reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kazdej kobiecie inaczej wzrasta poziom HCG, na co ja jestem doskonałym przykładem...!!!!

Wiec jak masz jakies wątpliwosci to zrób jeszcze raz test!A dla 100% pewnosci to mozesz zrobic sobie Beta HCG:tak:

reklama
Kazdej kobiecie inaczej wzrasta poziom HCG, na co ja jestem doskonałym przykładem...!!!!

Wiec jak masz jakies wątpliwosci to zrób jeszcze raz test!A dla 100% pewnosci to mozesz zrobic sobie Beta HCG:tak:

Poczekam chyba jeszcze do końca tyg, jak @ się nie pojawi to kupie jeszcze jeden test, tym razem w aptece.

Chcialam dziś wieczorem kupić jeszcze jeden test, żeby zrobić z rana, ale mama powiedziała bym się nie nakręcała i poczekała cierpliwie

Nigdy nie mow nigdy;-)
Chociaz z drugiej strony przy dlugich oczekiwaniach dobrze by bylo nie myslec, chociaz to baarzo trudne, wyobrazam sobie...

Ja najcheniej jutro wzielabym wolne..
Az sie boje jak znowu na jedzenie zareaguje, a pracuje jeszcze do 19, wiec caly dzien w zasadzie... I to bedzie dzien bez popoludniowej drzemki... :szok:

Nanusia no i bardzo dobrze,tak ja Kerna napisała im dalej od terminu@ tym test bardziej wiarygodny!!!!!:tak:Dalej oczywiscie trzymamy kciuki zeby wstręciocha nie przyszła:tak:

Ja uciekam do Mezulka bo dzis bedziemy działac;-)

Jestesmy po rozmowie i mam nadzieje ze juz bedzie lepiej:-)

buziolki kochane!!!!

reklama
Nanusia no i bardzo dobrze,tak ja Kerna napisała im dalej od terminu@ tym test bardziej wiarygodny!!!!!:tak:Dalej oczywiscie trzymamy kciuki zeby wstręciocha nie przyszła:tak:

Ja uciekam do Mezulka bo dzis bedziemy działac;-)

Co do przytulanek, to dziś z mężem postanowiliśmy się poprzytulać, by ewentualnie wywołać @, ale i to nie pomogło póki co

Do góry