kerna
http://www.lauraziobro.pl
nikt mnie nie widzi to spadam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Scully ale zaszalałaś teraz;-):-) kurcze jestem na czerwono
Cześć nie spadaj jeszczenikt mnie nie widzi to spadam
Cześć Scully wpisz mnie na zielona 19 cylk. Z góry dzięki:-) wogóle jest dużo osób na liści zanim jeszcze ja doszłam i się one nie odzywały i nie wiem czy jeszcze są, czy zrezygnowały, czy zafasolkowały pozatym nowe nie piszą, który cykl więc idzie się pogubić
tak czerwona, a jak!! zasłużyłaś
a chciałam sie wtrącić i popisać z Wami bo mi siestęskniło a Wy ciągniecie temata, że nie ma jak się wepchac;-)Maćku, zapytałam bo piszecie, że śluz jest najważniejszy a Tobie pęcherzyk nie pękł. Ja miałam tylko jeden podgląd jak pęcherzyk miał 18 mm, to była zwykła kontrolna wizyta nie monitoring i potem strasznie cykl mi się ciągnął, więc pomyślałam, że może mi też nie pękł, no ale ja miałam śluz meeeega płodny i ten ból okołoowulacyjny.
Kerna, no coś Ty? Jak to nikt Cię nie widzi? Opowiadaj jak się czujesz?
Widocznie w zlym pociagu siedzialas;-)To to pikuś Najlepsze było to, że w pociągu trakcja trzasła: ogrzewanie zdechło i światła nie było, a w radiu (ktoś puścił wiadomości na głos) mówili, że już sytuacja opanowana i pociągi jeżdżą... a my jakoś nie jechaliśmy
Bo moga wyjsc nawet jak owulki nie bylo - bo przeciez hormony sa produkowane, ale cos moze ta owulke zaklocic(potwierdzil to moj gin). Mi np raz wyszedl pozytywny, 3 razu srednio (mam na mysli 4 rozne cykle) a owulki moglo nie byc.CZemu piszesz lipa??????????
Sluz jest moim zdaniem wazniejszy, bo tempka moze klamac (tak jak u mnie). A z tym sluzem to w sumie pewna nie jestem - mam go zawsze malo i zeby go znalezc musze pogmerac w srodku. Badam go dopiero drugi cykl, przy czym w zeszlym pilam len, w tym juz nie (lenistwo) i to tez moglo miec wplyw. A najlepsze jest to, ze bylam pewna ze pecherz pekl, bo mialam jakby bol owulacyjny! A tu niespodzianka! A jak dlugo ciagnal Ci sie ten cykl?Maćku, zapytałam bo piszecie, że śluz jest najważniejszy a Tobie pęcherzyk nie pękł. Ja miałam tylko jeden podgląd jak pęcherzyk miał 18 mm, to była zwykła kontrolna wizyta nie monitoring i potem strasznie cykl mi się ciągnął, więc pomyślałam, że może mi też nie pękł, no ale ja miałam śluz meeeega płodny i ten ból okołoowulacyjny.
Ja tez jestem jak najbardziej za uaktualnieniem listy. Bo jestem tu w sumie dosc dlugo, a niektorych nie widzialam wcale, albo raz.:-) wogóle jest dużo osób na liści zanim jeszcze ja doszłam i się one nie odzywały i nie wiem czy jeszcze są, czy zrezygnowały, czy zafasolkowały pozatym nowe nie piszą, który cykl więc idzie się pogubić
tak czerwona, a jak!! zasłużyłaś
To to pikuś Najlepsze było to, że w pociągu trakcja trzasła: ogrzewanie zdechło i światła nie było, a w radiu (ktoś puścił wiadomości na głos) mówili, że już sytuacja opanowana i pociągi jeżdżą... a my jakoś nie jechaliśmy
Cześć Scully wpisz mnie na zielona 19 cylk. Z góry dzięki