reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wiecie co, taka mnie wzięła ochota na slodkości, że chyba tez cos upiekę;-). Zaraz wychodzę z pracy i kupię coś po drodze i po spacerku upieczemy z Wikunią jakieś kaloryczne pyszności. :szok:
Moja Migotka jak je coś, co jej smakuje, to mówi "jakie pyszne witaminki", nawet jak to pierniczek, hehe:-D
czekam na info o dwóch kreskach:-D:tak:

Zuzia zawsze komentuje: "Mmmmmm,to jest przepyszne! Moje ulubione!" . :-D :-D :-D A ja obrastam w piórka. :sorry2: :zawstydzona/y:
Filip też zawsze mówi "Mmmmmm, pyszne! Smakuje mi! Taak! Moja mamusia zrobiła!" a mnie oczywiście duma rozpiera i satysfakcja, że babci potrawy (teściowej) aż tak nie smakują choćby nie wiem jak się starała.

reklama
Weź mi nawet słowa "teściowa" nie wymawiaj,bo ekhm... :oo:

Coś mnie jajniki kują po troszku,ups ups...

Dobra,ja zmykam. ;-)

Miłego popołudnia Babencje. :-)

Oliwka dzięki za odpowiedź, mam nadzieję że u mnie też będzie tak łatwo :tak: Chociaż nadal karmię, ale z długimi nocnymi przerwami, więc nie powinno to już działać anty.
A brzuch nadal boli mnie przeokropnie, już dobre dwa tygodnie..
No i narobiłyście mi ochoty na coś dobrego - na szczęście przecier bananowo-kokosowy znalazł się w słoiczku, więc wcinam, czytam wątek i chyba skuszę się na zakup testu. Jak ja chcę te dwie krechy już zobaczyć!!!

Weź mi nawet słowa "teściowa" nie wymawiaj,bo ekhm... :oo:
Ooooooooo... czyżby już dała się we znaki? A pomyśl, że ja ze swoją muszę mieszkać.:sad: I pamiętasz jak mnie ona wkurzała? Że ja się zgodziłam na to mieszkanie:shocked2: co mi strzeliło go głowy:confused:

Fajny ten przepis taki prościutki (ja uwielbiam piec) i rzeczywiście to jest to samo co jabłecznik, ja myślałam, że szarlotka to wyższa szkoła jazdy. Tylko, że ja i tak nie mam ani jabłek, ani margaryny i śmietany też nie mam...:no:. Może jednak wybiorę się do sklepu, choć jeszcze trochę nie chce wyłazić na zimnicę ze względu na te moje korzonki, no i chodniki też nie z ciekawie wyglądają.

Sylvietta, podziwiam Cię, jak mój syn miał trzy miesiące to nawet nie myślałam o drugim bejbiku.

Ostatnia edycja:
Drogie Mamy czy moje posty z braku , i . są dla was bełkotem i są niezrozumiałe? bo na innym forum nazwano moje wypowiedzi bełkotem tylko za brak , i . :-D
czym prędzej opuściłam tamto forum chyba źle weszłam i nie było to forum dla rodziców a forum poprawnej polszczyzny.
Przy 2 dzieci szkoda mi czasu na pisanie ładne składne liczenie kropek i przecinków grunt, że nie piszę wspak skrótami czy po łacińsku...
Od leków na lęki mam luki w głowie i czasem zdarzy mi się pomylić kolejność literek w słowie ale zaraz staram się to poprawić.
Poza tym na gg pisze bez ą ż ó bo pisze szybko a tutaj staram się pisać poprawnie i w miarę czytelnie...
Jeżeli i was razi w oczy brak kropek czy przecinków lub pisze bełkotem to prosze śmiało mi to napisać... :)
Nie muszę być taka jak inni i stawiać kropki czy przecinki ale aby miło wam się czytało i zrozumiale moje posty postaram się liczyć . i ,

Ale smaka robicie na słodkości...tylko, ze ani jeść by mi się nie chciało, a tym bardziej robić. Niezły leniwiec ze mnie dzisiaj, prawie nic nie zrobiłam przez cały dzień...
Tylko myślę o tym, żeby położyć się i zasnąć, a przecież spałam chyba z 9 godz. Wczoraj też się wyspałam, a padłam po południu....

Jeszcze 5 dni czekania i też może zrobię teścik :-) może też 2 kreski w końcu zobaczę...

reklama
Do góry