reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no nie rob sobie jaj strzelaj kazda laska wylewa sekrety wal smialo dodamy ci otuchy nie jestes sama!!!!!!
Ja tylko żartowałam kochana, zmarszczki to mam narazie 4 po dwie pod kazde oczko, i o zgrozo to te mimiczne bo mi się za często uśmiechało:))))) cóż poradzic kiedy się ma uśmiech "genetyczny" i w moim przypadku niekontrolowany!!!
A latek będę mieć 29 w tym roku.

Ja tylko żartowałam kochana, zmarszczki to mam narazie 4 po dwie pod kazde oczko, i o zgrozo to te mimiczne bo mi się za często uśmiechało:))))) cóż poradzic kiedy się ma uśmiech "genetyczny" i w moim przypadku niekontrolowany!!!
A latek będę mieć 29 w tym roku.
no to miska nie panikuj ja troszke mlodsza ale i tak mysle ze trzeba sie odprezyc i dzialac dzialac a nie narzekac!!! Do pracy rodacy he he

i taki właśnie mam zamiar W. się będzie lodem obkładał takie będą szaleństwa :-D:-D

Tośka a ty owu już masz?

Asiucha L dostałaś newsa, daj znać Pozdrawiam!!!

Tak lae odpisz mi bo czegoś nie rozumiem :baffled:

Ale produkujecie, nie było mnie chwilę i już tyle zapisałyście.
W sumie to nic w porównaniu do forum prywatego, tak dziewczyny tyle pisze stron dziennie że nie idzie nadrobić i gubię się tam.

reklama
Tośka a ty owu już masz?

Tak lae odpisz mi bo czegoś nie rozumiem :baffled:
Ale produkujecie, nie było mnie chwilę i już tyle zapisałyście.
W sumie to nic w porównaniu do forum prywatego, tak dziewczyny tyle pisze stron dziennie że nie idzie nadrobić i gubię się tam.

w piątek zaczynają się niby dni płodne wiec do środy włączne bzzzzzzz :tak::tak:
w poniedzilek mam usg

Do góry