reklama
R
RiSiA
Gość
a mój mąż przyniósł mi dzisiaj ziemniaka
a tutaj buciki fasolki nie umiałam sie oprzec
Suzi nie zawsze śluz płodny oznaczał dni owulki niestety.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
malapralinka
Fanka BB :)
Witam was mnie trochę nie było bo dzieciaki mi klawiature zalały a wczoraj brat mi wieczorem przywiózł i pisze.
KERNA ja nie wiem czy to normalne ale wiem że nkiektóre dzieczyny tak miały ,jeżeli to nie jest czysta krew to spokojnie .
OLCIA gratuluję !!!
AGUTTKA piękna Kartka ciekawe jak zareagują dziadkowie.
A mnie podbrzusze już mniej boli ale za to zauważyłam że mam powiększone gruczoły wokól sutków moi same sutki mam czerwone i ciągle wypchnięte jak nigdy ech te oczekiwanie ...
Ja tez tak mialam...
Mnie podbrzusze w zasadzie wcale juz nie boli, a sutki ciagle stoja ( dzisiaj 35dc)
dziekuje dziewczyny
dzis znow dwie kreski:-):-d
gratulacje:-d:-d:-d:-d:-d:-d
Ziemniak jedyny w swoim rodzaju, przepiekny
No i doczytalam:-)
Dziewczynki kurcze, jak ja sie stresuje, bo wiecie u lekarza jeszcze nie bylam...
Ale mam namiar na bardzo dobrego i konkretnego, ktory dodatkoo jest ordynatorem szpitala.
Jtro bede dzwonic
No a wczoraj bylismy u rodzicow z kartka...
Chyba nigdy nie zapomne tego, jak Im sie oczy swiecily
Teraz zeby tylko na badaniach wszystko dobrze poszlo i wtedy Wam fluidki posle;-)
Stresuje sie, wiecie?
Jakby nie dociera to jescze do mnie i mysle ze lekarz rozwieje wszystkie watpliwosci
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Cześć niedzielnie. ;-)
Kerna,kochana... Mam nadzieję,że plamienie ustało!
Kerna,kochana... Mam nadzieję,że plamienie ustało!
kerna
http://www.lauraziobro.pl
no witaj lasencja
dziś humorek duuużo lepszy, póki co suchutkoAle jeszcze do wieczora miałam plamienia takie już malutkie.
Nie dźwiga i dużo leże i mam nadzieję że fasolinka przetrwa kryzys! A jak u Ciebie:-)
dziś humorek duuużo lepszy, póki co suchutkoAle jeszcze do wieczora miałam plamienia takie już malutkie.
Nie dźwiga i dużo leże i mam nadzieję że fasolinka przetrwa kryzys! A jak u Ciebie:-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
no witaj lasencja
No to się cieszę bardzo bardzo! :-) Wiedziałam,że wszystko będzie ok! :-)
A wybierasz się w tym tygodniu do gina?
U mnie,hm... No @ rozkręcona,chociaż nie tak mocno,jak co miesiąc - całe szczęście. ;-)
Teraz mnie coś w brzuchu rwie,jakby wątroba/jajniki,żołądek - sama nie wiem i zgaga piecze. Ale co tam,przeżyję.
Zuzia mi się od kilku dni budzi w nocy,nie wiem,dlaczego... I nie wiem,co z tym począć...
Poza tym ok. To pomarudziłam z rana,hehehe. ;-)
ale słodkie buciki
kurcze ale bym chciała kompletować ubranka dla fasolki :-(
Udanej niedzieli dziewczynki
Kerna - super że plamienie ustało!! Trzymam kciuki
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
malapralinka więc może jest nadzieja że i u mnie coś się dzieje ,jak miałaś podobne objawy do mnie .A pomysł z tą kartką miałaś genialny.
PAJKAA super ten ziemniak a papucie dla fasolki przecudowne.A to przeczuwasz że bezie dziewczynka że kupiłaś rózowe???
KERNA świetnie że u ciebie się wyciszyło ,mam nadzieję że teraz to będzie u was coraz lepiej .
TOŚKA a ty jutro testujesz czy czekasz aż @ nie przydzie?
PAJKAA super ten ziemniak a papucie dla fasolki przecudowne.A to przeczuwasz że bezie dziewczynka że kupiłaś rózowe???
KERNA świetnie że u ciebie się wyciszyło ,mam nadzieję że teraz to będzie u was coraz lepiej .
Wiesz chyba poczekam do środy z testowaniem jak nie przyjdzie @ do wtorku to w środę sikam
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
TOŚKA widzę że myślisz tak jak ,ja też wole poczekaj jak @ nie przyjdzie ..a masz jakieś przeczycia co do testu?
Podziel się: