reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a nie 7 dni dodane do dnia ostatniej daty miesiączki bo ja tak miałam liczone, a poszła w tydzień po spodziewanej @ bo chciała zwolnienie.
I napiszcie czemu na nfz nie dają zwolnienia tak szybko a prywatnie jak idziesz to dostajesz od razu?
A nie jest to zalezne po prostu od lekarza. Ja mam np bardzo fajnego lekarza rodzinnego - jak potrzebowalam wolne, bo magisterke pisalam, dal mi bez zbednych ceregieli L4 na tydzien. A u innych to nawet jak jest sie chorym ciezko czasami dostac zwolnienie.
Ja jak uda mi sie zaciazyc tez od razu bede chciala isc na L4. Zobaczymy co moj gin powie....

najwiecej pisza te nocne marki bo jak ide spac o 22 to nikit juz nic niepisze a jak wstaje rano a do kompa siadam po 8 to mam zawsze minimum 3 strony do nadrobienia

najwiecej pisza te nocne marki bo jak ide spac o 22 to nikit juz nic niepisze a jak wstaje rano a do kompa siadam po 8 to mam zawsze minimum 3 strony do nadrobienia
Bo wtedy nas wena nachodzi;-) Poza tym moj M wtedy juz spi i mam spokoj:tak:

Tak na marginesie - w koncu zaczelo cos sie dziac u mnie na dole - raz boli lewy raz prawy jajnik. Bo przez caly cykl byl spokoj... Nawet cyckow kompletnie nie czuje:tak: To pewnie bromek tak dziala...

a ja jestem dzisiaj jakas padnieta rano jak wrocilam po odprowadzeniu malej do przedszkola to chcialo mi sie spac po obiedzie tak samo a teraz niedosc ze chce mi sie spac to jeszcze mnie glowa boli a na bol nic niewezme bo niewiem czy niepojawia sie w koncu 2 kreski:zawstydzona/y:

Dziewczynki własnie koleżanka kupiła mi 2 testy bo jej powiedziałam że podejrzewam że może się udało czy jak zrobie test jutro to bedzie już może coś widać jak doszło do zapłodnia ...robił ktoś test 5 dni przed @??
cholera mogłam jej nie mówić a teraz jak będe mieć testy to zgłupieje całkiem.

Maćku to dobrze że coś się dzieje .

no wlasnie najlepsza metoda na powstrzymanie sie od testowania to brak testow:tak:

jak zrobisz jutro to pewnie pojawi sie 1 kreska i wtedy troche ochloniesz z zapalu tak jak ja dzis :-(

a ja jestem dzisiaj jakas padnieta rano jak wrocilam po odprowadzeniu malej do przedszkola to chcialo mi sie spac po obiedzie tak samo a teraz niedosc ze chce mi sie spac to jeszcze mnie glowa boli a na bol nic niewezme bo niewiem czy niepojawia sie w koncu 2 kreski:zawstydzona/y:

ZABKA a ty kiedy testujesz .jak teraz tak piszesz o przeciwbólowych prochać to tak się zastanawiam to ja ciekawa jesteś jeżeli jestem w ciąży to czy nic tak nie zaszkodziło bo brałam ketonale po wizycie u dentysty.

No właśnie wiem że jak sie nie ma testów to nie korci ,a mi to nawet by się nie chciało iśc do apteki ,bo u nas tak zasypało a ona to ja ci kupie bo jade do ciebie .

no wlasnie najlepsza metoda na powstrzymanie sie od testowania to brak testow:tak:

jak zrobisz jutro to pewnie pojawi sie 1 kreska i wtedy troche ochloniesz z zapalu tak jak ja dzis :-(

A ty robiłaś w którym dniu cyklu ???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja dzis i w piatek ale jak poczytasz kilka stron w tyl zo zobaczysz jakie ja mam zamieszanie z tym moim okresem i testowaniem bo juz mi sie niechce 2 raz wszystkiego pisac bo glowa mi peka:hmm::sad:

reklama
tak ale znajac nasze szpitale i nfz to na usg moze sie dostac dopiero za 2-3 tygodnie ja na ostatnie usg sie juz niezalapalam bo musialabym czekac 6 tygodni a termin porodu mialam za 4 wiec niemialam ostatniego usg:baffled:
nasza czarna rzeczywistość, a chodziłaś też prywatnie?
Rozważasz taką możliwość?
Też "polujesz" na córeczkę? Więc mam do Ciebie małe pytanko, czy mogło dojść do zapłodnienia bez wykazania się śluzem. Pytam bo tutaj któraś pisała, że śluzu czasem nie widać i jest go bardzo mało dopiero jak go poszukasz w środku to czuć i widać.

Do góry