reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam ale nadrukowałyście ,ja od rana z teściem po lekarzach jeżdze noi wróciłam własnie ,zapisałam się do Gina na czwartek za tydzień.ALE to ona mnie wepchneła bo jak byłam w rejestracji to wolny termin był na kwiecień ,noi zdziwiło mnie to że do 10 tyg nie robi usg i nie bada...

reklama
Witajcie Dziewczynki!

Jestem dziś taka zła że szok! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj miały być przytulanki ale jak M poszedł się umyć to usnęłam a on do mnie rano że nia miał serca mnie budzić. :-(
Fakt zmęczona była ale ...
Rano w łazience walnęłam o umywalkę i to tak drwią i mam małą fifę :crazy:
Do tego dziś miałam spęcie z moim tatą, potem nie mogliśmy z domu wyjechać bo M do pracy mnie odwoził, zasypało nas konkretnie i samochód również a on odśnieżał bez konca i to przed samym wyjazdem zamiast zrobić to wcześniej.
Wyszłam z domu i leżę, upadłam na ramię ale mało tego samochód w śniegu się zakopał, M za kółkiem a ja go pcham, zamekałam drzwi od samochodu i przyciełam sobie palca, popłakałam się ze złości, palec stłuczony, boli jak cholera, naderwał mi się paznokiec ten naturalny i połamał cały tips, tipsa nie żałuje ale tak boli, mam teraz ostry szpikulec a z bólu nie moge tego spiłować, krew mi zaschła.
Zgiać palca nie mogę.
Nie wiem co mnie dziś czeka ale dzień do dupy mam a jeszcze dwie doby w pracy. :-(

Witajcie Dziewczynki!

Jestem dziś taka zła że szok! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj miały być przytulanki ale jak M poszedł się umyć to usnęłam a on do mnie rano że nia miał serca mnie budzić. :-(
Do tego dziś miałam spęcie z moim tatą, potem nie mogliśmy z domu wyjechać bo M do pracy mnie odwoził, zasypało nas konkretnie i samochód również a on odśnieżał bez konca i to przed samym wyjazdem zamiast zrobić to wcześniej.
Wyszłam z domu i leżę, upadłam na ramię ale mało tego samochód w śniegu się zakopał, M za kółkiem a ja go pcham, zamekałam drzwi od samochodu i przyciełam sobie palca, popłakałam się ze złości, palec stłuczony, boli jak cholera, naderwał mi się paznokiec ten naturalny i połamał cały tips, tipsa nie żałuje ale tak boli, mam teraz ostry szpikulec a z bólu nie moge tego spiłować, krew mi zaschła.
Zgiać palca nie mogę.
Nie wiem co mnie dziś czeka ale dzień do dupy mam a jeszcze dwie doby w pracy. :-(
no to masz przerabany dzien wspolczuje

Witam ale nadrukowałyście ,ja od rana z teściem po lekarzach jeżdze noi wróciłam własnie ,zapisałam się do Gina na czwartek za tydzień.ALE to ona mnie wepchneła bo jak byłam w rejestracji to wolny termin był na kwiecień ,noi zdziwiło mnie to że do 10 tyg nie robi usg i nie bada...
to jakies dziwadla do 10 tyg az trudno uwierzyc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Svensonka
Który to miesiąc starań po wyjęciu spiralki ?
:) dziękuję gratulacji najstarszego synusia. To faktycznie mamy cycuś jest.
Przekochane dziecko mam. Ups małego faceta :-D

Co tam w trawie piszczało o Wolsztynie ? Byłam tam w zeszłe wakacje. Było super ! Pogoda przez 2 tyg jak w Tunezji, słońce i błękitne niebo.

Dziewczyny czy was mdli np.z nerwów ? Bo mnie już mdłości od trzech dni trzymają. Zjem to mdli mnie, nie jem też mnie mdli. Już całą paczkę gum miętowych przeżułam, bo to jedyne co mi pomaga

asiuch współczuje poranka kurcze ale mialas pecha,normalnie szok .Współczuje.

svensonka no nie wiem czemu nie bada tak mi dziś powiedziała jak poszłam do gabinetu i jej oznajmiłam ze jestem w ciązy i że dopiero wizyta wolna na kwiecień ...Ale okarze się co i jak w czwatek jak pójde do niej .

Co tam w trawie piszczało o Wolsztynie ? Byłam tam w zeszłe wakacje. Było super ! Pogoda przez 2 tyg jak w Tunezji, słońce i błękitne niebo.
Ja mieszkam w Wolsztynie:tak:

Witajcie Dziewczynki!

Zgiać palca nie mogę.
O jaaa.....:no: Na pocieszenie powiem, ze gorzej juz chyba byc nie moze;-)

to jakies dziwadla do 10 tyg az trudno uwierzyc
Bo to jakaś zmowa NFZ i ZUS jest :wściekła/y: Właśnie dzisiaj czytałam GP, że nie wypłacili X kobietom becikowego, bo nie miały zaświadczenia że od 10tyg ciąży są prowadzone. Totalna bzdura. Co z tymi co czekają na termin wizyty długo, albo np. nie wiedzą że są w ciąży ?
Maćku ładnie tam macie w Wolsztynie. Pojechałam tam ze znajomymi w ciemno do ośr. w Karpicku. Ale w Wolsztynie byliśmy codziennie :D

Ostatnia edycja:
MAGA76 no ja ide na NFZ ale ona powiedziała że jak przyjde to narmalnie mi karte założy i dodała że ja mam teraz immunitet i mam się ciepło ubierać i uważać żeby na śniegu nie przewrócić.

Bo to jakaś zmowa NFZ i ZUS jest :wściekła/y: Właśnie dzisiaj czytałam GP, że nie wypłacili X kobietom becikowego, bo nie miały zaświadczenia że od 10tyg ciąży są prowadzone. Totalna bzdura. Co z tymi co czekają na termin wizyty długo, albo np. nie wiedzą że są w ciąży ?
Po to wlasnie wymyslili ten 10tc, zeby kase zaoszczedzic... Bo za co maja sobie nowa siedzibe postawic, jak tyle kobiet becikowe wezmie... Ach szkoda gadac...

reklama
Svensonka
Który to miesiąc starań po wyjęciu spiralki ?
:) dziękuję gratulacji najstarszego synusia. To faktycznie mamy cycuś jest.
Przekochane dziecko mam. Ups małego faceta :-D

Dziewczyny czy was mdli np.z nerwów ? Bo mnie już mdłości od trzech dni trzymają. Zjem to mdli mnie, nie jem też mnie mdli. Już całą paczkę gum miętowych przeżułam, bo to jedyne co mi pomaga
spiralke wyciagnelam 18 stycznia wiec luty czas imprezowania he he

asiuch współczuje poranka kurcze ale mialas pecha,normalnie szok .Współczuje.

svensonka no nie wiem czemu nie bada tak mi dziś powiedziała jak poszłam do gabinetu i jej oznajmiłam ze jestem w ciązy i że dopiero wizyta wolna na kwiecień ...Ale okarze się co i jak w czwatek jak pójde do niej .
moze dlatego ze terminu nie miala a nie dlatego ze nie trzeba chodzic na badania czy kontrole?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry