oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
A kto jutro testuje?
no właśnie kto jutro ,ja chce poczekać aż @ sie ie pokaże ale korci mnie niesamowicie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kto jutro testuje?
A nie jest to zalezne po prostu od lekarza. Ja mam np bardzo fajnego lekarza rodzinnego - jak potrzebowalam wolne, bo magisterke pisalam, dal mi bez zbednych ceregieli L4 na tydzien. A u innych to nawet jak jest sie chorym ciezko czasami dostac zwolnienie.a nie 7 dni dodane do dnia ostatniej daty miesiączki bo ja tak miałam liczone, a poszła w tydzień po spodziewanej @ bo chciała zwolnienie.
I napiszcie czemu na nfz nie dają zwolnienia tak szybko a prywatnie jak idziesz to dostajesz od razu?
Bo wtedy nas wena nachodzi;-) Poza tym moj M wtedy juz spi i mam spokojnajwiecej pisza te nocne marki bo jak ide spac o 22 to nikit juz nic niepisze a jak wstaje rano a do kompa siadam po 8 to mam zawsze minimum 3 strony do nadrobienia
a ja jestem dzisiaj jakas padnieta rano jak wrocilam po odprowadzeniu malej do przedszkola to chcialo mi sie spac po obiedzie tak samo a teraz niedosc ze chce mi sie spac to jeszcze mnie glowa boli a na bol nic niewezme bo niewiem czy niepojawia sie w koncu 2 kreski
no wlasnie najlepsza metoda na powstrzymanie sie od testowania to brak testow
jak zrobisz jutro to pewnie pojawi sie 1 kreska i wtedy troche ochloniesz z zapalu tak jak ja dzis :-(
nasza czarna rzeczywistość, a chodziłaś też prywatnie?tak ale znajac nasze szpitale i nfz to na usg moze sie dostac dopiero za 2-3 tygodnie ja na ostatnie usg sie juz niezalapalam bo musialabym czekac 6 tygodni a termin porodu mialam za 4 wiec niemialam ostatniego usg