reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A gdzie to leci?
Na travel&living ale ja mam go tylko w pracy!

nigdy tego nieogladalam :( mam tylko 4 programy 1 2 tvp bydgoszcz i polsat:baffled:
Kate miała problemy z zajściem i jak się zaczeli leczyc to najpierw bliżniaczki dziewczynki a potem 6-raczki 3 dz i 3 ch
Więc wszystko przed nami
Kiedys widziałam ten program na 2 w sobotę przed południem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kate miała problemy z zajściem i jak się zaczeli leczyc to najpierw bliżniaczki dziewczynki a potem 6-raczki 3 dz i 3 ch
Więc wszystko przed nami
Kiedys widziałam ten program na 2 w sobotę przed południem

wyobrazacie sobie dziewczynki 6 raczki ?? heheh wesoło by było :-) 6 łóżeczek 2 potrojne wozki 6 fotelików ........................ itp:-D:-D:-D

A ja brałam ślub w listopadzie 2006 bo w czerwcu dopiero wpadłam na ten pomysł. Mnie do ołtarza nie ciagnęło a potem juz tylko taki termin został!!!

Ja akurat szukam miejsca na wakacje ;-) ponieważ mam cichą nadzieje, bede w zaawansowanej ciazy a termin na sierpien nie mamy innej mozliwosci jak jechac w maju:tak:

Jezu kochany ale mi niedobrze:szok::baffled:Bleeeeeeeeeee!!!!!!

Owulka daje o sobie znac:baffled:
No to działaj Suzi myśl pozytywnie i baw się dobrze a my będziemy trzymać kciuki!!!
Powodzenia!!!

wyobrazacie sobie dziewczynki 6 raczki ?? heheh wesoło by było :-) 6 łóżeczek 2 potrojne wozki 6 fotelików ........................ itp:-D:-D:-D
Ja mam 5 rodzenstwa w dziecinstwie był sajgon, ale za żadnych ludzi bym moich Kochanych nie oddała. Polecam!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam 5 rodzenstwa w dziecinstwie był sajgon, ale za żadnych ludzi bym moich Kochanych nie oddała. Polecam!!!

zazdroszcze rodzeństwa ja niestety sama byłam bo mama nie mogła mieć więcej dzieci za to miałam całe życie psy najpierw owczarka niemieckiego pozniej bulteriera :tak::tak: teraz mam 7 rasowca schroniskowego :-)

Cos sie dzieje z forum... Strony mi przeskakuja i dwa razy czytam to samo. Tez tak macie?
Maćku mi to wygląda na to że Ci pęcherzyk, który miał 18mm urósł w 15dc do 20mm, ale nie jest powiedziane że Ci pękł i właśnie na to żeby pękł daje się Pregnyl ja miałam Pregnyl podany własnie kiedy lekarz stwierdził pęcherzyk 20mm
Wiem, ze na to jest pregnyl, ale ja mialam pierwszy raz monitoring. Zobaczymy w nastepnym cyklu - wtedy pewnie gin podejmie decyzje.
No to jeszcze raz Witam Wszystkie!!!
3 godz zajęło mi czytanie wczoraja plus dzisiejsze posty i tak sobie myślę nie dało by się czegos z tym zrobić!!!
Może sobie podopisujemy przy suwaczkach najwazniejsze info o sobie: ile się staramy, jakie długie cykle, kiedy testowanko i czy bierzemy jakies leki,i unikniemy wtedy powtarzajacych się postów i pytań????
Swietny pomysl:tak:
ja dopiero 2 cykl z temp. zaczęłam i już się uspokoiłam, że mam skok (wyższe i niższe temp.) oraz znam dni fazy lutearnej (która jest stała) :-)
Juz o tym kilka razy pisalam, ale sie powtorze: ja mam ladne wykresy dwufazowe, a owulki brak!!! Wiec skok jej wcale nie gwarantuje:no:

Zamotalam sie z recepta i mialam dwa dni przerwy w lykaniu bromka. Dzis po poludniu wzielam i teraz czuje sie jak snieta:baffled:

reklama
Ja akurat szukam miejsca na wakacje ;-) ponieważ mam cichą nadzieje, bede w zaawansowanej ciazy a termin na sierpien nie mamy innej mozliwosci jak jechac w maju:tak:

A gdzie sie wybieracie??????:-DAle fajnie:tak:

:szok::szok::szok::szok::szok: Cieżko mi to sobie wyobrazic:szok:Moj maz uwielbie ten program:tak:

No to działaj Suzi myśl pozytywnie i baw się dobrze a my będziemy trzymać kciuki!!!
Powodzenia!!!
Kochana <nie>dziekuje!!!!!Ale dzis mysle ze bedziemy odpoczywac,bo wczoraj i przedwczoraj działalismy,no i jeszcze wczesniej!Moze jutro jakies serducha bedą;-)Nie chce codziennie,bo moj M ma słabe wojsko wiec trzeba go oszczedzac!!!!Nawet wczoraj to miałam obawy ze tak pod rzad,ale to był totalny spontan:-D

Do góry