reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

TOŚKA widzę że myślisz tak jak ,ja też wole poczekaj jak @ nie przyjdzie ..a masz jakieś przeczycia co do testu?

myślę że @ przyjdzie na 100% dlatego nie nastawiam się na fasolkę w tym cyklu

objawy mam i na fasolkę i na @:-D kuje mnie prawy jajnik z którego była owul do tego bolą piersi ale dużo bardziej niż zwykle, podbrzusze raz ciągnie raz nie - dlatego nie zastanawiam się jakoś specjalnie co ma być to będzie - mega wyluzowałam w tym cyklu

reklama
Witam sie dziewczynki z ranka;-)
PAjka świetne buciki a ziemniask przebija wszystkie ziemniaki na ziemi:-D
Kerna bardzo sie ciesze ze plamienie ustąpiło:tak:Oczywiscie dalej mocno trrzymam kciki
Ja dzis do pracy a tak bardzo mi sie nie chce:wściekła/y::-(

Dziewczyny oczywiscie za was tez trzymam kciuki i mam ogromną nadzieje ze przyniesiecie wspaniałe wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam sie dziewczynki z ranka;-)
PAjka świetne buciki a ziemniask przebija wszystkie ziemniaki na ziemi:-D
Kerna bardzo sie ciesze ze plamienie ustąpiło:tak:Oczywiscie dalej mocno trrzymam kciki
Ja dzis do pracy a tak bardzo mi sie nie chce:wściekła/y::-(

Dziewczyny oczywiscie za was tez trzymam kciuki i mam ogromną nadzieje ze przyniesiecie wspaniałe wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej Suzi !!

Spokojnej pracy dzisiaj w takim razie ;-)
Ja dzisiaj mam górę prasowania - ach jak ja tego nie lubie:wściekła/y:

TOŚKA zazdroszcze ci takiego wuluzowanego podejścia ,ja jakoś za bardzo staram się nie myśleć ale myśli same mi się nasuwają ...kurcze kilka dni niepewności i będzie wszystko jasne ,a ja niecierpliwa jestem ze szok poprostu ,a ja prawie wcale nie prasuje chyba że coś jest naprawde do prasowania.

SUZI miłego dzionka w pracy .

no witaj lasencja:tak:
dziś humorek duuużo lepszy, póki co suchutko:tak::tak::tak:Ale jeszcze do wieczora miałam plamienia takie już malutkie.
Nie dźwiga i dużo leże i mam nadzieję że fasolinka przetrwa kryzys! A jak u Ciebie:-)

dzielna dziewczyna bedzie dobrze, głowa do góry. Trzeba byc dobrej myśli

PAJKAA super ten ziemniak a papucie dla fasolki przecudowne.A to przeczuwasz że bezie dziewczynka że kupiłaś rózowe???

One są jasnofioletowe ;-)

TOŚKA zazdroszcze ci takiego wuluzowanego podejścia ,ja jakoś za bardzo staram się nie myśleć ale myśli same mi się nasuwają ...kurcze kilka dni niepewności i będzie wszystko jasne ,a ja niecierpliwa jestem ze szok poprostu ,a ja prawie wcale nie prasuje chyba że coś jest naprawde do prasowania.
SUZI miłego dzionka w pracy .
Oliwka -ja mam takie podejście od tego cyklu - jakoś sama wyluzowałam. wcześniej odchodziłam od zmysłów, płakałam, strasznie to przeżywałam. Byłam nie do życia, w pracy w domu - dlatego teraz postanowiłam dać sobie luzu

Na innym wątku przeczytałam post dziewczyny która chodziła do psychologa i ta pani psych zapytała jej się na co ona czeka co miesiąc więc ona mówi że na @ a Pani psych na to - Jak Pani chce zajść w ciąże skoro co miesiąc czeka Pani na @ trzeba myśleć pozytywnie i starać się nie dołować ! Tak wiem że to nie jest proste ale jesteśmy silne babki i damy rade:tak::tak::tak::tak:

Oliwka -ja mam takie podejście od tego cyklu - jakoś sama wyluzowałam. wcześniej odchodziłam od zmysłów, płakałam, strasznie to przeżywałam. Byłam nie do życia, w pracy w domu - dlatego teraz postanowiłam dać sobie luzu

Na innym wątku przeczytałam post dziewczyny która chodziła do psychologa i ta pani psych zapytała jej się na co ona czeka co miesiąc więc ona mówi że na @ a Pani psych na to - Jak Pani chce zajść w ciąże skoro co miesiąc czeka Pani na @ trzeba myśleć pozytywnie i starać się nie dołować ! Tak wiem że to nie jest proste ale jesteśmy silne babki i damy rade:tak::tak::tak::tak:

Masz racje psychika też może blokować zajście w ciąze,trzeba myśleć pozytywnie.Szkoda i dziewczyn które które się załują po kilku próbach i wpadają w depresje z tego powodu.Pozytywne myślenie [tak jak piszesz] jest jak najbardziej wskazane .Ja o Oliwke starałam się 6 mc i nawet kupiłam testy owulacyjne ,wyszły negatywnie a wtedy @ się nie pojawiła ,a Bartek był nieplanowany i od razu się @ nie pojawiła .Ale też czasmi myśłe że te kobiety co chcą być w ciąży czasem starają się kilka miesięcy a te to nie chcą od razu .

no i znowu plamienia..ale dużo mniejsze niż wczoraj...kurcze. Gdzieś czytałam że plamienia brudną krwią są gorsze od tych czystą krwią. Wie ktoś coś na ten temat????
M mnie załamał bo nie dość, że dwa tyg sie nie widzimy, to wróci tylko na dwa dni i znowu jedzie:-(no masakra.
Kapciuszki superowe:tak:

no i znowu plamienia..ale dużo mniejsze niż wczoraj...kurcze. Gdzieś czytałam że plamienia brudną krwią są gorsze od tych czystą krwią. Wie ktoś coś na ten temat????
M mnie załamał bo nie dość, że dwa tyg sie nie widzimy, to wróci tylko na dwa dni i znowu jedzie:-(no masakra.
Kapciuszki superowe:tak:

Kerna musisz poczekac aż leki zadziałają tzn duphaston jak cos zwieksz dawke do 4x1 az do ustania plamien. Bo to Ci ot tak nie ustanie. Ja zawsze miałam ok. 2 dni plamienia.
Kerna Słonce i nie szukaj info w necie prosze Cie ja sie sama tak dołowałam a z fasolką wsio dobrze, a ja sobie poronienie wmawiałam po tym jak sie naczytałam.

reklama

kerna skoro dziś już są słabsze plamienia to może do jura albo pojutrze już ustapią,poczekaj aż tabletki zaczną działac:) no i szkoda że Twój M na tak krótko przyjechał,3 maj się:)

Do góry