reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny szalejecie ...ciężko was ogarnąc tak naskrobałyście ...

U mnie nocka bez przytulanek niestety ale usnełam zanim D wrócić z pracy a rano nie miałam jakoś weny ,brzuch wczoraj tylko rana pobolał a dziś już git ,noi w środku jak narazie różowo noi wszystko miękki i jakby napuchnięte.Temperatura dziś 37.

Uciekam teraz bo jade na zakupy potem może was ogarne .

reklama
Ale nas zasypalo:szok:
Zauważyłam, że odkąd zaczęłam sie starać o dzidzię to przybyło mi z 2-3 kg, przestałam palić, pić nawet winko i w ogóle jakoś się wyobcowałam przestałam się spotykać ze znajomymi, -tego nie, tamtego nie bo może ciąża-. Wczoraj stwierdziłam, że wracam do normalnego świata i do ludzi, a jak zajde w ciążę to zdąrzę zrezygnować z niektórych rzeczy, nie dajmy się zwariować;-):-p:tak::-)
I bardzo dobre podejscie!:tak: Ja przez chwile tez "sie ograniczalam" ale szybko doszlam do wniosku, ze nie ma sensu, bo jak fasolka ma byc to i tak bedzie. A jak nie to nawet abstynencja nie pomoze:tak:

MALAPRALINKA tu wiekszosc dziewczyn czeka do 14 i 15 :tak: wiec za tydzien posypia sie wiadomosci jak lawina mam nadzieje ze wszystkie pozytywne :tak:
ja tez mam w tych rejonach termin @. Ale juz teraz moge napisac, ze I krecha:tak:

jesc! jesc! jesc!!!!:baffled: kurde babki co mozna jesc w duzych ilosciach zeby malo kaloryczne bylo:zawstydzona/y:
Ja jem na okraglo jablka - idzie sie zapchac, choc nie na dlugo...

no z tempką nie jest tak do końca wadome...przecież ile dzewczyn miało wysoką tempkę do samej@....:baffled::baffled: mnie by chyba pokręciło....dlatego dobrze, że nie mierzę...

reklama
Do góry