reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kto mi poodkurza i umyje podłogi? :baffled: :dry:

Rybko,to był test ciążowy,pisałaś,że go dużo dużo wcześniej zrobiłaś i dlatego bladzioszek,ale liczył się,że był. ;-) :-)
My działamy ostro - wczoraj Zuzia zamarzyła sobie o spanku u Babci,więc poszła do góry,a My... "gdy nie ma w domu Dzieci,to jesteśmy niegrzeczni..." :laugh2: :laugh2: :laugh2: :zawstydzona/y: :-p HuH. ;-)

Kerna,a co sobie będę żałować. :-p Ooo i gratuluję moderatora. :cool2: Wrześniowy? :cool2:

reklama
Dzień dobry. :-)

U Nas tez śnieżnie,ale na termometrze -1. ;-) Więc skok temperatury ogromny. :szok: Ale podobno nie na długo...
Co do testowanka,to ja już na liście zaznaczyłam,że testuję 14. . :-)
U nas pogoda podobna - bo ja dosc blisko Ciebie mieszkam.
Czyli testujemy razem na walentynki:tak: Jesli mi @ da szanse oczywiscie...

Kto mi poodkurza i umyje podłogi? :baffled: :dry:
Jak znajdziesz chetnego to go od razu do mnie podeslij;-)

reklama
Ale dlaczego?
To jak bedzie z tym testem? :cool2: Biegniesz do apteki?;-)

Nie nie biegne,juz ładnie sprowadziłam sie na ziemie;-):tak:

A tam, przecież my tu wszystkie Tobie kibicujemy i mocno trzymamy kciukasy, żeby @ się u Ciebie nie pojawiła przez najbliższy rok.

:*
Nie wiem tak jakos sie poczułam samotna,ale nie ma sie co przejmowac;-)

:confused:A co to jest własciwie ten MODERATOR???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry