reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
nasza czarna rzeczywistość, a chodziłaś też prywatnie?
Rozważasz taką możliwość?
Też "polujesz" na córeczkę? Więc mam do Ciebie małe pytanko, czy mogło dojść do zapłodnienia bez wykazania się śluzem. Pytam bo tutaj któraś pisała, że śluzu czasem nie widać i jest go bardzo mało dopiero jak go poszukasz w środku to czuć i widać.
ja marze o synu :-( a prywatnie to mnie niestac zawszena nfz bo ja niepracuje tylko maz i ma tylko 1 tys zl na miesiac za same nocki wiec same widzicie:baffled:

Bo wtedy nas wena nachodzi;-) Poza tym moj M wtedy juz spi i mam spokoj:tak:

Tak na marginesie - w koncu zaczelo cos sie dziac u mnie na dole - raz boli lewy raz prawy jajnik. Bo przez caly cykl byl spokoj... Nawet cyckow kompletnie nie czuje:tak: To pewnie bromek tak dziala...
A nie pisałam Tobie, ża w zeszłym tygodniu w czwartek poszłam do l.rodzinnego i zapisałm mi aż 3 opakowania bromka. Normalnie super jest ta nasza pani od rodzinnego, bo niestety do ginka chodzę prywatnie i niedość że długo czekasz u niego pod drzwiami to jeszcze zarejestrować się to dopiero na 3 tygodnie termin.
Więc jak się nie dostaniesz do ginka zawsze możesz iść do rodzinnego i jeszcze my sobie super porozmawiałyśmy tak od serca:-)

ja marze o synu :-( a prywatnie to mnie niestac zawszena nfz bo ja niepracuje tylko maz i ma tylko 1 tys zl na miesiac za same nocki wiec same widzicie:baffled:
Przepraszam pomyliłaś mi się z jedną dziewczyną , jak pytanko już poszło zauważyłam gafę. Ja też chodzę na nfz i nie uważam że coś na tym tracę.
Tylko 2 razy poszłam prywatnie i to dopiero teraz jak ten z nfz powiedział mi zostało mi teraz tylko in vitro. Przyjechałam do chatki i beczałam jak bóbr i mama i mąż mi mówili że jeszcze spróbować prywatnie i tylko ten zainteresował się prolaktyną i wyszło podwyższoona niznacznie ale jednak zawsze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jak patrzę na Twój suwaczek to do testowania trochę zostało.

no całe przeklęte 5 dni :-:)-(ciekawe...

przepraszam was dziewczyny że tak marudze ale jakaś chandra mnie dopadła:-(jeszcze dzisiaj się dowiedziałam że kolega zginął w wypadku samochodowym w poniedziałek - masakra:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
LOPOP nic nieszkodzi :) TOSKA ja tez mam dzis okropny humor rano nerwy mialam potem w poludnie mialam dobry jhumor i jakas zadowolona bylam ateraz znow nerwy i glowa mnie boli od poludnia i jestem padnieta niewiadomo czemu bo nic szczegolnego dzis nierobilam :no:

Ja tż nie mam odwagi , a mój cykl waha się i albo w piątek do niedzieli.
Nic już ni wiem, wiesz. Muszę kończyć i zając się papierkową robotą z pracy, bo niestety w szkole to teraz tylko papiery i kwity, a nie nauka. Ci z góry niestety obarczaja nas pierdołami, chociaż tak jest wszędzie.

reklama
kurcze może i źle robię że to piszę, ale na tych bobotestach pisze, że test można wykonać 7 dni po serduchach:szok::szok::szok:z porannego moczu:baffled: a jak minęła data@ to z moczu któregokolwiek:confused::confused::confused: 7 dni po! Dla mnie to jakaś masakra!!!

Do góry