reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dzięki, tak normalnie to nie czuję się staro tylko tak przy starankach jakoś wygląda- moja super koleżanka tydzień temu jakoś mi tak uświadomiła, że to starość i wiesz potem przyszła@ i tak jakoś mnie to ubodło. To jeszcze przez ten mróz u mnie dzisiaj -20 stopni, jak ja Ci zazdroszczę tej dodatnie temperatury.
Teraz nic innego tylko dużo dni płodnych i dużo przytulanek z M- bo co można robić- u nas na pomorzu to jeszcze nie tak źle, ale ci na południu co bez prądu są to tylko spanko i przytulanko;-):tak::-D

Słyszałam komentarze ludzi z wiosek, gdzie nie ma prądu...że dużo dzieci na jesień będzi;-):-D:-D:-D

Witam. Jestem tu pierwszy raz i chyba jestem w ciąży, tzn test mi tak właśnie pokazał:) Sorry może pisze trochę nieskładnie, ale to z emocji. Bo staraliśmy się parę miesięcy i nic nie wychodziło i w tym miesiącu nawet nie pomyślałam że mogłabym być w ciąży, i tak naprawdę to nie wiem czy zaszłam w ciąże w tym miesiącu czy w zeszłym, no ale @ dostałam. Tylko że jak teraz sobie myślę to trochę to dziwne, że piersi zaczęły mnie boleć na drugi dzięń po owulacji ( i to było właśnie wczoraj sobie uświadomiłam i kupiłam test, tzn uświadomiłam sobie ze piersi bolą mnie już prawie 20 dni a @ brak, więc kupiłam test). Jejku nie mogę w to uwierzyć:))
gratulacje :)
może pomogło nie myślenie o dniach płodnych :)

gratulacje :)
może pomogło nie myślenie o dniach płodnych :)
to moze niebede jednak robic zadnych obserwacji ani nic tylko poprostu bach seksik co drugi dzien to moze wtedy sie uda:tak: bo nawet jak mierze tempke to mysle kiedy ta owu bedzie i za kazdym razem w kiblu gapie sie na ta srajtasme i badam ten sluz i potem móżdże co i jak i kiedy:baffled:

reklama
to moze niebede jednak robic zadnych obserwacji ani nic tylko poprostu bach seksik co drugi dzien to moze wtedy sie uda:tak: bo nawet jak mierze tempke to mysle kiedy ta owu bedzie i za kazdym razem w kiblu gapie sie na ta srajtasme i badam ten sluz i potem móżdże co i jak i kiedy:baffled:
żabka
słysze często, ze za dużo o tym myśle itd... chciałabym wyrwać sie z tego, ale nie wiem jak. Tak nieraz myśle sobie, ze gdybym długo nie zachodziła to bym miała żal do siebie,że nic nie robiłam....i koło się zamyka.
Mozna co 2 dni, jeśli z męża żołnieżykami jest wszystko ok to duża szansa, z,e sie uda :):):)

Do góry