reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Suzi my na pewno gdzies blisko z powodu tego, ze ja bede w 7 miesiącu wiec myśleliśmy o Szczyrku bo ogólnie uwielbiamy Ustroń, ale tam już znamy każdy zakątek wiec teraz chcemy spróbować w inną miejscowość chociaz mnie ciągnie do Karpacza, ale to daleko bo 300 km.

Suzi my na pewno gdzies blisko z powodu tego, ze ja bede w 7 miesiącu wiec myśleliśmy o Szczyrku bo ogólnie uwielbiamy Ustroń, ale tam już znamy każdy zakątek wiec teraz chcemy spróbować w inną miejscowość chociaz mnie ciągnie do Karpacza, ale to daleko bo 300 km.

Zapraszam nad morze :-):-) (wiem że daleko :-()

Fajny taki wyjazd, też by nam się przydał. Może w tym roku odwiedzimy kraj mojego męża. Czas jednak pokaże czy się uda

Kurcze ale tez bym gdzies pojechała!!!I tez mamy pierwszys urlop w maju a drugi w sierpniu:tak:ALe cos wydaje mi sie ze znow bedziemy w domku,bo chcemy troszke pieniązków odłozyc:tak:W razie czego zeby były:tak:

TOśka to moze dobry znak:tak:Kciukasy mocno trzymam!!!!

moja kolezanka dzis trafiła do szpitala :-(Z krwawieniem!!!!!az mi sie płakac zachciało,jak jej mąz napisał mi na gg:-:)-:)-:)-(Ale głeboko wierze ze sie uda i bedzie wszystko dobrze!!!!!!:tak:Z usg wynika ze to 13 tc a lekarz mowi ze ciaza mniejsza:-(

a ja w tym roku jade do maroko po 10 latach zobacze sie z mama i to na jej slubie z marokanczykiem ale checa co nie i jade tam z mezem i corka i mam nadzieje ze z brzuszkiem na caaaly tydzien juz niemoge sie doczekac :tak:

reklama
Do góry