reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jestem podekscytowana normalnie. Najchetniej to bym dzisiaj do lekarza poszla...
A chce do /jej lekarki bo prowadzila tez siostre w ciazy (niestety siostra ma duuuze problemy i jeszcze nie zostala jednak mama) i pracuje takze w szpitalu no i dobra lekarka ogolnie

Lece dziewczynki bo mimo podniecenia to konam..
Do potem,buziki

reklama
:tak:MILUSIA to badanie to tylko pretekst dla siostry zeby niem,owic jej za szybko o ciazy ona niema go sobie robic :-D

PRALINKA odpoczywaj do wolli bo za 9 miesiecy bedziesz marzyla o chociaz 1 przespanej nocy hehehehe

Napiszcie mi bo już pytałam, ale nikt nie odpowiedział.
Moja siostra poszła do ginka po tygodniu od nie dostania @ i on jej mówi że to już 6 tydzień, jak to możliwe jak wg naszych obliczeń wypadało 4 tydzień i 3 dzień. Skąd ta taka rozbieżność.

a jaki cykl miala dlugi???jesli 28 dni to 4 tygodnie + 1 tydzien spoznienia @ to daje 5 tygodni a jak byla u gina to napewno zaczynal sie juz 6 tydzien wazne ze wszystko oki a 4 tygodnie i 3 dni to by miala 3 dni po spodziewanej @ bo ciaze liczy sie od ostatniej @od 1 dnioa ostatniej @

To co piszesz ma sens, tylko czemy kiedyś tak liczyli-bo mi , mojej mamie , babci- stąd wiedziałam już bardzo szybko termin.

no widzisz plazy tez czasem kumaja ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To co piszesz ma sens, tylko czemy kiedyś tak liczyli-bo mi , mojej mamie , babci- stąd wiedziałam już bardzo szybko termin.

A kto jutro testuje?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Być może reszta się ukrywa:) ja też niedługo muszę zmykać, bo mnie brioszka piecze, jak za długo siedzę przy kompie, aktualnie biorę pimafucin, i gdy on sobie spływa to mam wrażenie jakbym mydła do cewki napchała.

Być może reszta się ukrywa:) ja też niedługo muszę zmykać, bo mnie brioszka piecze, jak za długo siedzę przy kompie, aktualnie biorę pimafucin, i gdy on sobie spływa to mam wrażenie jakbym mydła do cewki napchała.
Ja jeszcze troszeczkę posiedzę poczekam na inne staraczki, ale nie za długo bo mam dzisiaj dużo do pracy. A nie chcę tyle potem czytać. Bo piszecie jak szalone.:-)

reklama
Do góry