reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Powiem Ci ze jakos nie myslę o tym,co ma byc to bedzie!!!Moze bardziej bede sie przejmowac przed samym terminem..@
Teraz jeszcze ok 10 dni mi zostało:tak:Chyba bo straszny bol miałam w czwartek(prawy jajnik) ale czy dokładnie wtedy była owulka to nie wiem:confused:

Suzi teraz se czyms zajmij, zeby nie myslec tyle co ma byc to bedzie:tak:

reklama
Powiem Ci ze jakos nie myslę o tym,co ma byc to bedzie!!!Moze bardziej bede sie przejmowac przed samym terminem..@
Teraz jeszcze ok 10 dni mi zostało:tak:Chyba bo straszny bol miałam w czwartek(prawy jajnik) ale czy dokładnie wtedy była owulka to nie wiem:confused:

Ja też w tym cyklu sobie odpuściłam. Testu nie mam zamairu robić chociaż dzisiaj powinnam dostać @ a jeszcze nie przyszła. Racja co ma byc to będzie :tak:

Chociaż moje samopoczucie dzisiaj w skali 10 jakieś 3. Zgaga, ciągnie podbrzusze, jajko kluje. Organizm kobiety lubi płatac figle :-(

Scully pisze:
polecam kapsułki z wiesiołkiem :tak: ja biorę je dopiero 5 dzień i już mnie zalewa :-p tylko pamiętej, że bierze się je przed owulacją, a potem już nie ;-)
A mnie wiesiołek wcale nie pomaga. Biorę go 2 cykl i śluzu wcale nie jest więcej, a ostatnio to już w ogóle dziwne suchoty. Nieźle muszę się naszukać, żeby coś znaleźć.

To jak go szukasz:szok::szok::szok::szok:
Ano obserwacje wewnętrzne. Sprawdzam szyjkę to i zawsze jakiś śluz się tam znajdzie, a ostatnio właśnie mniej i muszę bardziej pogmerać, żeby znaleźć;-):zawstydzona/y:
Ja polecam simie lniane- o wiele bardziej skuteczne i nie zagraza ewentualnej fasolce:tak:
No moja mama też mnie na to namawia. Sama pije -oczywiście z innych względów- i dała mi spróbować, tylko, że ja nie potrafię tego przełknąć. Ja nie lubię nic co ma konsystencję galaretowatą, nawet kisielu nie zjem (powoduje u mnie odruch wymiotny).

Ostatnia edycja:
A mnie wiesiołek wcale nie pomaga. Biorę go 2 cykl i śluzu wcale nie jest więcej, a ostatnio to już w ogóle dziwne suchoty. Nieźle muszę się naszukać, żeby coś znaleźć.

a w jakiej ilosci go bierzesz?? Bo ja miałam tak na samym początku a potem brałam max dawke i było super

Ja włąsnie tez kiedys piłam siemie lniane ale z innych wzgledów:tak:ZE tak powiem trawiennych:-D
A ile razy dziennie to piszesz i ile wsypujesz do szklanki???????No i oczywiscie w jakich dniach?????
Ja tez jakiegos szału po tym wiesiołku nie mam:no:
A brałam go po 2 tabletki lub 1rano +1 wieczorem

reklama
Pajka, 2 razy dziennie po 2 kapsułki. Myślisz, że to może być za mało? Maks. dawka to 6 kaps. na dobę, czyli jeszcze 2 mogłabym łyknąć.

Do góry