reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dzisiaj zrobiło mi się przykro, bo uświadomiłam sobie że pomyliłam sie w obliczeniach.Chciałam robić testa jutro albo w sobotę a tu siedzę w pracy i @ ma przyjść w niedzielę lub środę bo moje cykle wahają się 25 dni ostatnio a więc w niedzielę w środę(28 dc).
Tośka a więc mamy ten sam termin. Z tą różnicą, ze moje objawy jakieś takie nie takie. Dzisiaj jakoś z rana zrobiło mi sie dziwnie:baffled: otwieram lodówkę a tu mdło mi się zrobiło- ale to chyba urojone objawy:-( bo to by było za szybko.

ja już nie wiem jakie objawy mam :baffled: chyba sobie lekko wkręcam :tak: chociaż wczoraj wieczorem miałam lekkie kłucie jajnika heh ....

co mam byc to bedzie jak nie teraz to przy nastepnym cyklu !!

lopop to kiedy testujemy ???

Bu! :-p

My już po spacerku,a raczej szaleńswtach w zaspach śniegu. ;-) Zaraz muszę jeszcze jechać do miasta,bo muszę AŻ dwa zdjęcia wywołać. ;-) Trochę mnie w krzyżu kuje. :baffled: I tak myślę,czy już ten test kupować na jutro. :cool2: Plamień brak. :-D Rano tylko na papierze miałam w śluzie 2 kreski jakby krwi ( :confused: ) grubości cieńszej niż nitka... Nie wiem,co myśleć... Bo na wkładce cisza. ;-)
Moja przyjaciółka tak miała i w sumie jej okres trwał ok. 1 godzinę i po 9 miesiącach była córusia.

Lopop trzymam kciuki zeby to była fasolka

Witam Wszystkie ja właśnie zaczynam pracę wczoraj miałam wolne i byłam w kinie a dzisiaj jak znajdę chwilka to sobie Was poczytam a moze i cos napiszę!!!
Na razie sie nie nakręcam, ale to czekanie wykańcza psychicznie.
Dobry film był?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SUZI - ja dopiero 8dc wiec jeszcze pzred polowa cyklu;-)
Nanusia - skoro @ brak a testy negat. to albo zrob bete albo do gin.... bo moze masz cos z hormonami....to sie zdarza... u mnie kilkanascie lat cykle regularne.... az nagle nie ma @ i nie ma..... zawinily hormony

Martuskaa bierzesz clo???Bo nie wiem czy nie pomieszałam:zawstydzona/y:Jak tak to jak sie czujesz ?Masz jakies skutki uboczne???

Nic konkretnego mi nie powiedział,w sumie to nic nie powiedział!!!!!!!!!
Ja tez chodze prywatnie ,ale wychodze z założenia ze i tak płacimy składki wiec dlaczego mam nie spróbowac????ale do takiego konowała to w zyciu!!!!:no:
Zapisałam sie do jeszcze jednego ale to juz w przychodni,przyjmuje tylko w piątki i ma specjal;izacje endokrynologiczną(chyba) i jest ginekologiem -położnikiem.
Pewnie! Sprobuj u tego drugiego - oby byl lepszy...
no ja mam dzisiaj 33 dc i dzis rzekomo powinnam miec ta @ tak wynikaloby z mojej rzekomej owulacji ktora zaobserwowalam bo dzis 14 dzien po niej ...
Juz to raz pisalam, ale powtorze - faza poowulacyjna wcale nie musi trwac 14 dni. U niektorych kobiet trwa 16 dni. Ale testuj - oby sie krecha podwoila:tak:

ze służba zdrowia niestety jest różnie - ja na szczęście wykupiłam sobie dodatkowe ubezpieczenie z pracy i placę 68 zł miesięcznie a lux medzie mam wszystkich specjalistów i ginekologa tez. i za żadne badanie nie musze płacić wszystko mam w pakiecie :tak:więc korzystam do bólu
A co to za ubezpieczenie? Nigdy o czyms takim nie slyszalam... To w calej Polsce funkcjonuje?

Przed chwilka sie zdenerwowalam - spotkalam kolezanke. Jest na poczatku ciazy (poprzednia stracila jakies pol roku temu), mroz minus 8 a ona bez czapki!!!:szok: Jak mozna tak o siebie nie dbac?!:wściekła/y:

Macku ja np.jak mam to ubezpieczenie to moge korzysztac na terenie całego kraju(sa wyszczegulnione przychodnie,ktore maja podpisaną umowe).I np.na badania zawsze jezdze do innych miast bo u mnie nie ma akurat tej placówki!Nawet tez myslałam oginku u nich ,ale po 1 to musiała bym sporo dojezdzac,a po 2 to nie maja główicy do usg dopochwowego:wściekła/y:

reklama
Macku ja np.jak mam to ubezpieczenie to moge korzysztac na terenie całego kraju(sa wyszczegulnione przychodnie,ktore maja podpisaną umowe).I np.na badania zawsze jezdze do innych miast bo u mnie nie ma akurat tej placówki!Nawet tez myslałam oginku u nich ,ale po 1 to musiała bym sporo dojezdzac,a po 2 to nie maja główicy do usg dopochwowego:wściekła/y:
No ale z jakiej firmy to ubezpieczenie?

Do góry