Loczek36
Zaciekawiona BB
Dzieki chiara...
) Nieśmiało i jednak trroszkę niepewnie zaczynam się cieszyć:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Kobietki.
Sytuacja opanowana,uf. ;-) Tfu,tfu - żeby nie zapeszyć. ;tak: ;-)
Tylko teraz pojawił się inny problem. :-(
W piątek mój Małż "wybadał" u mnie guzka na jednej wardze. :-(
Moja Mama jakiś czas temu miała wycinany tzw. "gruczoł Bartoliniego" i boję się,że to to. :-( Wycięli Jej całą wargę. :-(![]()
Na jutro moja Mamcia ma wyznaczoną wizytę do gina (do którego i ja chodzę ;-) ),ale powiedziała,że mi ją odstąpi,żebym szybko poszła się przebadać... Ale płakać mi się chce ze strachu. :-(
Super! Gratuluje!!!II kreski!!!!!!!!!!!!Zrobiłam dwa testy i dwa pozytywne!!!!!!:-)
pytaj ile chcesz;-) śluz pojawił się 10dc. Działąliśmy 10,12 i 14dc. więc biorę średnią że tak pośrodku zaskoczyło;-)Więc dosyć wcześnie owu przyszłaa podbrzusze kiedy zaczelo Cie bolec???
sory ze tak marudze i sie wypytuje.... a powiedz mi jeszcze kiedy mialas owu, w ktorym dc? bo mamy podobnej dlugosci cykle...
lopop jeszcze następny nam się wrześniaczek pojawiKerna super ale macie miły ten miesiąc, więc wszystko wskazuje na następny wrześniaczek będzie:-). Szczere gratulacje mąż pewnie skacze z radości.
Boże kerna jak ja bym chciała też mieć takie dobre wiadomości do przekazania Wam.A propo cycki mi dzisiaj bolą, normalnie jakbym ze skóry miała wyskoczyć i podbrzusze daje o sobie znać nie wiem co sobie o tym .myśleć.
oj to nie regułą niestety..mnie na Michała mdliło nie do wytzrymaniaMarulka może to na córcię tak mdli:-)
GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:-):-):-):-):-):-) ja też miałam takie słabiutkie te kreseczki, ale dwa testy to coś znaczyDziewczynki:-)
Chyba się udało))) Zrobiłam test, jest druga bladziuteńka kreska. Dzisiaj tano też bladziutka, ale okres powinnam dostać dopiero w czwartek więc chyba dlatego. Ale są dwie
![]()
oba miałąm bobotesty. Ten sikany ma lepszą czułość a wyszdł bardzo niewyraźnie. Nawet ta C wyszła dupnie troche. A drugi płytkowy z gorszą czułościa a wyszedł super wyraźnieKerna,a jakiej firmy wyszedł Ci wyraźniejszy?