reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no z tempką nie jest tak do końca wadome...przecież ile dzewczyn miało wysoką tempkę do samej@....:baffled::baffled: mnie by chyba pokręciło....dlatego dobrze, że nie mierzę...
A ja mam na moich wykresach fazy nizszych i wyzszych temperatur, pomimo braku owulki (tzn w tym cyklu wiem, ze jej nie bylo wiec podejrzewam, ze poprzednio rowniez)

Wpadłm na chwilke ...
Właśnie zaszła dziwna sytuacja..
Gonie męża od 2ch godzin żey w kkuchni posprzątał, a On sie nie mogł zebrać bo na Allegro buszował..
Wkońcu poszedł do kuchni, ale obraza majestatu..
Wydarłam się na Niego (czego nigdy nie robię), żeby albo się przebrał, albo żeby poszedł do laptopa i nie sprzątał... I od słowa do słowa i krzyczę..
A my się nigdy nie kłucimy, a jeśli już to przechodzi to w wygłupy, no i tym razem także... Wygłupiamy się i próbuję zaciągnąć Go do pokoju i wywaliłam się... Nie olało, ale zaczęłam płakać...

Chyba już nie wytzymuję tego napięcia i czekania:zawstydzona/y:
Mam ndzieje, że Wy dzisiaj w lepszych nastrojach

Wpadłm na chwilke ...
Właśnie zaszła dziwna sytuacja..
Gonie męża od 2ch godzin żey w kkuchni posprzątał, a On sie nie mogł zebrać bo na Allegro buszował..
Wkońcu poszedł do kuchni, ale obraza majestatu..
Wydarłam się na Niego (czego nigdy nie robię), żeby albo się przebrał, albo żeby poszedł do laptopa i nie sprzątał... I od słowa do słowa i krzyczę..
A my się nigdy nie kłucimy, a jeśli już to przechodzi to w wygłupy, no i tym razem także... Wygłupiamy się i próbuję zaciągnąć Go do pokoju i wywaliłam się... Nie olało, ale zaczęłam płakać...

Chyba już nie wytzymuję tego napięcia i czekania:zawstydzona/y:
Mam ndzieje, że Wy dzisiaj w lepszych nastrojach

Głowa do góry :tak:
mój jak zobaczył jaki mam dzisiaj humor od razu złapał i pomalował szafki w lazience a od świąt go maltretuje o to :-)

Humory to normalna sprawa

Ja też czekam na testowanko co prawda mam jeszcze 11 dni :-(

MAĆKU u nas też zasypało,tak że to szok poprostu ,30 cm napadałoi pada nadal.

TOŚKA to będziemy testować razem bo ja też tak za ok 14 dni chyba że nie wytrzymam .Myślę że się udało ale jednoczśnie staram się o tym nie myśleć żeby się nie rozczarować.

87zabka wcinam wafle ryżowe i popijaj wodą ,podobno popcor tez nie jest kaloryczny jak go zrobisz na małej ilości oleju.

KERNA moze jak kłuje to dobry znak a w poprzednim cyklu nie było tak???

hej kobietki znow jestem tym razem juz po odebraniu wyplaty i po obiedzie ale sie nazarlammarchewki sznurowanej mniamu ale dzis cos rozdrazniona jestem i nerwowa od rana niewiem czy to przed @ czy to przez ta 1 kreche rano i to ze zarlabym caly dzien i wogole ten bol jak na okres dzis rano hmmm:baffled: zglupialam juz nigdy bym niepomyslala ze to moze byc takie skomplikowane mala to byla wpadka nawet niewiadomo jak:baffled::szok: a teraz jakby niewyszlo to bede w ciezkim szoku

no nie kłuło właśnie..a na pewno nie od tylu dni...no już ponad dwa tyg czyje to podbrzusze..ale ja mam zdolności autosugestywne i jak stwierdzę, że boli to boli:baffled:

reklama
KERNA to możliwe że coś się zgnieżdziło i kłuje ,widze po suwaczku że już końcóweczka twojego cyklu to teraz pozaostaje czekać i testowac .Bądż dobrej myśli.A i chciałam sie zapytać czy ty miałaś cesarke???

87zabka a w który dniu cyklu robiłaś test???

Do góry