reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Łoj kobietki, ale macie tempo :szok: nie nadążam nadrabiać czytania.
batonik24
no to jak ? kiedy testujemy się razem ?
W zasadzie mialam sobie cierpliwie czekać, ale chyba nie dam rady :no:
Ja tak powoli do głowy dostaję hehehehe. Mam wszystkie objawy ciążowo-okresowe.
senność w ciąży = senność przed @
problem z cerą w ciąży = przed @ też
ból brzucha w ciąży ( tak miałam w poprzedniej) = w czasie @ też
ból krzyża ( tak miałam) = he! i tu się nie pokrywa, bo podczas @ krzyż mnie nie boli
mdli mnie w ciągu dnia = w czasie @ nie mam apetytu, ale mnie nie mdli.
I bądź tu mądrą i pisz wiersze...:confused: Tylko że robiłam testy LH w czasie rzekomej OWU i nic, ani jeden z kreseczką drugą nie wyszedł :baffled: więc chyba nikłe są moje szanse w tym miesiącu
AAAAA chyba Asiula pytała w jakim wieku jest mój syn...siedzicie kobietki ?
Mój "mały" synuś ma skończone 10lat i 2m-ce
Buziaczki dla was
pokombinuję coś z suwaczkami

Łoj kobietki, ale macie tempo :szok: nie nadążam nadrabiać czytania.
batonik24
no to jak ? kiedy testujemy się razem ?
W zasadzie mialam sobie cierpliwie czekać, ale chyba nie dam rady :no:
Ja tak powoli do głowy dostaję hehehehe. Mam wszystkie objawy ciążowo-okresowe.
senność w ciąży = senność przed @
problem z cerą w ciąży = przed @ też
ból brzucha w ciąży ( tak miałam w poprzedniej) = w czasie @ też
ból krzyża ( tak miałam) = he! i tu się nie pokrywa, bo podczas @ krzyż mnie nie boli
mdli mnie w ciągu dnia = w czasie @ nie mam apetytu, ale mnie nie mdli.
I bądź tu mądrą i pisz wiersze...:confused: Tylko że robiłam testy LH w czasie rzekomej OWU i nic, ani jeden z kreseczką drugą nie wyszedł :baffled: więc chyba nikłe są moje szanse w tym miesiącu
AAAAA chyba Asiula pytała w jakim wieku jest mój syn...siedzicie kobietki ?
Mój "mały" synuś ma skończone 10lat i 2m-ce
Buziaczki dla was
pokombinuję coś z suwaczkami
no to ladne kwiatki witam was laseczki jak samopoczucie czytam ze jakies kijowe dla niektorych no co wy jutro piatek weekendu koniec i poczatek ja mam okres i umieram wszystkich wyzywam naokolo he he nawet facetowi co mi zakopal auto w sniegu z meza firmy he heee palant jeden

:confused:A co to jest własciwie ten MODERATOR???
moderator to chyba osoba prowadzaca twoja ciaze gdy jest zagrozona tak mi sie cos kojarzy ale cholera wie

moderator to chyba osoba prowadzaca twoja ciaze gdy jest zagrozona tak mi sie cos kojarzy ale cholera wie
halllooooooooooooooo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-D:-D:-D moderator to "szef" pod fora:tak: czyli ja teraz jestem moderatorem wątku wrześniówki 2010 i czuwam nad porządkiem. Mam duzo więcej możliwości na forum:tak:
agnieszka u mnie coraz lepiej. M jutro wrca po tygodniu i jakoś już lżej....mega mdłości powoli ospuszczają, ale dlaeko jeszcze do normalności. dzis mam bóle w podbrzuszu takie nie fajne..ale to pewnie rozciąganie!
Cześć Svensonka!

Ostatnia edycja:
Wrrr, a ja się dalej męczę z tym suwaczkiem. Szukam, szukam i szukam gdzie mogę wstawić w moim profilu:baffled:
Łał, dałam podgląd i jest YUPIIII
A zima jest piękna :D

hehheh to zuelnie jak u nas:sorry2:maz tez nie chcial za bardzo drugiego dziecka narazie ale go przekonalam i teraz sam jest chetny do roboty:-D a corcia juz nie moze sie doczeka kiedy bedzie miala kogos do zabawy:-)
no widzisz wiec na poczatku nie chca a pozniej sami nalegaja trzeba ich poprostu zachecic kazdymi mozliwymi sposobami hehe podstepy dozwolone chwyty ponizej pasa jak najbardziej he he he

Wrrr, a ja się dalej męczę z tym suwaczkiem. Szukam, szukam i szukam gdzie mogę wstawić w moim profilu:baffled:
Łał, dałam podgląd i jest YUPIIII
A zima jest piękna :D
no to chyba najstarczy z naszych kiciusiow gratulacje

:-D:-D:-D moderator to "szef" pod fora:tak: czyli ja teraz jestem moderatorem wątku wrześniówki 2010 i czuwam nad porządkiem. Mam duzo więcej możliwości na forum:tak:
agnieszka u mnie coraz lepiej. M jutro wrca po tygodniu i jakoś już lżej....mega mdłości powoli ospuszczają, ale dlaeko jeszcze do normalności. dzis mam bóle w podbrzuszu takie nie fajne..ale to pewnie rozciąganie!
Cześć Svensonka!
czescccccccccccc boze tyle cie nie bylo ze umieralam ze strachuuuuuuuuuu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Właśnie z Zuzią frytkujemy po zabawach na śniegu. :-) :-D

W Wolsztynie. Kojarzysz?

Mam nadziej, ze jej w najblizszym czasie nie ujrzymy:tak:

Pewnie,że kojarzę! :-) Może kiedyś uda Nam się spotkać,skoro tak blisko siebie mieszkamy. ;-)

Agutka......wrześniowy:cool2::tak: dzięki;-)

No to witam w klubie wrześniowych moderatorów. :cool2:
A uspokoiłaś się trochę po mojej PW?

:laugh2: :laugh2: :laugh2: :-p

Marulka,gdzie jesteś? Co u Ciebie?

Ostatnia edycja:
reklama
Super. ;-)

Ale Nam się śnieżyca zerwała! :szok: Dobrze,że zdążyłyśmy z Zuzią pobyć na dworze. :-)

W ogóle coś mnie brzuch,hm... "rwie" od wczoraj. Jakby mi się zbytnio skóra naciągnęła albo jakby się rozciągała... Głupie uczucie. :baffled:
u mnie cycory ja balony okres mam i swiruje ale jeszcze tydzien i zaczynamy imprezke co 2 dzien he he

Do góry