reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny szalejecie ...ciężko was ogarnąc tak naskrobałyście ...

U mnie nocka bez przytulanek niestety ale usnełam zanim D wrócić z pracy a rano nie miałam jakoś weny ,brzuch wczoraj tylko rana pobolał a dziś już git ,noi w środku jak narazie różowo noi wszystko miękki i jakby napuchnięte.Temperatura dziś 37.

Uciekam teraz bo jade na zakupy potem może was ogarne .

reklama
Ale nas zasypalo:szok:
Zauważyłam, że odkąd zaczęłam sie starać o dzidzię to przybyło mi z 2-3 kg, przestałam palić, pić nawet winko i w ogóle jakoś się wyobcowałam przestałam się spotykać ze znajomymi, -tego nie, tamtego nie bo może ciąża-. Wczoraj stwierdziłam, że wracam do normalnego świata i do ludzi, a jak zajde w ciążę to zdąrzę zrezygnować z niektórych rzeczy, nie dajmy się zwariować;-):-p:tak::-)
I bardzo dobre podejscie!:tak: Ja przez chwile tez "sie ograniczalam" ale szybko doszlam do wniosku, ze nie ma sensu, bo jak fasolka ma byc to i tak bedzie. A jak nie to nawet abstynencja nie pomoze:tak:

MALAPRALINKA tu wiekszosc dziewczyn czeka do 14 i 15 :tak: wiec za tydzien posypia sie wiadomosci jak lawina mam nadzieje ze wszystkie pozytywne :tak:
ja tez mam w tych rejonach termin @. Ale juz teraz moge napisac, ze I krecha:tak:

jesc! jesc! jesc!!!!:baffled: kurde babki co mozna jesc w duzych ilosciach zeby malo kaloryczne bylo:zawstydzona/y:
Ja jem na okraglo jablka - idzie sie zapchac, choc nie na dlugo...

no z tempką nie jest tak do końca wadome...przecież ile dzewczyn miało wysoką tempkę do samej@....:baffled::baffled: mnie by chyba pokręciło....dlatego dobrze, że nie mierzę...

reklama
Do góry