asiucha-L
Fanka BB :)
A może i ty byś wytrzymała do Walentynek? ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może i ty byś wytrzymała do Walentynek? ;-)
Wytrzymam. Jesli tylko @ da mi szanse;-)A może i ty byś wytrzymała do Walentynek? ;-)
hehheh to zuelnie jak u nasmaz tez nie chcial za bardzo drugiego dziecka narazie ale go przekonalam i teraz sam jest chetny do roboty a corcia juz nie moze sie doczeka kiedy bedzie miala kogos do zabawy:-)no tu akurat masz racje nagadalam mojemu ze chce miec drugie do 30 i tyle troche marudzil a teraz sam oblicza dni na dziewczynke he he he
Wytrzymam. Jesli tylko @ da mi szanse;-)
Myslalam, ze to do mnie bylo...
popieram taki zaklad:-):-)a ja tez planuje zrobic test w walentynki jesli oczywiscie nie nadejdzie@ bo teraz mialam 11 stycznia wiec tak na 11 lutego powinno cos bycale mam nadzieje ze nie bedzie!!!!!!;-):-)to było do każdej z Was która testuje na początku lutego i wytrzyma z tym do Walentynek robimy zakłady
Ja chyba tez jakos w tych okolicach... Jakie to by bylo romantyczne;-)
Ale tam juz tez coraz ciszej sie robi ostatnio...
Wytrzymam. Jesli tylko @ da mi szanse;-)
Myslalam, ze to do mnie bylo...
popieram taki zaklad:-):-)a ja tez planuje zrobic test w walentynki jesli oczywiscie nie nadejdzie@ bo teraz mialam 11 stycznia wiec tak na 11 lutego powinno cos bycale mam nadzieje ze nie bedzie!!!!!!;-)
Mysle, ze owu bedzie (jesli w ogole bedzie, a nie dowiem sie niestety, bo moj gin jest na urlopie) na dniach... Dzisiaj mam 11 dc, a cykle 26-28 dniowe.Maćku a kiedy masz owu?
Lubię tamto forum ale 2 dni mnie nie było, tu jakoś nadrobłam a tam czytam, czytam i ... po prostu nie mam aż tyle czas.