agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Asiu mam taki ciekawy link,poczytaj sobie
Nowe lustrzanki cyfrowe Sony Alfa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki, tak normalnie to nie czuję się staro tylko tak przy starankach jakoś wygląda- moja super koleżanka tydzień temu jakoś mi tak uświadomiła, że to starość i wiesz potem przyszła@ i tak jakoś mnie to ubodło. To jeszcze przez ten mróz u mnie dzisiaj -20 stopni, jak ja Ci zazdroszczę tej dodatnie temperatury.
Teraz nic innego tylko dużo dni płodnych i dużo przytulanek z M- bo co można robić- u nas na pomorzu to jeszcze nie tak źle, ale ci na południu co bez prądu są to tylko spanko i przytulanko;-)
gratulacjeWitam. Jestem tu pierwszy raz i chyba jestem w ciąży, tzn test mi tak właśnie pokazał Sorry może pisze trochę nieskładnie, ale to z emocji. Bo staraliśmy się parę miesięcy i nic nie wychodziło i w tym miesiącu nawet nie pomyślałam że mogłabym być w ciąży, i tak naprawdę to nie wiem czy zaszłam w ciąże w tym miesiącu czy w zeszłym, no ale @ dostałam. Tylko że jak teraz sobie myślę to trochę to dziwne, że piersi zaczęły mnie boleć na drugi dzięń po owulacji ( i to było właśnie wczoraj sobie uświadomiłam i kupiłam test, tzn uświadomiłam sobie ze piersi bolą mnie już prawie 20 dni a @ brak, więc kupiłam test). Jejku nie mogę w to uwierzyć)
to moze niebede jednak robic zadnych obserwacji ani nic tylko poprostu bach seksik co drugi dzien to moze wtedy sie uda bo nawet jak mierze tempke to mysle kiedy ta owu bedzie i za kazdym razem w kiblu gapie sie na ta srajtasme i badam ten sluz i potem móżdże co i jak i kiedygratulacje
może pomogło nie myślenie o dniach płodnych
Asiu mam taki ciekawy link,poczytaj sobie
Słyszałam komentarze ludzi z wiosek, gdzie nie ma prądu...że dużo dzieci na jesień będzi;-)
Żabka bo tak jest jak się nie planuje to przychodzi niespodziewanie samo a jak się planuje to wtedy z bardzo dużym trudem to przychodzi i doczekac się nie możemy niestety...ale głowa do góry!
Pozdrawiam
Dzieki za artykuł prosty i przynajmniej coś zrozumiałam. Zastanawiam się czy by mi taka alfa 230 nie wystarczyła ale zobacze różnice w cenie, ciągle wychodzą nowe modele a te starsze tanieją.
żabkato moze niebede jednak robic zadnych obserwacji ani nic tylko poprostu bach seksik co drugi dzien to moze wtedy sie uda bo nawet jak mierze tempke to mysle kiedy ta owu bedzie i za kazdym razem w kiblu gapie sie na ta srajtasme i badam ten sluz i potem móżdże co i jak i kiedy