reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja tak troszke z innej beczki!Dzis ide do fryzjera zrobic sobie jakiś fajny kolorek:tak:
Trzeba sie troszke odstresować!!!:tak:

reklama
Witam się:-) Pajkaa Ty pryznajmniej wiesz że hormony Ci skaczą....a mi nikt nei raczył badania zrobić..o to mi chodzi:tak: Oj na pewno będzie wsio u nas dobrze:tak::tak::tak::tak: Ale Ci tyogdnie poleciały:szok::szok::szok:10tc!!! w mgnieniu oka:tak:
Gratulacje dla nowych mamusiek:tak::tak:
Ja byłam dziś na hcg i po południu odbiore wynik...stres jest:baffled:
Suzi ale Ci fajnie..............

Witam się:-) Pajkaa Ty pryznajmniej wiesz że hormony Ci skaczą....a mi nikt nei raczył badania zrobić..o to mi chodzi:tak: Oj na pewno będzie wsio u nas dobrze:tak::tak::tak::tak: Ale Ci tyogdnie poleciały:szok::szok::szok:10tc!!! w mgnieniu oka:tak:

Kerna ja mam nadzieje, ze Ci progesteron nie pojdzie w dół po odstawieniu tego dupka.
Co do hormonow to Ci powiem,z e sama musiałam sobie wywalczyc bo niestety tacy są lekarze. Ale mysle, ze u mojej dzidzi wsio dobrze bo czuje znowu te przelewanie . Dodatkowo jestem przeziebiona a nie chce lekow brac co mozna z takich naturalnych rzeczy dziewczynki w ciąży brac?

Witaj witaj ja tak sobie poczytuje i widzę, że z Ciebie Kochana prawdziwy specjalista:)))
No i dzięki widzisz ja nie wiedziałam o tej luteince:)))0

Powiem Ci, ze ja jestem osobą dociekliwą i jak juz cos mam brac to chce o tym wiedziec wszystko;-) a potem to jakos w pamieci zostaje, ale specjalistką to nie jestem ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witaj Kerna!!! Pozdrówki dla Ciebie i trzym się mocno!!!

Spadam dziewczynki, bo się muszę za pracę zabrać. Jakby kierownik widział czym ja sie zajmuję... Miłego dzionka i fajnych tematów na forum!!!

Pajkaa zdrówka!!!
Masz zadatki na lekarza:)))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witaj Robin:-)
Pajka oj czosnek to super sprawa..ale miodu nie jedz jak cie gardło boli, bo go jeszcze podrażni bardziej:tak: no to muszisz swoje wyleżeć, a spacerki na świeżym powietrzu na katarek są super..jak nie masz gorączki oczywiscie:tak:

reklama
Do góry