reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hejka Robin, wysłałam Tobie wiadomość na pv. Co u Ciebie skróć mi wskrócie czy ktoś zafasolkował od nas z wątku bo wiem że słaba kreskę miała Oliwka.
No, Oliwcia Fasolka na całego jest nawet zdięcie teściku z grubymi 2 krechami i masa fluidków:)))
I kilka dziewczyn czeka na test ok 5-8 luty a większosć teraz się przytula i testuje w walentynki

a jeżeli chodzi o obiawy to dziewczyny milczą po za ciągnącym bólem brzuszka wieczorkami...
jezeli o czymś zapomniałam to dopiszcie dziewczynki

przedwczoraj chwaliłyśmy się mężusiami i ich posturami
wczoraj chyba o ich upodobaniach a dziś najdziwniejsze miejsca gdzie to robiliśmy

Ostatnia edycja:
Boże dziewczyny to ja naprawdę raz z ciekawości-wyśliśmy z małym synkiem na spacer zaszliśmy bardzo daleko i był lasek młode świerki i było przytulanko , ale tak do końca przyjemnie dla mnie nie było bo bałam sie czy ktoś nas nie zobaczy:-DA wieczorem szukaliśmy kleszczy ( chociaz ic u nas nie ma występują sporadycznie)

suzi 1 to moj 18 dzien cyklu. i sama nie wiem kiedy mialam owulke:confused:w zeszlym cyklu byla 14-15 dzien i ja czulam i byl sluz a nawet duzo.. tylko wtedy jeszcze sie nie staralismy. a zazwyczaj tak jest ze jak sie bardzo chce to jest inaczej;-)ale co ma by to bedzie:-Dkiedys sie uda:tak:a ty kiedy masz termin@? i oby tylko nas nie odwiedzily te wstretne:no:

nie nadażam za Wami, mam dopiero czas wieczorami zeby tu zajrzec a jak zwykle siedze godzine i nadrabiam
jesli chodzi o ziwne miejsca to my raz mielismy przytulanka na srodku jeziora, wokol masa ludzi, a my we wodzie:tak::-D
zastanawiam sie nad tym testem 5-go, ale jak juz sie "zapisalam" to chyba sie nie wylame.... no chyba ze @ nadejdzie
dzis bylam u kolezanki z pracy, ma 4 miesiecznego synka, kazalam jej zeby mnie nim zaczarowala i pocieszyla mnie bo 4 lata sie starali i udalo im sie dopiero po CLO po 3 cyklu z tym lekiem wiec troche mnie nastroila optymizmem
poza tym od 2 dni w nocy i rano boli mnie strasznie podbrzusze.... dzis tak bolalo, ze myslalam ze schodze na tamten swiat, podbrzusze bylo cale twarde jak skala i napiete, niczym przy skurczach macicy...
czy to mozliwe zeby to byly juz jakies oznaki ??? nie wiem co o tym myslec... i ten dziwny sluz 3 dzien (bialy wewnatrz, kremowy zewnatrz) raczej to nie zagniezdzanie

Robin co z tą różą od wielbiciela hotelowego?
Pytam bo nadrabiam zaległości i akurat tak trafiłam na tą stronę.
Zdięłam z niej tandetne ozdóbki i zamierzam przemycić do domu.

nie nadażam za Wami, mam dopiero czas wieczorami zeby tu zajrzec a jak zwykle siedze godzine i nadrabiam
jesli chodzi o ziwne miejsca to my raz mielismy przytulanka na srodku jeziora, wokol masa ludzi, a my we wodzie:tak::-D
zastanawiam sie nad tym testem 5-go, ale jak juz sie "zapisalam" to chyba sie nie wylame.... no chyba ze @ nadejdzie
dzis bylam u kolezanki z pracy, ma 4 miesiecznego synka, kazalam jej zeby mnie nim zaczarowala i pocieszyla mnie bo 4 lata sie starali i udalo im sie dopiero po CLO po 3 cyklu z tym lekiem wiec troche mnie nastroila optymizmem
poza tym od 2 dni w nocy i rano boli mnie strasznie podbrzusze.... dzis tak bolalo, ze myslalam ze schodze na tamten swiat, podbrzusze bylo cale twarde jak skala i napiete, niczym przy skurczach macicy...
czy to mozliwe zeby to byly juz jakies oznaki ??? nie wiem co o tym myslec... i ten dziwny sluz 3 dzien (bialy wewnatrz, kremowy zewnatrz) raczej to nie zagniezdzanie
Martuska daj z siebie wszystko, żeby tyle nie myśleć My tu wszystkie mocno trzymamy kciuki!!!
Ja słyszałam, że wielu parom się po Clo szybciutko udało i Ty napewno do nich nalezysz.!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry