reklama
Kazdej kobiecie inaczej wzrasta poziom HCG, na co ja jestem doskonałym przykładem...!!!!
Wiec jak masz jakies wątpliwosci to zrób jeszcze raz test!A dla 100% pewnosci to mozesz zrobic sobie Beta HCG
Poczekam chyba jeszcze do końca tyg, jak @ się nie pojawi to kupie jeszcze jeden test, tym razem w aptece.
Chcialam dziś wieczorem kupić jeszcze jeden test, żeby zrobić z rana, ale mama powiedziała bym się nie nakręcała i poczekała cierpliwie
kerna
http://www.lauraziobro.pl
dokłądnie! Im więcej poczekasz, tym test będzie wiarygodniejszyKazdej kobiecie inaczej wzrasta poziom HCG, na co ja jestem doskonałym przykładem...!!!!
Wiec jak masz jakies wątpliwosci to zrób jeszcze raz test!A dla 100% pewnosci to mozesz zrobic sobie Beta HCG
malapralinka
Fanka BB :)
u mnie nadal @ nie ma i póki co żadnych objawów, oprócz bólu piersi, nawet nei mam żadnych upławów. Nie wiem co o tym myśleć. Jestem przytłoczona tą całą sytuacją
Znajoma jest w 5 czy 6 tygodniu i mowi nie ma zadnych, kompletnie zadnych objawow;-)
Znajoma jest w 5 czy 6 tygodniu i mowi nie ma zadnych, kompletnie zadnych objawow;-)
Bardzo bym chciała żeby to była ciąża, ale tyle już czekamy,że nie wierzę,że tym razem mogło się udać.
malapralinka
Fanka BB :)
Nigdy nie mow nigdy;-)
Chociaz z drugiej strony przy dlugich oczekiwaniach dobrze by bylo nie myslec, chociaz to baarzo trudne, wyobrazam sobie...
Ja najcheniej jutro wzielabym wolne..
Az sie boje jak znowu na jedzenie zareaguje, a pracuje jeszcze do 19, wiec caly dzien w zasadzie... I to bedzie dzien bez popoludniowej drzemki...
Chociaz z drugiej strony przy dlugich oczekiwaniach dobrze by bylo nie myslec, chociaz to baarzo trudne, wyobrazam sobie...
Ja najcheniej jutro wzielabym wolne..
Az sie boje jak znowu na jedzenie zareaguje, a pracuje jeszcze do 19, wiec caly dzien w zasadzie... I to bedzie dzien bez popoludniowej drzemki...
suzi1
Kocham Cię synuś
Nanusia no i bardzo dobrze,tak ja Kerna napisała im dalej od terminu@ tym test bardziej wiarygodny!!!!!Dalej oczywiscie trzymamy kciuki zeby wstręciocha nie przyszła
Ja uciekam do Mezulka bo dzis bedziemy działac;-)
Jestesmy po rozmowie i mam nadzieje ze juz bedzie lepiej:-)
buziolki kochane!!!!
Jestesmy po rozmowie i mam nadzieje ze juz bedzie lepiej:-)
buziolki kochane!!!!
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Kerna a co u Ciebie?jak się czujesz?masz jakieś objawy ciąży?
reklama
Nanusia no i bardzo dobrze,tak ja Kerna napisała im dalej od terminu@ tym test bardziej wiarygodny!!!!!Dalej oczywiscie trzymamy kciuki zeby wstręciocha nie przyszła
Co do przytulanek, to dziś z mężem postanowiliśmy się poprzytulać, by ewentualnie wywołać @, ale i to nie pomogło póki co
Podziel się: