reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

TOŚKA widzę że myślisz tak jak ,ja też wole poczekaj jak @ nie przyjdzie ..a masz jakieś przeczycia co do testu?

myślę że @ przyjdzie na 100% dlatego nie nastawiam się na fasolkę w tym cyklu

objawy mam i na fasolkę i na @:-D kuje mnie prawy jajnik z którego była owul do tego bolą piersi ale dużo bardziej niż zwykle, podbrzusze raz ciągnie raz nie - dlatego nie zastanawiam się jakoś specjalnie co ma być to będzie - mega wyluzowałam w tym cyklu

reklama
Witam sie dziewczynki z ranka;-)
PAjka świetne buciki a ziemniask przebija wszystkie ziemniaki na ziemi:-D
Kerna bardzo sie ciesze ze plamienie ustąpiło:tak:Oczywiscie dalej mocno trrzymam kciki
Ja dzis do pracy a tak bardzo mi sie nie chce:wściekła/y::-(

Dziewczyny oczywiscie za was tez trzymam kciuki i mam ogromną nadzieje ze przyniesiecie wspaniałe wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam sie dziewczynki z ranka;-)
PAjka świetne buciki a ziemniask przebija wszystkie ziemniaki na ziemi:-D
Kerna bardzo sie ciesze ze plamienie ustąpiło:tak:Oczywiscie dalej mocno trrzymam kciki
Ja dzis do pracy a tak bardzo mi sie nie chce:wściekła/y::-(

Dziewczyny oczywiscie za was tez trzymam kciuki i mam ogromną nadzieje ze przyniesiecie wspaniałe wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej Suzi !!

Spokojnej pracy dzisiaj w takim razie ;-)
Ja dzisiaj mam górę prasowania - ach jak ja tego nie lubie:wściekła/y:

TOŚKA zazdroszcze ci takiego wuluzowanego podejścia ,ja jakoś za bardzo staram się nie myśleć ale myśli same mi się nasuwają ...kurcze kilka dni niepewności i będzie wszystko jasne ,a ja niecierpliwa jestem ze szok poprostu ,a ja prawie wcale nie prasuje chyba że coś jest naprawde do prasowania.

SUZI miłego dzionka w pracy .

no witaj lasencja:tak:
dziś humorek duuużo lepszy, póki co suchutko:tak::tak::tak:Ale jeszcze do wieczora miałam plamienia takie już malutkie.
Nie dźwiga i dużo leże i mam nadzieję że fasolinka przetrwa kryzys! A jak u Ciebie:-)

dzielna dziewczyna bedzie dobrze, głowa do góry. Trzeba byc dobrej myśli

PAJKAA super ten ziemniak a papucie dla fasolki przecudowne.A to przeczuwasz że bezie dziewczynka że kupiłaś rózowe???

One są jasnofioletowe ;-)

TOŚKA zazdroszcze ci takiego wuluzowanego podejścia ,ja jakoś za bardzo staram się nie myśleć ale myśli same mi się nasuwają ...kurcze kilka dni niepewności i będzie wszystko jasne ,a ja niecierpliwa jestem ze szok poprostu ,a ja prawie wcale nie prasuje chyba że coś jest naprawde do prasowania.
SUZI miłego dzionka w pracy .
Oliwka -ja mam takie podejście od tego cyklu - jakoś sama wyluzowałam. wcześniej odchodziłam od zmysłów, płakałam, strasznie to przeżywałam. Byłam nie do życia, w pracy w domu - dlatego teraz postanowiłam dać sobie luzu

Na innym wątku przeczytałam post dziewczyny która chodziła do psychologa i ta pani psych zapytała jej się na co ona czeka co miesiąc więc ona mówi że na @ a Pani psych na to - Jak Pani chce zajść w ciąże skoro co miesiąc czeka Pani na @ trzeba myśleć pozytywnie i starać się nie dołować ! Tak wiem że to nie jest proste ale jesteśmy silne babki i damy rade:tak::tak::tak::tak:

Oliwka -ja mam takie podejście od tego cyklu - jakoś sama wyluzowałam. wcześniej odchodziłam od zmysłów, płakałam, strasznie to przeżywałam. Byłam nie do życia, w pracy w domu - dlatego teraz postanowiłam dać sobie luzu

Na innym wątku przeczytałam post dziewczyny która chodziła do psychologa i ta pani psych zapytała jej się na co ona czeka co miesiąc więc ona mówi że na @ a Pani psych na to - Jak Pani chce zajść w ciąże skoro co miesiąc czeka Pani na @ trzeba myśleć pozytywnie i starać się nie dołować ! Tak wiem że to nie jest proste ale jesteśmy silne babki i damy rade:tak::tak::tak::tak:

Masz racje psychika też może blokować zajście w ciąze,trzeba myśleć pozytywnie.Szkoda i dziewczyn które które się załują po kilku próbach i wpadają w depresje z tego powodu.Pozytywne myślenie [tak jak piszesz] jest jak najbardziej wskazane .Ja o Oliwke starałam się 6 mc i nawet kupiłam testy owulacyjne ,wyszły negatywnie a wtedy @ się nie pojawiła ,a Bartek był nieplanowany i od razu się @ nie pojawiła .Ale też czasmi myśłe że te kobiety co chcą być w ciąży czasem starają się kilka miesięcy a te to nie chcą od razu .

no i znowu plamienia..ale dużo mniejsze niż wczoraj...kurcze. Gdzieś czytałam że plamienia brudną krwią są gorsze od tych czystą krwią. Wie ktoś coś na ten temat????
M mnie załamał bo nie dość, że dwa tyg sie nie widzimy, to wróci tylko na dwa dni i znowu jedzie:-(no masakra.
Kapciuszki superowe:tak:

no i znowu plamienia..ale dużo mniejsze niż wczoraj...kurcze. Gdzieś czytałam że plamienia brudną krwią są gorsze od tych czystą krwią. Wie ktoś coś na ten temat????
M mnie załamał bo nie dość, że dwa tyg sie nie widzimy, to wróci tylko na dwa dni i znowu jedzie:-(no masakra.
Kapciuszki superowe:tak:

Kerna musisz poczekac aż leki zadziałają tzn duphaston jak cos zwieksz dawke do 4x1 az do ustania plamien. Bo to Ci ot tak nie ustanie. Ja zawsze miałam ok. 2 dni plamienia.
Kerna Słonce i nie szukaj info w necie prosze Cie ja sie sama tak dołowałam a z fasolką wsio dobrze, a ja sobie poronienie wmawiałam po tym jak sie naczytałam.

reklama

kerna skoro dziś już są słabsze plamienia to może do jura albo pojutrze już ustapią,poczekaj aż tabletki zaczną działac:) no i szkoda że Twój M na tak krótko przyjechał,3 maj się:)

Do góry