reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cześć Robin!
Ja znów dwa dni w pracy :-( i tak mi smutno że nie było wczoraj staranek a za dwa dni to już raczej za późno.

Właśnie gość wychodził z hotelu, drzwi się otworzyły, zawirucha, przeciąg i kwiat (wielka palma) poleciał mi z doniczka i jeszcze w tego chorego palca się uderzyłam :wściekła/y:
Co za dzień!
pokaz swoja fotke laska

pokaz swoja fotke laska
gdzie tam pusto chyba 4 babeczki jestesmy ale wy gdzies krazycie po forach i nic zbereznego nie chcecie pisac wtedy temat by sie nawiazal he he
NAJDZIWNIEJSZE MIEJSCE W KTORY SIE PRZYTULALYSCIE TO??????
Ja SAMOLOT

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pokaz swoja fotke laska

Jaką fotkę? :eek:

gdzie tam pusto chyba 4 babeczki jestesmy ale wy gdzies krazycie po forach i nic zbereznego nie chcecie pisac wtedy temat by sie nawiazal he he
NAJDZIWNIEJSZE MIEJSCE W KTORY SIE PRZYTULALYSCIE TO??????
Ja SAMOLOT

Svensonka ty to jesteś nasz zboczuch forumowy!
No ale drążąc temat to u mnie chyba ubikacja i morze. Mało oryginalne :sorry:

W sumie to morze chodziło mi o wodę ale na plaży również :-D

Dziewuszki, a do mnie właśnie jeden z tych zakręconych gości z ogromniasta różą przyszedł taka jak mam na suwaczku. Gdyby nie to, ze uwielbiam kwiatki dostawać to bym nie wzieła. M mnie z domu wyrzuci jak ja zobaczy!!!

W sumie to morze chodziło mi o wodę ale na plaży również :-D
Zaproś M na zaplecze i do dzieła!!!

Dziewuszki, a do mnie właśnie jeden z tych zakręconych gości z ogromniasta różą przyszedł taka jak mam na suwaczku. Gdyby nie to, ze uwielbiam kwiatki dostawać to bym nie wzieła. M mnie z domu wyrzuci jak ja zobaczy!!!
No mówie Wam nieubliżając chorym ludziom dzisiaj samych wariatów mamy!!!

Wczoraj jakiś koleś zarzyczył sobie książkę zażaleń, bo nie chciałam słuchać jego wywodów na tematy małżeńskie. do tego było kilku przyćpanych!!!
Plaga jakaś!

Nie wiem czy się nadaję do wyrazenia jakiejś opini na ten temat bo dzidziów brak ( narazie!!!)
Ja tam dziewczyny ostro się nastawiłam, że dzidzia będzie i juz nie ważne w którym cyklu to nastąpi i nawet jak mnie @ nawiedzi to się nie zniechęcę i nie poddam!!! Basta

I jak się tak nastawiłam to wreszcie mam 1 cykl od 2 lat i brak jakichkolwiek obiawów, a tak w tych dc umierałam na wszystkie ksiażkowe obiawy ciąży.
To Ty juz masz termin @?

Cos mi sie to forum piiii - dwa razy czytam to samo, coc zmieniam forum...:wściekła/y:

no co wy dretwe nie mozemy byc jak fasolki chcemy he he
ja przez ostatnie 5 lat tylko raz w miesiacu sie przytulalam bo mi sie nie chcialo bylam zmeczona itp wiec teraz musze zmienic nastawienie i taktyke he he
Ja tez ostatnio mailam bardzo niskie libido (ale wydalo sie, ze to przez prolaktyne za wysoka i tarczyce). I teraz jak zaczepiam M to on mowi, ze sie mnie boi, bo nigdy sie tak nie zachowywalam:-D

no to adoratorow ci zyczymy ale oni fasolki nie przyniosa chyba ze... he he
Ten playboy wygląda jak Krzyś z Pana Tiktaka, o ile któraś pamięta tego wąsacza haha
Więc niech się lepiej do mnie z tą jego fasolką nie zbliża!!!

Ja tez ostatnio mailam bardzo niskie libido (ale wydalo sie, ze to przez prolaktyne za wysoka i tarczyce). I teraz jak zaczepiam M to on mowi, ze sie mnie boi, bo nigdy sie tak nie zachowywalam:-D
A mnie wystarczy, że mój M jest dla mnie miły i juz bym go zjadła, i chyba juz tez by czasem chciał się wyspać!

reklama

Ojej ale masz niespodziankę.
Ja nigdy od żadnego gościa nic nie przyjełam, taką mam zasadę. Z wyjątkiem napiwków.

Zaproś M na zaplecze i do dzieła!!!

Eeeeh nie da się niestety.

Do góry