narazie niech bedzie jedno a potem sie zobaczy
ale mam dzisiaj wuforyczny humor jakiś dziwny mimo zbliżającej się @ kurde jak nie ja aż mój stary się zapytał co się stało że taki pychol uchachany mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
narazie niech bedzie jedno a potem sie zobaczy
Suzi my na pewno gdzies blisko z powodu tego, ze ja bede w 7 miesiącu wiec myśleliśmy o Szczyrku bo ogólnie uwielbiamy Ustroń, ale tam już znamy każdy zakątek wiec teraz chcemy spróbować w inną miejscowość chociaz mnie ciągnie do Karpacza, ale to daleko bo 300 km.
Suzi my na pewno gdzies blisko z powodu tego, ze ja bede w 7 miesiącu wiec myśleliśmy o Szczyrku bo ogólnie uwielbiamy Ustroń, ale tam już znamy każdy zakątek wiec teraz chcemy spróbować w inną miejscowość chociaz mnie ciągnie do Karpacza, ale to daleko bo 300 km.
Zapraszam nad morze :-):-) (wiem że daleko :-()
Fajny taki wyjazd, też by nam się przydał. Może w tym roku odwiedzimy kraj mojego męża. Czas jednak pokaże czy się uda
wiem wiem czasami w delegacje do ciebie smigam ;-)Oj Kochana ja uwielbiam nasze morze tylko mieszkam huhuhu troszke daleko