reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

KERNA czemu zle ze tak piszesz???ja tego bobo testa bede w piatek robic a okres to juz sama niewiem kiedy powinnam miec juz watpie w to wszystko:zawstydzona/y: co ma byc to bedzie

reklama
KERNA czemu zle ze tak piszesz???ja tego bobo testa bede w piatek robic a okres to juz sama niewiem kiedy powinnam miec juz watpie w to wszystko:zawstydzona/y: co ma byc to bedzie

ja się szykuje na środę :tak: o ile wcześniej wstrętna @ się nie zjawi

i nie wiem jakie test wybrać ostatnio jak robiłam pani w aptece poleciła mi quik test czy jakoś tak

kurcze może i źle robię że to piszę, ale na tych bobotestach pisze, że test można wykonać 7 dni po serduchach:szok::szok::szok:z porannego moczu:baffled: a jak minęła data@ to z moczu któregokolwiek:confused::confused::confused: 7 dni po! Dla mnie to jakaś masakra!!!

kerna przepraszam ze pytam co to znaczy 7 dni po serduchach :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja juz pospalam:tak:
Kurrcze, ostatnio nie ma dnia zebym nie spala popoludniu, musze normalni musze bo bym nie dala rady:zawstydzona/y:
Dzieczynki a ja sie boje ze to sen...
Moze panikuje, ja wiem, ale tak jak 9 czy tam ile dni mnie podbzusze bolalo tak dzisiaj prawie nic:-(

hahaha kobiety znalazlam cud metode na zajscie w ciazewy tu kombinujecie a babka w 1 cyklu ze swoim numerem zaszla moze tez tak musimy sprobowac hahahahah normalnie ze smiechu niemoge jak to przecvzytalam

https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/mozliwe-24513/

PRALINKA ty sie niemartw mnie w 1 ciazy brzuch bolal tylko w dzien spodziewanej @ a potem tylko czasem albo w cale juz niepamietam ale sie niemartw twoj organizm doskonale wie co ma robic;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

A nie jest to zalezne po prostu od lekarza. Ja mam np bardzo fajnego lekarza rodzinnego - jak potrzebowalam wolne, bo magisterke pisalam, dal mi bez zbednych ceregieli L4 na tydzien. A u innych to nawet jak jest sie chorym ciezko czasami dostac zwolnienie.
Ja jak uda mi sie zaciazyc tez od razu bede chciala isc na L4. Zobaczymy co moj gin powie....

ja też jestem ekspertką :-D net mi siadł... a chciałam poczytać opowieść z brzuszka... chyba ty ją dałaś :confused: masz jeszcze stronkę?? to wklej jeszcze raz :tak:
ja też na L4 - a co?? :-D szczególnie, że szef pali jak smok i ma nas gdzieś :-(

ZABKA a ty kiedy testujesz .jak teraz tak piszesz o przeciwbólowych prochać to tak się zastanawiam to ja ciekawa jesteś jeżeli jestem w ciąży to czy nic tak nie zaszkodziło bo brałam ketonale po wizycie u dentysty.
No właśnie wiem że jak sie nie ma testów to nie korci ,a mi to nawet by się nie chciało iśc do apteki ,bo u nas tak zasypało a ona to ja ci kupie bo jade do ciebie .

nie testuj za szybko, bo tylko kasa przepadnie, a 1 krecha... przykro potem ;-) trzymam kciukaski i szybko czas zleci :tak:;-):-)

GRATULUJĘ ZAFASOLKOWANYM :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Znikło mi kto, ale później znajdę :zawstydzona/y:

A u mnie powoli @ się kończy. Miałam brać luteinę i dziś miała być wizyta, ale ginek zachorował :wściekła/y: nie wiem kiedy znów wolne dostanę, więc ten cykl będzie bez Luteiny... :-)

reklama
Do góry