reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A i jeszcze oglądałam dzisiaj wczorajsze Fakty, gdzie pokazywali przygotowania do Wielkiej Orkiestry. Były dwa piesiaki, które też wyjdą na ulice z erduszkami i jakoś mi łezka poleciała, w zasadzie bez powodu...
le mieszane mam odczucia
Już bym chciała wiedzieć na cczy stoję i ewentualnie dalej działać;-)

a ja dwa tygodnie do testowanka mam hmmm ciekawe czy tym razem sie udalo ;-)

reklama
jesc! jesc! jesc!!!!:baffled: kurde babki co mozna jesc w duzych ilosciach zeby malo kaloryczne bylo:zawstydzona/y:

kurcze tak chciaslam sie wstrzelic w synka a teraz przez to czekanie to juz mi wszystko jedno byle byly 2 kreski bo to czekanie mnie dobija

No to najbardziej oczekiwany tydzien przed nami;-)

Ogladam sobie wykresy na 28dni
i widze, ze owulacja wcale nie musi wypasc tak jak ja to sobie zaplanowalam...
Zaczynam watpic:-(
Znajoma stwierdzila ze mam nie czytac tyle i nie myslec, ale to nie takie proste...

Co jesc? Warzywa malo maja kalorii i sa zdrowe, bialko tez mozesz jesc bo jest szybko przyswajane - jogurty naturalne, piersi z indyka lub kurczaka. A zaladek mozna oszukac pijac wode z wycisnieta cytrynka;-)

oj to chyba dzis skocze do biedronki po jakies jogurty bo tam maja najlepsze i najtansze to odrazu wezme sobie wiecej i serki wiejskie mniam mniam

o wlasnie zapomnialam o wiejskich;-)
Ja sobie wklajam do tego pomidora i ogorasa...

Buszuje tutaj i probuje opanowac obcje, paseczki, linki itp..
Ladnie jest, ale na pierwszy zut oka panuje troszke haos:-(
Musze sie nauczyc;-)

oj nie mow mi o ogorasach bo w 1 ciazy to jak mi maz nagadal o swiezych ogorach ( w zime:baffled:) to cale miasto przelecialam za swiezymi az znalazlam i za 1 zaplacilam sporo kasy ale jak zjadlam to bylam w siudmym niebie hahahahah

Ci mężczyźni potrafią być kochani;-)

Już 5 dzień boli mnie podbrzusze...
lecę trsozkę w domciu ogarnąć:-):-)
Miłego dzionka życzę;-)

a Wy skrobiecie juz:szok: i to sporo.....:szok:jak na poranek leniwy..któa tu mi sie obżera:confused: ewentualnie możesz w dużej ilości napić się wody:-D:-D:-D
Ja mam coraz więcej śluzu i jeszcze dwa dni
do spodziewanej@...kurcze już o niczym innym nie potrafię myśleć..a tu tyle czekania jeszcze.........

a Wy skrobiecie juz:szok: i to sporo.....:szok:jak na poranek leniwy..któa tu mi sie obżera:confused: ewentualnie możesz w dużej ilości napić się wody:-D:-D:-D
Ja mam coraz więcej śluzu i jeszcze dwa dni
do spodziewanej@...kurcze już o niczym innym nie potrafię myśleć..a tu tyle czekania jeszcze.........

trzymam kciuki żeby @ jej nie bylo :tak:
ja mam ok 2 tyg czekania do testowania:baffled: i taką cichą nadzieje mam że @ nie przyjdzie

reklama
juz mam dosc wody jak narazie walcze ze soba tu czytam zeby niemyslec o jedzeniu ale dzis od rana cos mnie brzuch pobolewa :confused: na okres chyba zawczesnie:confused: do czwartku jeszcze 5 dni a mnie brzuch bolal dopiero w dzien @ oj podejzane to wszystko:baffled:

kerna to ty pierwsza w tygodniu bedziesz oglaszac wiesci apotem w cvzwartek i piatek sie posypia

Do góry