reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jestem podekscytowana normalnie. Najchetniej to bym dzisiaj do lekarza poszla...
A chce do /jej lekarki bo prowadzila tez siostre w ciazy (niestety siostra ma duuuze problemy i jeszcze nie zostala jednak mama) i pracuje takze w szpitalu no i dobra lekarka ogolnie

Lece dziewczynki bo mimo podniecenia to konam..
Do potem,buziki

reklama
:tak:MILUSIA to badanie to tylko pretekst dla siostry zeby niem,owic jej za szybko o ciazy ona niema go sobie robic :-D

PRALINKA odpoczywaj do wolli bo za 9 miesiecy bedziesz marzyla o chociaz 1 przespanej nocy hehehehe

Napiszcie mi bo już pytałam, ale nikt nie odpowiedział.
Moja siostra poszła do ginka po tygodniu od nie dostania @ i on jej mówi że to już 6 tydzień, jak to możliwe jak wg naszych obliczeń wypadało 4 tydzień i 3 dzień. Skąd ta taka rozbieżność.

a jaki cykl miala dlugi???jesli 28 dni to 4 tygodnie + 1 tydzien spoznienia @ to daje 5 tygodni a jak byla u gina to napewno zaczynal sie juz 6 tydzien wazne ze wszystko oki a 4 tygodnie i 3 dni to by miala 3 dni po spodziewanej @ bo ciaze liczy sie od ostatniej @od 1 dnioa ostatniej @

To co piszesz ma sens, tylko czemy kiedyś tak liczyli-bo mi , mojej mamie , babci- stąd wiedziałam już bardzo szybko termin.

no widzisz plazy tez czasem kumaja ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To co piszesz ma sens, tylko czemy kiedyś tak liczyli-bo mi , mojej mamie , babci- stąd wiedziałam już bardzo szybko termin.

A kto jutro testuje?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Być może reszta się ukrywa:) ja też niedługo muszę zmykać, bo mnie brioszka piecze, jak za długo siedzę przy kompie, aktualnie biorę pimafucin, i gdy on sobie spływa to mam wrażenie jakbym mydła do cewki napchała.

Być może reszta się ukrywa:) ja też niedługo muszę zmykać, bo mnie brioszka piecze, jak za długo siedzę przy kompie, aktualnie biorę pimafucin, i gdy on sobie spływa to mam wrażenie jakbym mydła do cewki napchała.
Ja jeszcze troszeczkę posiedzę poczekam na inne staraczki, ale nie za długo bo mam dzisiaj dużo do pracy. A nie chcę tyle potem czytać. Bo piszecie jak szalone.:-)

reklama
Do góry