reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Powiem Ci ze jakos nie myslę o tym,co ma byc to bedzie!!!Moze bardziej bede sie przejmowac przed samym terminem..@
Teraz jeszcze ok 10 dni mi zostało:tak:Chyba bo straszny bol miałam w czwartek(prawy jajnik) ale czy dokładnie wtedy była owulka to nie wiem:confused:

Suzi teraz se czyms zajmij, zeby nie myslec tyle co ma byc to bedzie:tak:

reklama
Powiem Ci ze jakos nie myslę o tym,co ma byc to bedzie!!!Moze bardziej bede sie przejmowac przed samym terminem..@
Teraz jeszcze ok 10 dni mi zostało:tak:Chyba bo straszny bol miałam w czwartek(prawy jajnik) ale czy dokładnie wtedy była owulka to nie wiem:confused:

Ja też w tym cyklu sobie odpuściłam. Testu nie mam zamairu robić chociaż dzisiaj powinnam dostać @ a jeszcze nie przyszła. Racja co ma byc to będzie :tak:

Chociaż moje samopoczucie dzisiaj w skali 10 jakieś 3. Zgaga, ciągnie podbrzusze, jajko kluje. Organizm kobiety lubi płatac figle :-(

Scully pisze:
polecam kapsułki z wiesiołkiem :tak: ja biorę je dopiero 5 dzień i już mnie zalewa :-p tylko pamiętej, że bierze się je przed owulacją, a potem już nie ;-)
A mnie wiesiołek wcale nie pomaga. Biorę go 2 cykl i śluzu wcale nie jest więcej, a ostatnio to już w ogóle dziwne suchoty. Nieźle muszę się naszukać, żeby coś znaleźć.

To jak go szukasz:szok::szok::szok::szok:
Ano obserwacje wewnętrzne. Sprawdzam szyjkę to i zawsze jakiś śluz się tam znajdzie, a ostatnio właśnie mniej i muszę bardziej pogmerać, żeby znaleźć;-):zawstydzona/y:
Ja polecam simie lniane- o wiele bardziej skuteczne i nie zagraza ewentualnej fasolce:tak:
No moja mama też mnie na to namawia. Sama pije -oczywiście z innych względów- i dała mi spróbować, tylko, że ja nie potrafię tego przełknąć. Ja nie lubię nic co ma konsystencję galaretowatą, nawet kisielu nie zjem (powoduje u mnie odruch wymiotny).

Ostatnia edycja:
A mnie wiesiołek wcale nie pomaga. Biorę go 2 cykl i śluzu wcale nie jest więcej, a ostatnio to już w ogóle dziwne suchoty. Nieźle muszę się naszukać, żeby coś znaleźć.

a w jakiej ilosci go bierzesz?? Bo ja miałam tak na samym początku a potem brałam max dawke i było super

Ja włąsnie tez kiedys piłam siemie lniane ale z innych wzgledów:tak:ZE tak powiem trawiennych:-D
A ile razy dziennie to piszesz i ile wsypujesz do szklanki???????No i oczywiscie w jakich dniach?????
Ja tez jakiegos szału po tym wiesiołku nie mam:no:
A brałam go po 2 tabletki lub 1rano +1 wieczorem

reklama
Pajka, 2 razy dziennie po 2 kapsułki. Myślisz, że to może być za mało? Maks. dawka to 6 kaps. na dobę, czyli jeszcze 2 mogłabym łyknąć.

Do góry