reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Svensonka jak On taki chętny to napewno długo nie będziesz czekała, mój to się zabierał za Ta robotę raczej bez entuzjazmu bo "niedojrzał" i widzisz jak mu to idzie!!!
jak wyjdzie chlopok to mu powiedzialam ze mu urwe jaja zebami he he on jedynak i w jego rodzince same chlopy kuzyn jedynak splodzil jednak za 2 razem dziewuche dal mi tym sposobem nadzieje to nic ze nienawidze slodyczy wpiepszam jak malpa kit heeee heee uwielbiam ostre i slone ale to na chlopa a ja mam juz meza i syna chce rozowe spodniczki jasna dupa he hehe

reklama
robin - dziekuje,mam nadzieje,ze szybko nam sie uda:tak:mam nadzieje jak my wszystkie;-)a w domku mam wesolo choc czasem glowa peka,ale nie wyobrazam sobie inaczej:cool2:
Mnie się też zawsze 3 marzyła, i bycie młoda mamuśką. Jak widac niezawsze mamy to czego chcemy o 3 jeszcze marzę a o młodosci -moge tylko powspominac przy liczeniu kolejnych zmarszczek hehehehehehe

Mnie się też zawsze 3 marzyła, i bycie młoda mamuśką. Jak widac niezawsze mamy to czego chcemy o 3 jeszcze marzę a o młodosci -moge tylko powspominac przy liczeniu kolejnych zmarszczek hehehehehehe
piszesz jakbys miala 99 lat laska ile masz przyznaj sie moze 32 i swirujesz jak wiekszosc babeczek w polsce ma myslenie dzieci dom praca samochod lodowka pralka do 30 bo pozniej bedziesz za stara co to za brednie jak nie masz 40 to jestes zajebista laska z perspektywamy glowa do gory!!!!!!!!!

9 miesiecy po slubie no ladnie laseczka fajniutki a moze dla niego to troche za szybki i dlatego zwleka z pozytywnym nastawieniem?

wiesz my jestesmy ponad 3 lata razem, mieszkamy 2 lata ślub to była formalnośc a o dziecko staramy się juz ponad rok. Teraz jak zaczęłam sie badać i biegac po lekarzach jakoś zaczął miec nastawienie inne.

reklama
Do góry