reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

MALAPRALIONKA ale ja wyliczalam tylko dlatego ze bardzo pragniemy z mezem syna dlatego chcielismy sie wstrzelic w owulacje zeby byl chlopiec :zawstydzona/y: ciekawe co bedzie w piatek bo w piatek bede robic bobo testa dzis kupilam ale tamte z allegro tez jeszcze mam

a komplecik na prezent dla meza juz przyszedl ci???

A to dlatego;-)
Moj mezus jest pewien ze bedziemy mieli dziewczynke, nei wiem skad ten pomysl wzial:-D
Mowicze wysypka to na dziewzynk - bo wysypalo mnie n cslym ramieniu

Ja ie dziwe ze trafilismy bo ostatnio celowalismy 28 grudnia (potem ju nie bylo mozliwosci) a owulacja "podobna wypadala" jakos sylwester, nowy rok

reklama
to bardzo dobrze ze za 1 razem a jak zobaczysz 1 usg i uslyszysz bicie serduszka to napewno sie poryczysz ja ryczalam jak bober po wyjsciu takze na schodach stalam w szpitalu i palakalam to ludzie jak przechodzili to sie pytalo co sie stalo ze placze a ja sie cieszylam bo sie balam ze drugi raz uslysze ze plod bez widocznej akcji serca ale serduszko bilo cala moca :tak:

Ale jakis taki strach jest we mnie. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:happy2:
Dzisiaj mam dreszcze a na twarzy jestem goraca i mam czerwone poliki:baffled:

A ja przed chwilą zrobiłam sobie i wrąbałąm pizze:p
Jakoś tam Mnie naszło.
Myślałam ze moze ta głowa to z głowu boli ale jak widac nie:-( to sie w takim razie spróbuje zdrzemnąć:blink:także uciekam :sorry::sorry:

No kartki napewno:-)
W piatek jade na badanie to od razu rzeczy zakupie potrzebne do ich zrobienia

Myslalam o tekscie w stylu
GRATULACJE za 9 miesiecy zostaniesz babcia

Ale mezus mowi ze napisac w sensie ze bejbik pisze
ze za 9 miesiecy sie zobacza, ze juz teraz przesyla im prezent itp

Oj wrazenia to ogromne, tym bardziej ze to pierwszy raz i nie wiem co sie ze mna dzieje...
Myslisz ze to naprawde pozytywny test??

reklama
test jest pozytywny na 100% a kreska blada bo test robiony przed terminem @ a ja to bym juz nawet na bete nieszla tylko do gina odrazu sie umawiala on cie zbada i powie co i jak i da skierowanie na usg no i wtedy sie umowic na usg i czekac na ten piekny termin:tak:

Do góry