reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

suzi1 pisze:
Ja po nim przytyłam,albo znalazłam sposób na zwalenie winy;-):-D
Może znalazłaś sposób.;-) Z tego co czytałam o lnie to ma on właśnie właściwości wspomagające odchudzanie lub utrzymanie wagi. Moja mama nie przytyła.:no:
Ja np. uważałam, że przytyłam po bromku, ale to też może był mój sposób na zwalenie winy.:-p

Żabka, przykro mi:-(

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobietki wlasnie przed chwila poszlam do kibelka podcieram sie a tam :szok: krwawa mery @@@@@@:szok: i siw wkorzylam bo sie wogole niespodziewalam :zawstydzona/y:ide teraz przejsc sie z corka na dluuugi spacer zeby ochlonac i sie uspokoictroche a taka byl;am przekonana ze jestem w ciazy:-:)zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:-:)-:)-( współczuje ....
Trzymam kciuki za następny cykl :happy2:

Witam!!Postanowiłam się do Was dołączyć gdyż też chcę zostać mamusią!od nowego roku odstawiłam plasterki a teraz działamy!zobaczymy jak długo to potrwa!!pozdrawiam!!

hej kobietki wlasnie przed chwila poszlam do kibelka podcieram sie a tam :szok: krwawa mery @@@@@@:szok: i siw wkorzylam bo sie wogole niespodziewalam :zawstydzona/y:ide teraz przejsc sie z corka na dluuugi spacer zeby ochlonac i sie uspokoictroche a taka byl;am przekonana ze jestem w ciazy:-:)zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przykro mi:-( Witaj w gronie zawiedzionych;-)
W takim raze wspolnie wkraczamy w kolejny cykl:tak:
Może znalazłaś sposób.;-) Z tego co czytałam o lnie to ma on właśnie właściwości wspomagające odchudzanie lub utrzymanie wagi. Moja mama nie przytyła.:no:
Ja np. uważałam, że przytyłam po bromku, ale to też może był mój sposób na zwalenie winy.:-p
Moja mama poleca mi picie lnu na zaparcia, wiec tez raczej by pomogl zrzucic zbedne kg niz przytyc. A co do bromka - ja przez pierwszy tydzien mialam takie gastro po nim, ze szok! Na szczescie juz przeszlo, bo czarno bym sie widziala;-)
Teraz mam nadzieje, ze endokrynolog da mi cos na tarczyce i mi sie polepszy - ja wlasnie mam delikatna nadwage chyba przez niedoczynnosc...

przykro mi moja droga naprawde :-( ja dzisiaj pewnie tez @ dostane więc zaczynamy walke od początku

Witam!!Postanowiłam się do Was dołączyć gdyż też chcę zostać mamusią!od nowego roku odstawiłam plasterki a teraz działamy!zobaczymy jak długo to potrwa!!pozdrawiam!!

Witamy,witamy;-):tak:

przykro mi moja droga naprawde :-( ja dzisiaj pewnie tez @ dostane więc zaczynamy walke od początku

Toska a masz jakies objawy ;ub poczatek @??????

dziekuje wam kobietki za mile slowa ale niestety obawiam sie ze niedolacze do grona kobietek ktore walcza w nowym cyklu :-( jestem wsciekla jak osa nie tylko dlatego ze @ przyszla ale tez dlatego ze maz mi oznajmil ze jak dostalam @ t juz narazie niebedziemy sie starac tylko dopiero po powrocie z wycieczki a na wycieczke mamy jechac we wrzesniu albo w pazdzierniku:wściekła/y:on jest nienormalny najpierw mowi ze jo bo mala niema sie z kim bawic i wogole a teraz taki takst:wściekła/y:ja chce urodzic jeszcze w tym roku bo potem to juz bedzie za duza roznica wieku miedzy dziecmi a po za tym co on se mysli ze potem co tak odrazu sie uda w pierszym cyklu jak teraz sie nieudalo zaraz po odstwieniu tabletek i jak bylo przed i w owulacje to co potem on mysli ze tak odrazu pojdzie ale jestem na niego wsciekla tak sie cieszylam a teraz najchetniej bym go udusila albo pojechala na tydzin do szwagierki i miala go w dupie nich se jedzie na recznym bo ja tabletek znow brac niebede niech sobie to z glowy wybije:no::no::no: jeszcze mnie brzuch tak nawala ze szok i jakas strasznie zmeczona jestem i wszystko mnie wk...rwia

reklama
dziekuje wam kobietki za mile slowa ale niestety obawiam sie ze niedolacze do grona kobietek ktore walcza w nowym cyklu :-( jestem wsciekla jak osa nie tylko dlatego ze @ przyszla ale tez dlatego ze maz mi oznajmil ze jak dostalam @ t juz narazie niebedziemy sie starac tylko dopiero po powrocie z wycieczki a na wycieczke mamy jechac we wrzesniu albo w pazdzierniku:wściekła/y:on jest nienormalny najpierw mowi ze jo bo mala niema sie z kim bawic i wogole a teraz taki takst:wściekła/y:ja chce urodzic jeszcze w tym roku bo potem to juz bedzie za duza roznica wieku miedzy dziecmi a po za tym co on se mysli ze potem co tak odrazu sie uda w pierszym cyklu jak teraz sie nieudalo zaraz po odstwieniu tabletek i jak bylo przed i w owulacje to co potem on mysli ze tak odrazu pojdzie ale jestem na niego wsciekla tak sie cieszylam a teraz najchetniej bym go udusila albo pojechala na tydzin do szwagierki i miala go w dupie nich se jedzie na recznym bo ja tabletek znow brac niebede niech sobie to z glowy wybije:no::no::no: jeszcze mnie brzuch tak nawala ze szok i jakas strasznie zmeczona jestem i wszystko mnie wk...rwia
Spokojnie:tak: Moj M tez sie caly czas waha. I powiedzialam to kiedys ginowi. A on na to "mezczyzna ma w tej kwestii akurat najmniej do powiedzenia";-)
A tak powaznie to ochloncie i porozmawiajcie jeszcze raz na spokojnie. Moze przemysli...

Do góry