reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

temacik mozna rozwinac np pozycje ktore sprzyjaja chlopczykom a dziewczynka na kobitki podobno pozycja misjonarska i plytki a na chlopca rob co chceszy byle gleboko i szybki co wy na to prawda czy nie?
Nie wiem czy się nadaję do wyrazenia jakiejś opini na ten temat bo dzidziów brak ( narazie!!!)
Ja tam dziewczyny ostro się nastawiłam, że dzidzia będzie i juz nie ważne w którym cyklu to nastąpi i nawet jak mnie @ nawiedzi to się nie zniechęcę i nie poddam!!! Basta

I jak się tak nastawiłam to wreszcie mam 1 cykl od 2 lat i brak jakichkolwiek obiawów, a tak w tych dc umierałam na wszystkie ksiażkowe obiawy ciąży.

A jeśli chodzi o płeć to kiedyś marzyłam o 3 chłopcach, teraz strasznie bym chciała słodką córeczkę!!! Ale będę się cieszyć z każdego małego szkrabka!!!

reklama
babo kazda z nas boli wszedzie he he codziennie wkrecamy sobie filmy a pozniej jet: "pojawia sie i uciekl" he he Glowa do gory walentynki niedlugo co planujesz? Moze taniec truskaweczki szmpan? he he
Ja sobie Kobitki na walentynki wymyśliłam czerwona satynowa pościel i chcę się przebrać za seksownego diabełka, tylko skąd u licha ja ogon wytrzasnę..............hihihihi
Mój M będzie miał swoje prywatne malutkie piekiełko hihi

Nie wiem czy się nadaję do wyrazenia jakiejś opini na ten temat bo dzidziów brak ( narazie!!!)
Ja tam dziewczyny ostro się nastawiłam, że dzidzia będzie i juz nie ważne w którym cyklu to nastąpi i nawet jak mnie @ nawiedzi to się nie zniechęcę i nie poddam!!! Basta

I jak się tak nastawiłam to wreszcie mam 1 cykl od 2 lat i brak jakichkolwiek obiawów, a tak w tych dc umierałam na wszystkie ksiażkowe obiawy ciąży.

A jeśli chodzi o płeć to kiedyś marzyłam o 3 chłopcach, teraz strasznie bym chciała słodką córeczkę!!! Ale będę się cieszyć z każdego małego szkrabka!!!
ja nie wiem ciagle mysle ze dostane deprechy jak bedzie drugi chlopczyk no ale z drugiej strony oskar mialby braciszka ale ciagle marze o corci ubrankach kucyczkach i wiezi z dziewczynka kto wie co bedzie jej to co na dziewczunke i imprezowac tez bede na dziewczynke ale co bedzie i kiedy kto to wie nikt

Ja sobie Kobitki na walentynki wymyśliłam czerwona satynowa pościel i chcę się przebrać za seksownego diabełka, tylko skąd u licha ja ogon wytrzasnę..............hihihihi
ty dobry pomysl tyle ze ja wole aniolki he he

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja nie wiem ciagle mysle ze dostane deprechy jak bedzie drugi chlopczyk no ale z drugiej strony oskar mialby braciszka ale ciagle marze o corci ubrankach kucyczkach i wiezi z dziewczynka kto wie co bedzie jej to co na dziewczunke i imprezowac tez bede na dziewczynke ale co bedzie i kiedy kto to wie nikt
Ja chciałam mieć 3 chłopaków, bo to Taka duma jak 3 przystojnych koleśi na imprezkę sobie razem wychodzi wypachnionych, a ty sobie myślisz, ale mam przystojnych synów. Znam 2 takie rodziny 3 mega przystojnych chłopaków i we wszystkim swoim mamom w domu pomagali za kawalerki. A poza tym widzę jaka moja mamuśka dumna chodzi na widok jej przystojnych 4 synów!!!

Ja tez bym wolała aniołka nawet myślałam, ale z kim tak pogrzeszysz w łóżku jak nie z diabełkiem w tę czerwoną noc!!!

Ja chciałam mieć 3 chłopaków, bo to Taka duma jak 3 przystojnych koleśi na imprezkę sobie razem wychodzi wypachnionych, a ty sobie myślisz, ale mam przystojnych synów. Znam 2 takie rodziny 3 mega przystojnych chłopaków i we wszystkim swoim mamom w domu pomagali za kawalerki. A poza tym widzę jaka moja mamuśka dumna chodzi na widok jej przystojnych 4 synów!!!

Ja tez bym wolała aniołka nawet myślałam, ale z kim tak pogrzeszysz w łóżku jak nie z diabełkiem w tę czerwoną noc!!!
nie wiem u mnie bylam ja siostra i brat kazdy inny charakter i jakos dziewczynka mnieciagnie

nie wiem u mnie bylam ja siostra i brat kazdy inny charakter i jakos dziewczynka mnieciagnie
No jedno jest pewne nikt Cię tak nie zrozumie i tak z Tobą nie porozmawia jak druga kobietka. Mnie się tez córcia marzy!!!

Ktoś wie co u Naszej Suzi1, miejmy nadz, że doczekała się dobrych wieści!!!

asiuch współczuje poranka kurcze ale mialas pecha,normalnie szok .Współczuje.

svensonka no nie wiem czemu nie bada tak mi dziś powiedziała jak poszłam do gabinetu i jej oznajmiłam ze jestem w ciązy i że dopiero wizyta wolna na kwiecień ...Ale okarze się co i jak w czwatek jak pójde do niej .

Bardzo to dziwne a to twój gin co ci poprzednie ciąże prowadził czy jakiś nowy?

A to najświeższe sfotografowane ściskanko :)
Bo my to takie "tulaczki" jesteśmy :D

Magda synuś przystojniak :-)

Oliwka oficjalnie już składam ogromne GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
Co do testowanie ja chętnie przyłącze się do terminu walentynkowego bo @ wypada mi 12 lutego.i mam nadzieję że oczywiście nie przyjdzie:-) jestem już w trakcie starań i powiem Wam że mam jakieś czarne myśli bo od 2 dni bardzo boli mnie brzuch w dole...nie wiem dlaczego ale czuję że to nic dobrego...wydaje mi się że znów za dużo o tym myślę i nic z tego nie będzie:-(gdzie się podział mój optymizm...chyba zapadł w sen zimowy;-)

Lena termin testowanka masz taki jak ja to znaczy ja mam taki termin spodziewanej @ tak 11-12.02

Pomysł super!

reklama
Witaj Asiucha!!!

Pusto tu dzisiaj!!!

Cześć Robin!
Ja znów dwa dni w pracy :-( i tak mi smutno że nie było wczoraj staranek a za dwa dni to już raczej za późno.

Właśnie gość wychodził z hotelu, drzwi się otworzyły, zawirucha, przeciąg i kwiat (wielka palma) poleciał mi z doniczka i jeszcze w tego chorego palca się uderzyłam :wściekła/y:
Co za dzień!

Do góry