reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Witam się:-) Pajkaa Ty pryznajmniej wiesz że hormony Ci skaczą....a mi nikt nei raczył badania zrobić..o to mi chodzi Oj na pewno będzie wsio u nas dobrze Ale Ci tyogdnie poleciały10tc!!! w mgnieniu oka
Gratulacje dla nowych mamusiek
Ja byłam dziś na hcg i po południu odbiore wynik...stres jest
Suzi ale Ci fajnie..............
No ja sobie ostatnio super czerwone pasma zrobiłam!!1ja tak troszke z innej beczki!Dzis ide do fryzjera zrobic sobie jakiś fajny kolorek
Trzeba sie troszke odstresować!!!
To pięknej fryzurki życzę!!!
R
RiSiA
Gość
Witam się:-) Pajkaa Ty pryznajmniej wiesz że hormony Ci skaczą....a mi nikt nei raczył badania zrobić..o to mi chodzi Oj na pewno będzie wsio u nas dobrze Ale Ci tyogdnie poleciały10tc!!! w mgnieniu oka
Kerna ja mam nadzieje, ze Ci progesteron nie pojdzie w dół po odstawieniu tego dupka.
Co do hormonow to Ci powiem,z e sama musiałam sobie wywalczyc bo niestety tacy są lekarze. Ale mysle, ze u mojej dzidzi wsio dobrze bo czuje znowu te przelewanie . Dodatkowo jestem przeziebiona a nie chce lekow brac co mozna z takich naturalnych rzeczy dziewczynki w ciąży brac?
Witaj witaj ja tak sobie poczytuje i widzę, że z Ciebie Kochana prawdziwy specjalista))
No i dzięki widzisz ja nie wiedziałam o tej luteince))0
Powiem Ci, ze ja jestem osobą dociekliwą i jak juz cos mam brac to chce o tym wiedziec wszystko;-) a potem to jakos w pamieci zostaje, ale specjalistką to nie jestem ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kerna
babcine sposoby na przeziębienie??? Mleko z czosnkeim(ohyda ale zawsze działa), rosołek, termoforek pod nóżki...hmmmmm
R
RiSiA
Gość
babcine sposoby na przeziębienie??? Mleko z czosnkeim(ohyda ale zawsze działa), rosołek, termoforek pod nóżki...hmmmmm
ojj czosnek odpada sam jego zapach powoduje u mnie mgłosci
na kaszel mam sok z cebuli;-)ale teraz mam katar i jeszcze gardełko pobolewa
Witaj Kerna!!! Pozdrówki dla Ciebie i trzym się mocno!!!Witam się:-) Pajkaa Ty pryznajmniej wiesz że hormony Ci skaczą....a mi nikt nei raczył badania zrobić..o to mi chodzi Oj na pewno będzie wsio u nas dobrze Ale Ci tyogdnie poleciały10tc!!! w mgnieniu oka
Spadam dziewczynki, bo się muszę za pracę zabrać. Jakby kierownik widział czym ja sie zajmuję... Miłego dzionka i fajnych tematów na forum!!!
Pajkaa zdrówka!!!
Masz zadatki na lekarza))))
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kerna
witaj Robin:-)
Pajka oj czosnek to super sprawa..ale miodu nie jedz jak cie gardło boli, bo go jeszcze podrażni bardziej no to muszisz swoje wyleżeć, a spacerki na świeżym powietrzu na katarek są super..jak nie masz gorączki oczywiscie
Pajka oj czosnek to super sprawa..ale miodu nie jedz jak cie gardło boli, bo go jeszcze podrażni bardziej no to muszisz swoje wyleżeć, a spacerki na świeżym powietrzu na katarek są super..jak nie masz gorączki oczywiscie
Płucz gardełko szklanka wody z łyzka wody utlenionej kol mi mówiła ze tak w ciąży można!!!ojj czosnek odpada sam jego zapach powoduje u mnie mgłosci
na kaszel mam sok z cebuli;-)ale teraz mam katar i jeszcze gardełko pobolewa
reklama
R
RiSiA
Gość
dzieki laseczki ;-)
ja na chwilke musze meza poscic bo wstał po nocce i chce zasiąść do kompa ;-)
ja na chwilke musze meza poscic bo wstał po nocce i chce zasiąść do kompa ;-)
Podziel się: