reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dzięki, tak normalnie to nie czuję się staro tylko tak przy starankach jakoś wygląda- moja super koleżanka tydzień temu jakoś mi tak uświadomiła, że to starość i wiesz potem przyszła@ i tak jakoś mnie to ubodło. To jeszcze przez ten mróz u mnie dzisiaj -20 stopni, jak ja Ci zazdroszczę tej dodatnie temperatury.
Teraz nic innego tylko dużo dni płodnych i dużo przytulanek z M- bo co można robić- u nas na pomorzu to jeszcze nie tak źle, ale ci na południu co bez prądu są to tylko spanko i przytulanko;-):tak::-D

Słyszałam komentarze ludzi z wiosek, gdzie nie ma prądu...że dużo dzieci na jesień będzi;-):-D:-D:-D

Witam. Jestem tu pierwszy raz i chyba jestem w ciąży, tzn test mi tak właśnie pokazał:) Sorry może pisze trochę nieskładnie, ale to z emocji. Bo staraliśmy się parę miesięcy i nic nie wychodziło i w tym miesiącu nawet nie pomyślałam że mogłabym być w ciąży, i tak naprawdę to nie wiem czy zaszłam w ciąże w tym miesiącu czy w zeszłym, no ale @ dostałam. Tylko że jak teraz sobie myślę to trochę to dziwne, że piersi zaczęły mnie boleć na drugi dzięń po owulacji ( i to było właśnie wczoraj sobie uświadomiłam i kupiłam test, tzn uświadomiłam sobie ze piersi bolą mnie już prawie 20 dni a @ brak, więc kupiłam test). Jejku nie mogę w to uwierzyć:))
gratulacje :)
może pomogło nie myślenie o dniach płodnych :)

gratulacje :)
może pomogło nie myślenie o dniach płodnych :)
to moze niebede jednak robic zadnych obserwacji ani nic tylko poprostu bach seksik co drugi dzien to moze wtedy sie uda:tak: bo nawet jak mierze tempke to mysle kiedy ta owu bedzie i za kazdym razem w kiblu gapie sie na ta srajtasme i badam ten sluz i potem móżdże co i jak i kiedy:baffled:

reklama
to moze niebede jednak robic zadnych obserwacji ani nic tylko poprostu bach seksik co drugi dzien to moze wtedy sie uda:tak: bo nawet jak mierze tempke to mysle kiedy ta owu bedzie i za kazdym razem w kiblu gapie sie na ta srajtasme i badam ten sluz i potem móżdże co i jak i kiedy:baffled:
żabka
słysze często, ze za dużo o tym myśle itd... chciałabym wyrwać sie z tego, ale nie wiem jak. Tak nieraz myśle sobie, ze gdybym długo nie zachodziła to bym miała żal do siebie,że nic nie robiłam....i koło się zamyka.
Mozna co 2 dni, jeśli z męża żołnieżykami jest wszystko ok to duża szansa, z,e sie uda :):):)

Do góry