podpisuje sie pod tym! Ja mojego jeszcze po Wszystkich co dzidzie mają, prowadzałam, aż mu się instynkt załączył!!!
coś tam mu świta już ale powoli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podpisuje sie pod tym! Ja mojego jeszcze po Wszystkich co dzidzie mają, prowadzałam, aż mu się instynkt załączył!!!
no nie rob sobie jaj strzelaj kazda laska wylewa sekrety wal smialo dodamy ci otuchy nie jestes sama!!!!!!Svensonka chowam głowę w piasek
I zaznaczam, że po tych zmarszczkach było hehehe
faceci to wzrokowcy trzeba mowic czarne czarne biale biale i tak wychodzi daj mi fasolkeeeeeeeeeeeeeee heeeee heeeeeeeeepodpisuje sie pod tym! Ja mojego jeszcze po Wszystkich co dzidzie mają, prowadzałam, aż mu się instynkt załączył!!!
Nie martw się Tosia zaświta zaświtacoś tam mu świta już ale powoli
Ja tylko żartowałam kochana, zmarszczki to mam narazie 4 po dwie pod kazde oczko, i o zgrozo to te mimiczne bo mi się za często uśmiechało)))) cóż poradzic kiedy się ma uśmiech "genetyczny" i w moim przypadku niekontrolowany!!!no nie rob sobie jaj strzelaj kazda laska wylewa sekrety wal smialo dodamy ci otuchy nie jestes sama!!!!!!
to moze idz na calosc in vitro i juzMnie się też zawsze 3 marzyła, i bycie młoda mamuśką. Jak widac niezawsze mamy to czego chcemy o 3 jeszcze marzę a o młodosci -moge tylko powspominac przy liczeniu kolejnych zmarszczek hehehehehehe
no to miska nie panikuj ja troszke mlodsza ale i tak mysle ze trzeba sie odprezyc i dzialac dzialac a nie narzekac!!! Do pracy rodacy he heJa tylko żartowałam kochana, zmarszczki to mam narazie 4 po dwie pod kazde oczko, i o zgrozo to te mimiczne bo mi się za często uśmiechało)))) cóż poradzic kiedy się ma uśmiech "genetyczny" i w moim przypadku niekontrolowany!!!
A latek będę mieć 29 w tym roku.
Ja teraz pod Radomiem mieszkam.No,ale jakie zadowolenie,jak wszystkim smakuje. :-)
A skąd Ty jesteś? :-)
i taki właśnie mam zamiar W. się będzie lodem obkładał takie będą szaleństwa
Asiucha L dostałaś newsa, daj znać Pozdrawiam!!!
Tośka a ty owu już masz?
Tak lae odpisz mi bo czegoś nie rozumiem
Ale produkujecie, nie było mnie chwilę i już tyle zapisałyście.
W sumie to nic w porównaniu do forum prywatego, tak dziewczyny tyle pisze stron dziennie że nie idzie nadrobić i gubię się tam.