeżeli chodzi o obiawy to dziewczyny milczą po za ciągnącym bólem brzuszka wieczorkami...
jezeli o czymś zapomniałam to dopiszcie dziewczynki
przedwczoraj chwaliłyśmy się mężusiami i ich posturami
wczoraj chyba o ich upodobaniach a dziś najdziwniejsze miejsca gdzie to robiliśmy
Ostatnia edycja:
Boże dziewczyny to ja naprawdę raz z ciekawości-wyśliśmy z małym synkiem na spacer zaszliśmy bardzo daleko i był lasek młode świerki i było przytulanko , ale tak do końca przyjemnie dla mnie nie było bo bałam sie czy ktoś nas nie zobaczy
A wieczorem szukaliśmy kleszczy ( chociaz ic u nas nie ma występują sporadycznie)

ewelina09065
czas oczekiwania...
suzi 1 to moj 18 dzien cyklu. i sama nie wiem kiedy mialam owulke
w zeszlym cyklu byla 14-15 dzien i ja czulam i byl sluz a nawet duzo.. tylko wtedy jeszcze sie nie staralismy. a zazwyczaj tak jest ze jak sie bardzo chce to jest inaczej;-)ale co ma by to bedzie
kiedys sie uda
a ty kiedy masz termin@? i oby tylko nas nie odwiedzily te wstretne

nie nadażam za Wami, mam dopiero czas wieczorami zeby tu zajrzec a jak zwykle siedze godzine i nadrabiam
jesli chodzi o ziwne miejsca to my raz mielismy przytulanka na srodku jeziora, wokol masa ludzi, a my we wodzie

zastanawiam sie nad tym testem 5-go, ale jak juz sie "zapisalam" to chyba sie nie wylame.... no chyba ze @ nadejdzie
dzis bylam u kolezanki z pracy, ma 4 miesiecznego synka, kazalam jej zeby mnie nim zaczarowala i pocieszyla mnie bo 4 lata sie starali i udalo im sie dopiero po CLO po 3 cyklu z tym lekiem wiec troche mnie nastroila optymizmem
poza tym od 2 dni w nocy i rano boli mnie strasznie podbrzusze.... dzis tak bolalo, ze myslalam ze schodze na tamten swiat, podbrzusze bylo cale twarde jak skala i napiete, niczym przy skurczach macicy...
czy to mozliwe zeby to byly juz jakies oznaki ??? nie wiem co o tym myslec... i ten dziwny sluz 3 dzien (bialy wewnatrz, kremowy zewnatrz) raczej to nie zagniezdzanie
jesli chodzi o ziwne miejsca to my raz mielismy przytulanka na srodku jeziora, wokol masa ludzi, a my we wodzie

zastanawiam sie nad tym testem 5-go, ale jak juz sie "zapisalam" to chyba sie nie wylame.... no chyba ze @ nadejdzie
dzis bylam u kolezanki z pracy, ma 4 miesiecznego synka, kazalam jej zeby mnie nim zaczarowala i pocieszyla mnie bo 4 lata sie starali i udalo im sie dopiero po CLO po 3 cyklu z tym lekiem wiec troche mnie nastroila optymizmem
poza tym od 2 dni w nocy i rano boli mnie strasznie podbrzusze.... dzis tak bolalo, ze myslalam ze schodze na tamten swiat, podbrzusze bylo cale twarde jak skala i napiete, niczym przy skurczach macicy...
czy to mozliwe zeby to byly juz jakies oznaki ??? nie wiem co o tym myslec... i ten dziwny sluz 3 dzien (bialy wewnatrz, kremowy zewnatrz) raczej to nie zagniezdzanie
Zdięłam z niej tandetne ozdóbki i zamierzam przemycić do domu.Robin co z tą różą od wielbiciela hotelowego?
Pytam bo nadrabiam zaległości i akurat tak trafiłam na tą stronę.
Martuska daj z siebie wszystko, żeby tyle nie myśleć My tu wszystkie mocno trzymamy kciuki!!!nie nadażam za Wami, mam dopiero czas wieczorami zeby tu zajrzec a jak zwykle siedze godzine i nadrabiam
Ja słyszałam, że wielu parom się po Clo szybciutko udało i Ty napewno do nich nalezysz.!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
suzi1
Kocham Cię synuś
Dzieki - znowu bym zapomniala!
I jak tam. Nie ma jej?
No widzisz!!!Ale pewnie jusz widziałas!!
Dziewczyny ktoras kiedys wklejała linka z takim kotkiem mozecie jeszcze raz to wkleic???Bo nie moge tego znalesc

ewelinko ja dzis mam termin@
reklama
Suzi milcząca jesteś!!! PozdrówkiNo widzisz!!!Ale pewnie jusz widziałas!!
Dziewczyny ktoras kiedys wklejała linka z takim kotkiem mozecie jeszcze raz to wkleic???Bo nie moge tego znalesc
ewelinko ja dzis mam termin@
Podziel się: